хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Про повагу до народу.

Владимир Филиппов.

Про яку славу нації можна цвірінькати, якщо всі без винятку України Президенти - ФСБ-агенти?
Про яку боротьбу за Україну-неньку можна щебетати, якщо вся служба агентури ФСБ зводилася і зводиться до тупо-тупого гавкання на Тимошенко?
Тупа, як табуретка, служба мільйонів простих, як амеби, агентів...
Про яку повагу до "народу" може бути мова, якщо вся його героїчна і остервеніла боротьба мала на меті впарити тому "народу" ті податки, ті зарплати, ті пенсії і такі тарифи, які тому "народу" елегантно і невимушено впарили??? Під унікально цинічну мантру: "Герої не вмирають"...
При тому, що всіх прИзидентів Україні призначала і призначає "побожна" і "патріотична", - аж блювати хочеться!,- Галичина.
Тотально упокорена5 каналом, Медведчуком і Московським Патріархатом.
Краще б ви купалися частіше, аніж сповідаєтеся.
Тому що брешете частіше, аніж дихаєте.
І після кожної сповіді крадете ще швидше...
Влаштували Руїну на пустуючих чорноземах під час світової продовольчої кризи, нащадки миздобулів, навіть ненароджені іще,- вже завинили МВФ, а ті чоботи кирзові і куфайки у вишиванках - про славу лементують!!!
Постгеноцидний соціум фанатів пива і футболу воістину унікальний в маразмі своєму колективному.
І той маразм упосліджених і духом ницих злидарів - зворушливо-колективний і фатально-масовий!!! - є набагато більшою загрозою державности України, аніж російська окупація.
Набагато...І дайте спокій Тимошенко.
Нехай ПРацюють на благо Нації Путін, Вальцман і цироз печінки

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007745073816&fref=nf
13

Коментарі

123.02.16, 02:06

Якого ж чорта "священна корова" Тимошенко НЕ ХОЧЕ в такий скрутний для України й народу час переформатувати коаліцію і ОЧОЛИТИ УРЯД ? Ви ж самі мені заявили, що вона не дурна стати "камікадзе"? Вичікує кращого моменту? І це називається "патріотизм"? Я б хотіла бачити ТАКИХ "патріотів" там, де вони бачать нас! Одного колишнього її соратника ми вже бачимо, чуємо і навіть відчуваємо на своєму зубожінні.

    223.02.16, 12:03Відповідь на 1 від Alter ego*

    Якого ж чорта "священна корова" Тимошенко НЕ ХОЧЕ в такий скрутний для України й народу час переформатувати коаліцію і ОЧОЛИТИ УРЯД ? Ви ж самі мені заявили, що вона не дурна стати "камікадзе"? Вичікує кращого моменту? І це називається "патріотизм"? Я б хотіла бачити ТАКИХ "патріотів" там, де вони бачать нас! Одного колишнього її соратника ми вже бачимо, чуємо і навіть відчуваємо на своєму зубожінні.на Ваше запитання вона відповіла сама.
    скільки бочку з лайном не переколочуй, меду не буде.
    і при двоєвладді в країні ніколи толку не буде, це доведено все історією. це тільки ми так хитро зроблені-винайшли двоголову форму правління.
    розумні люди двічі на одні граблі не наступають.

      323.02.16, 20:24

        423.02.16, 20:54

          525.02.16, 02:07Відповідь на 2 від helsan

          Бо це тільки ми маємо такого сусіда, який нам вказує як Конституцію переписувати і краще Парламентською, хоч можна й Президентською країною стати, лиш би знати з ким Кремлю домовлятись про зраду України.

            625.02.16, 13:31Відповідь на 5 від Alter ego*

            Бо це тільки ми маємо такого сусіда, який нам вказує як Конституцію переписувати і краще Парламентською, хоч можна й Президентською країною стати, лиш би знати з ким Кремлю домовлятись про зраду України.
            Цього сусіда маємо не тільки ми.
            От з цього і виходьте. При теперішній системі навіть запитати немає з кого.
            2 голови, два Уряди.
            Зрада відбувається тільки тоді, коли у населення є запит на неї. І цей запит буде дотіль, доки населення не стане народом.

              725.02.16, 14:27Відповідь на 6 від helsan

              Розмовляти з народом треба було на Майдані, тільки там знаходились люди, які представляли НАРОД, а дома і в офісах сидить різношерстне "багатонаціональне" населення, яке пристосувалось і НАЖИВАЄТЬСЯ ресурсами України, їм по фіг хто при владі, лиш би самі крали і їм давали красти.

                825.02.16, 14:31Відповідь на 6 від helsan

                Час показує, що до агресивного сусіда всі пристосовуються, лиш Україна мусить з ним воювати і бути буферною зоною. Цим хитрозробленим сусідам частіше про це потрібно нагадувати бо чоловіки, які здатні захищати українську землю НЕ ВІЧНІ, а пристосуванці на війну не підуть.

                  925.02.16, 14:42Відповідь на 7 від Alter ego*

                  Розмовляти з народом треба було на Майдані, тільки там знаходились люди, які представляли НАРОД, а дома і в офісах сидить різношерстне "багатонаціональне" населення, яке пристосувалось і НАЖИВАЄТЬСЯ ресурсами України, їм по фіг хто при владі, лиш би самі крали і їм давали красти.Розмовляли, результат розмови ми бачимо. І Майдан на стільки ж був різнобарвний, як і все населення України. Майдан був протестний, а не ідеологічний, і зрежисований, на відміну від першого Майдану.
                  Саме на Майдані дозрів "Договорняк", який не був підтриманий Майданом, а це все вилилось в 20 люте та зелений коридор для януків, війну та вибори пєці.

                    1025.02.16, 14:56Відповідь на 8 від Alter ego*

                    Час показує, що до агресивного сусіда всі пристосовуються, лиш Україна мусить з ним воювати і бути буферною зоною. Цим хитрозробленим сусідам частіше про це потрібно нагадувати бо чоловіки, які здатні захищати українську землю НЕ ВІЧНІ, а пристосуванці на війну не підуть.Акценти у Вас не вірні. Від природи агресивного сусіда аби не воювати, потрібно було збавитися розбудовою своєї армії а не довести її до стану сторожів біля складів.
                    Хто не дав створити профАрмію? Пригадайте Тузлу-перший дзвінок. Отож. І це теж наша провина, а не тих самих сусідів.
                    Раби і Манкурти ніколи не виступлять проти своїх господарів. Ця ж історія виникла не сьогодні. І можна хаяти всіх політиків в лапках і без лапок, але вся провина лежить на нас самих.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна