хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

тільки дохлий ху*ловець перестає бути ворогом

Клімкін розповів про невтішні результати переговорів «нормандської четвірки»
Оля Гузенко 13 вересня 2015, 08:29Клімкін розповів про невтішні результати переговорів «нормандської четвірки»


Про це розповів глава МЗС України Павло Клімкін, новину передає «Преса України».
У Берліні закінчилися переговори «нормандської четвірки» щодо врегулювання конфлікту на Донбасі. Щодо двох важливих питань досягти прогресу не вдалося: обмін полоненими та повернення Україні контролю за кордоном на Сході.

Павло Клімкін підтвердив, що російська сторона як учасник переговорів не пішла на поступки з двох питань: обмін полоненими і закріплення контролю за Україною на українсько-російському кордоні на Донбасі. Прогресу з цих питань досягти не вдалося, так як російська сторона підтримує самопроголошену владу самопроголошених республік. З цієї причини, вважає Клімкін, поки рано говорити про досягнення компромісу щодо виборів на Донбасі.

«Нам треба надати реальний політичний імпульс цьому процесу. Не можна говорити про яку-небудь взаємодію в плані виборчих комісій і в цілому організації вільних і чесних виборів, коли у нас є заручники на Донбасі. Не можна взагалі говорити про безпеку, коли у нас немає реального виведення озброєнь, найманців і врешті-решт регулярних російських військ», - зазначив міністр закордонних справ України.

Клімкін припускає, що можлива нова зустріч міністрів закордонних справ «нормандської четвірки». Не виключено, що вона буде проходити в Нью-Йорку на території генеральної асамблеї ООН. 

Нагадаємо, глава МЗС Нідерландів Берт Кундерс висловив думку, що військовий конфлікт в Українівирішиться дуже нескоро. Дипломатія при цьому є головним шляхом врегулювання ситуації, причому переговори з Москвою - важлива його складова.

8

Коментарі

114.09.15, 08:19

***російська сторона як учасник переговорів не пішла на поступки***
А хіба російська сторона ВЖЕ ПЕРЕСТАЛА БУТИ ОРГАНІЗАТОРОМ отого БЕДЛАМУ на Донбасі та в Криму???

    214.09.15, 08:22

    ***військовий конфлікт в Україні вирішиться дуже нескоро***
    ГОЛОВНЕ - поки що і США, і Європу, і РФію, і навіть Петюню Вальцмана цілком ВЛАШТОВУЄ така "ВялоТекущая Шизо-Війна" – бо ВСІ ДОБРЕ ЗАРОБЛЯЮТЬ НА НІЙ!
    Тому ніхто її припиняти НЕ збирається!
    А дехто – файно ЗАРОБЛЯЄ! – тому що це є НАЙКРАЩИЙ ЖИДО-Бізнес!!!
    Це вам НЕ "гра на цінах" між ОПТОМ і РОЗНИЦЕЮ = якихось нещасних 15-30%
    Тут закупив в Україні ЕШЕЛОН продуктів по ОПТУ – продав у Донбасі чи у Криму ++по цінам ВИЩИМ українських в 3-5 разів++ - і маєш 400%-600% "НАВАРУ"!
    ДЕ і КОЛИ жидва мала такі доходи?!!
    Не "просто так" КАПІТАЛ Шоколадного Зайчика ЗА РІК ВІЙНИ ЗРІС У 3,5-7 РАЗІВ \по ріним даним\
    **** І це при ЗАГАЛЬНОМУ ЗУБОЖІННІ УКРАЇНИ!!!
    Кому - війна..