хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Таких суддів не люструвати, а каструвати потрібно

Суд дозволив Азарову-молодшому забудувати історичний стадіон у Києві
Соня Войченко 13 вересня 2015, 11:24
 959
Суд дозволив Азарову-молодшому забудувати історичний стадіон у Києві


Про це йдеться у постанові суду № 826/10580/15 від 4 вересня 2015 року. Новину передає «Преса України». 
Окружний адміністративний суд міста Києва дозволив ТОВ «Голден Хаус», яке пов’язують з сином колишнього прем’єр-міністра Миколи Азарова Олексієм, забудувати історичний стадіон столиці «Старт».

Як відомо, суд Києва у складі судді Погрібніченко І.М., задовольнив позов ТОВ «Голден Хаус» до Київради та визнав протиправним і скасував рішення Київради від 4 березня 2015 року, яким міськрада скасувала передачу землі по вулиці Шолуденка, 26-28/4 забудовнику. 

«Суд…вважає за необхідне адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю «Голден Хаус» повністю задовольнити», - зазначено у рішенні суду.

І тепер на місці відомого стадіону столиці «Старт» можуть з’явитися висотки торгово-розважального комплексу. 

З цього приводу висловилась депутат Київради Тетяна Меліхова.

Зокрема, вони розповіла, що засідання суду проходило за закритими дверима,  так як розуміли, що кияни завдадуть такого тиску на суд, що ніякі гроші забудовника його не компенсують.

«Не розумію чим керувався суд, адже забудовник навіть не мав договору оренди на зазначену земельну ділянку і не сплачував місту гроші за її оренду. Дуже сподіваюся, що апеляційний суд скасує це ганебне рішення. В іншому разі, на захист стадіону «Старт» підійметься увесь Київ і відвоює його», - відзначила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, Печерський райсуд заарештував два будинки Олексія Азарова, що знаходяться в італійському місті Ольбія, а також банківський рахунок компанії «Agosto 2012 s.r.l.».

8

Коментарі

114.09.15, 08:27

***Печерський райсуд заарештував ..... банківський рахунок компанії «Agosto 2012 s.r.l.»***
Тепер тому ж суду треба зробити ЩЕ ОДИН КРОК = заарештувати рахунок ТОВ «Голден Хаус»!

    219.09.15, 08:16

    Щодо подібної ситуації висловилася диктор на 5 каналі: " Якщо Ви стали свідком кримінальної події, не пишіть повідомлення на Фейсбук ! Телефонуйте 102 !"