Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Патріоти готові до захисту Вітчизни

У найближчі дні на Донбасі почнеться бійня - заступник командира ДУК ПС
Володя Костик 14 серпня 2015, 00:04
 
У найближчі дні на Донбасі почнеться бійня - заступник командира ДУК ПС


Про це у себе в блозі повідомив заступник командира ДУК "Правий сектор" Валентин Манько, новину передає "Преса України".
Українська розвідка повідомила, що бойовикам Донбасу були перекинуті великі сили підкріплення з Росії, військова техніка і жива сила.

"За даними нашої розвідки і аеророзвідки, за даними наших спецслужб і розвідників ЗСУ до бойовиків підтягнулася дуже велика кількість підкріплення з РФ (бронетехніка, танки, артилерія і жива сила)", - написав він.

Манько переконаний, що найближчим часом терористи можуть почати активну атаку на позиції українських військових.

"Судячи з поведінки бойовиків, так як вони себе нахабно ведуть в останні дні, просто вибачте наклавши на Мінськ, то це скоро - дуже скоро!", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на бік терористичних банд Донбасу перейшли 8 тисяч українських військовослужбовців.

Читайте також:

13

Коментарі

114.08.15, 23:29

Ви не знали, що це коїться вже ДРУГИЙ РІК ПОСПІЛЬ???

    Гість: artyleryst

    215.08.15, 08:27

    Можливо там все по-другому.
    паРашка як постсовок, мислить тими ж категоріями що і СРСР, боїться що до свята Незалежності, Україна буде атакувати, щоб зробити собі подарунок у вигляді відвойованої у лугандонців території.

      317.08.15, 11:29

      То Вам так здається. Не має в Україні ніякої війни. Є невеличка зграйка терористів, з якою успішно (більше року) справляється міліція і прокуратура. Патріоти? Які патріоти? У нас вибори, зміна Конституції, ресторани, перерозподіл наркопотоків, бурштину та інше. У нас не має війни. То Вам тільки здається що десь вибухи. То Вас зомбують. У Вас близького вбили в зоні АТО? Не вірте! То Вам тільки здається. Не було у Вас ніякого родича.