хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Ось так

Бойовики відкрили вогонь по всій лінії фронту
Наталія Світанок 13 серпня 2015, 23:16Бойовики відкрили вогонь по всій лінії фронту


«Оце канонада! Такі плюси, аж земля дрижить! Вечір перестає бути томним... Ворог цілий вечір як завжди "утюжить" Старогнатівку. Тепер б'є в глибину оборони. Вдень взагалі було "ярко", такої контрбатарейної дуелі давненько не чули», - каже Вадим.
Російсько-терористичні збройні формування відкрили вогонь по всій лінії оборони, застосовуючи різноманітну зброю - від мінометів до реактивних систем залпового вогню «Град».


Про це з Волновахи розповів розвідник 72-ї ОМБр Вадим Вовк, новину повідомляє «Преса України».

«Як кажуть: «Понеслась!» По всій лінії нашої оборони «звучить» та «грає» все... від мінометів до «Градів», - говорить боєць.

Зазначимо, у штабі АТО повідомляли про зменшення кількості обстрілів позицій українських військ. За їх словами, упродовж дня, 13 серпня, бойовики переважно з провокативною метою застосовували стрілецьке озброєння уздовж лінії розмежування. Проте українські захисники розповідають зовсім протилежне.


Нагадаємо, терористи самопроголошеної «Донецької народної республіки» почали евакуювати сім’ї з окупованих територій. Вони пояснюють такі дії наявністю у керівництва збройних бандформувань інформації про підготовку наступу Збройних сил України.

Читайте також:

14

Коментарі

114.08.15, 08:28

    214.08.15, 23:25

    Зауважте, НАВІТЬ ТЕРОРИСТИ евакуйовують свої сім'ї, а наші солоденькій владі на українців Донбасу начхати. Та й всім тільки користь з наживи на біженцях.

      315.08.15, 00:29

      Ей, багаті - ви теж смертні люди.
      Повмираєте, як всі
      і сліду не буде.
      А в наступному житті
      будете бомжами,
      бо у ВИЩИХ СВІТАХ
      буде СУД над вами.
      Ой,зазнаєте біди
      за ті всі нещастя,
      що чинили українцям -
      потовче вас трясця.
      Там, у ВИЩИХ СВІТАХ,
      вас зустрінуть всюди
      наші мужні вояки
      і оті всі люди,
      що гинули за Україну,
      БО ВИ ЇХ ВБИВАЛИ.
      Ви думали, що ви – Боги,
      А ви – лиш ШАКАЛИ.

        415.08.15, 00:29Відповідь на 2 від Alter ego*

        Зауважте, НАВІТЬ ТЕРОРИСТИ евакуйовують свої сім'ї, а наші солоденькій владі на українців Донбасу начхати. Та й всім тільки користь з наживи на біженцях.Не тільки на БІЖЕНЦЯХ!
        Закупив ешелон продуктів - привіз у Луганськ - продав У ЧОТИРИ РАЗИ ДОРОЖЧЕ цін "вільної України" = і маєш "навару ні з чого" у 400%-600%!
        Де і коли ЖИДИ-Торговці ще мали такі прибутки??

          517.08.15, 11:31Відповідь на 2 від Alter ego*

          Не розхитуйте човна. Нашого солоденького нудить.

            617.08.15, 11:33Відповідь на 4 від Богдан Ляшко

            Ось в грудні знімуть мараторій на продаж землі і продадуть нас разом з землею, як батраків.

              717.08.15, 12:12Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

              Ось в грудні знімуть мараторій на продаж землі і продадуть нас разом з землею, як батраків.Та... я вже НІЧОМУ не дивуюсь...- бо ми ж такі РАБСЬКІ-ТОЛЕРАНТНІЇ...
              ---
              У медицині є такий термін - " толерантність".
              Це Повна або Часткова ВІДСУТНІСТЬ РЕАКЦІЇ ОРГАНІЗМУ на СТОРОННІ РЕЧОВИНИ - коли організм ВТРАЧАЄ ІНСТИНКТ САМОЗБЕРЕЖЕННЯ і стає БАЙДУЖИМ до існуючих для нього ЗАГРОЗ. Найвищий рівень толерантності організму = СПІД = коли його може доконати ЛЮБА болячка...
              Чи можна бути толерантним і терпимим до того, що твою ЄВРОПЕЙСЬКУ країну поступово перетворюють на АЗІОПСЬКУ?!!

                817.08.15, 12:27Відповідь на 7 від Богдан Ляшко

                В Кривбасі нарешті почали розуміти, що зміна Хряка -1 на хряка - 2 нічого не змінила. Почали розуміти, що народ просто знищують. Але це ж почали розуміти лише після того, як почали на ринках влаштовувати облави на чоловіків. А до цього чекали на покращення. Але і зараз вата сподівається на чергові вибори. "от оберемо нового депутата, сільського, міського голову і почнеться покращення..."

                  917.08.15, 15:03Відповідь на 8 від ЯКриворожанка

                  В Кривбасі нарешті почали розуміти, що зміна Хряка -1 на хряка - 2 нічого не змінила. Почали розуміти, що народ просто знищують. Але це ж почали розуміти лише після того, як почали на ринках влаштовувати облави на чоловіків. А до цього чекали на покращення. Але і зараз вата сподівається на чергові вибори. "от оберемо нового депутата, сільського, міського голову і почнеться покращення..."Таким хоч СЦИ В ОЧІ - а вони будут казати "Божа Роса"...
                  Якби вибирали ЗІ СВОЇХ - то інша справа.., але ж НАМ ДАЮТЬ вибрати НАЙКРАЩОГО, тільки обовязково З ЖИДО-Племені...= ідіотизм!