Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Борімося - поборимо!

Світлина від Вадима П'ятницького.
19

Коментарі

127.01.17, 08:43

Я б не був таким категоричним...
Не знаю, може за ОСТАННІ 3-4 роки щось таке сталося...- але ДО Війни я багато подорожував по Ростовщині, по Кубані, по Краснодарському краю, по Воронежчині...- ПО СЕЛАХ ТАМ ВСЮДИ говорять на Українсьму Суржику \вони називають це "балачкою"\.
*** Але хто скаже мені, ДЕ В УКРАЇНІ можна почути ЧИСТУ УКРАЇНСЬКУ МОВУ?! - НЕМА такого!
Бо на Донбасі вплоть до Дніпра - балакають на Українсько-Руському СУРЖИКУ.., а "Западенці" балакають на Українсько-Польско-Угорсько-Румунському СУРЖИКУ!
І який з тих СУРЖИКІВ більше ПРАВИЛЬНИЙ? - одному Богу відомо!
*** А в українських містах \навіть у КИЄВІ = ГАНЬБА!!!\ майже ВСІ розмовляють РОСІЙСЬКОЮ - бо ж ТАК більше ПРЕСТИЖНО!

    227.01.17, 12:48Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    Еталоном мови у кожній країні вважаються центральні регіони цієї країни. Однак жодна інша країна окрім нашої не знала такого багатовікового нівелювання своєї етнічної ментальності як Україна і українці. Саме тому і маємо такий відсоток етнічних маргіналів, колаборантів тощо.

      Гість: albamouse

      327.01.17, 12:54

      https://youtu.be/8HaM2LPObiY




      .

        427.01.17, 14:56Відповідь на 2 від Мольфар

        Еталоном мови у кожній країні вважаються центральні регіони цієї країни. Однак жодна інша країна окрім нашої не знала такого багатовікового нівелювання своєї етнічної ментальності як Україна і українці. Саме тому і маємо такий відсоток етнічних маргіналів, колаборантів тощо.Просто люди беруть приклад зі СТОЛИЦІ та з представників ВЛАДИ...- а вони аж НІЯК не можуть служити ПРИКЛАДОМ...

          527.01.17, 16:23Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

          По-модЬОму! Ніби РІДНА мова якась огидна чи страшна?

            627.01.17, 16:25Відповідь на 2 від Мольфар

            Еталоном мови у кожній країні вважаються центральні регіони цієї країни. Однак жодна інша країна окрім нашої не знала такого багатовікового нівелювання своєї етнічної ментальності як Україна і українці. Саме тому і маємо такий відсоток етнічних маргіналів, колаборантів тощо.З ними треба боротись. Толерастність нічого доброго недала. Більш того - привела до очікуваної розв'язки - ВІЙНИ на брехні. Давно назріла потреба в законі про колабораціонізм.

              727.01.17, 16:28Відповідь на 4 від Богдан Ляшко

              Еталоном мови у кожній країні вважаються центральні регіони цієї країни. Однак жодна інша країна окрім нашої не знала такого багатовікового нівелювання своєї етнічної ментальності як Україна і українці. Саме тому і маємо такий відсоток етнічних маргіналів, колаборантів тощо.Просто люди беруть приклад зі СТОЛИЦІ та з представників ВЛАДИ...- а вони аж НІЯК не можуть служити ПРИКЛАДОМ...Ганька Герман доказала, що НАВІТЬ дебіла Янука можна вивчити українській мові. Авакян мабуть ще тупіший за останнього.

                827.01.17, 16:57Відповідь на 3 від Гість: albamouse

                https://youtu.be/8HaM2LPObiY




                .
                Гарний кліп і пісня ..........
                Я в захваті.

                  927.01.17, 17:03Відповідь на 7 від Alter ego*

                  Еталоном мови у кожній країні вважаються центральні регіони цієї країни. Однак жодна інша країна окрім нашої не знала такого багатовікового нівелювання своєї етнічної ментальності як Україна і українці. Саме тому і маємо такий відсоток етнічних маргіналів, колаборантів тощо.Просто люди беруть приклад зі СТОЛИЦІ та з представників ВЛАДИ...- а вони аж НІЯК не можуть служити ПРИКЛАДОМ...Ганька Герман доказала, що НАВІТЬ дебіла Янука можна вивчити українській мові. Авакян мабуть ще тупіший за останнього.Мова має бути одна,єдина державна - українська. Не допускати спілкування в держустановах на російській мові,також виключити із ефіру ці бла,бла,бла по російськи і т.д. і т.п.................А кому не подобається - геть з терен ефіру та держструктур!

                    1027.01.17, 17:07Відповідь на 9 від БілаКоролева

                    Я давно вже не переходжу меншовартісно на їхній какцапський нахабний ізик. НАВІТЬ чоловік (напівросіянин) сьогодні сказав:"Разговаривай со мной на украинском язике". "Созрел, значит"!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна