хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-49 років

Пан Березюк має рацію!

Лідер «Самопомочі» назвав умови перебування фракції у парламентській коаліції
Лина Демчук 14 вересня 2015, 13:13
 582
Лідер «Самопомочі» назвав умови перебування фракції у парламентській коаліції


Про це під час засідання погоджувальної Ради зазначив лідер фракції Олег Березюк. Новину читачам передає «Преса України».
У фракції «Самопоміч» заявили, що залишаться у парламентській коаліції за певних умов. Зокрема, вони вимагають змін кадрової політики у Генеральному штабі, Міністерстві оборони, Генеральній прокуратурі та передачі митниці у спільне управління британським і швейцарським компаніями. 

«Ми будемо в коаліції за умов, якщо буде бездоганно прийматись та дотримуватись регламент... Ми будемо в коаліції, якщо буде зміна кадрової політики в Генеральній прокуратурі, яка є неіснуючим органом, в Генеральному штабі, Міністерстві оборони», – підкреслив глава «Самопомочі».

Крім того, Березюк зауважив, що потрібно змінити 300 суддів Вищого апеляційного суду в Києві.

«Наступне – це негайна передача митниці у спільне управління британських та швейцарських компаній. Ми шукаємо мільйони гривень для того, щоб підняти пенсії. Там лежать мільярди гривень», – наголосив він.

Водночас нардеп наголосив на необхідності звіту уряду щодо тарифів на комунальні послуги, а також на можливості їх перерахунку.

«Ми не знаємо, які тарифи в Україні! Баланс газу змінюється до зменшення – тарифи не перераховуються. Уряд до сьогодні не подав аргументованої відповіді на папері, чому він не перераховує тарифи згідно з пропозиціями робочої групи», – зауважив Березюк.

Нагадаємо, раніше лідер фракції «Самопоміч» Олег Березюк назвав Раду Європи органом гедоністичних людей, які хочуть спокою за рахунок України.

6

Коментарі

118.09.15, 11:43