Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Інформація персонально для пи-здобола Боді-бо

Патріотичний соратник Ляшка, як справжній "педагог", розібрався з одеським мажором на чорному "Мерседесі" 04.08.2015 07:01 
Про це написав нардеп Андрій Лозовий. "Про мажорів і Героїв ______
 Стояв собі депутат Ігор Мосійчук в Одесі на Гагарінському плато, стояв спокійно, дивився на Чорне море, курив і нікого не чіпав. Думав про щось хороше і, що дивно - це буває надзвичайно рідко - мовчав. Бійці з супроводу перешіптувалась: "Ну, может, хоть сегодня никаких приключений не будет...". Аж раптом біля спокійного радикала пригальмував чорний Mercedes G (кубик) з номерами ВН 0052 АЕ... ______
Вова. Морський піхотинець. Легендарна 93-тя бригада. Кіборг. В боях за Донецький аеропорт отримав поранення ноги. Познайомились з цим Героєм сьогодні у Одеському шпиталі. В одній палаті з ним - наш легендарний друг Сіті. Він же Віталій Артемчук. Воював в "Азові" - визволяв Маріуполь, потім - у "Шахтарську", далі - в батальйоні "ОУН". 13 квітня цього року "оунівці" проводили розвідку боєм у Пісках, потрапили в засідку, був страшний кривавий бій. Сіті поранило першим. Ківі - вбили... Багато поранених з нашої сторони. Але втрати не рівноцінні. В окупантів внаслідок цього бою - 22 вбитих і 24 поранених. Сіті потрапив у полон... ______ Мажорний хлопчик за кермом Mercedes'у точно не знає, як виглядає кулемет. Він не передав на фронт навіть дві консерви. І ніколи не провідував Героїв у шпиталі. У нього це на лобі написано. Зате, їдучи по парковій зоні в Одесі, сьогодні ледь не наїхав на демобілізованого бійця батальйону імені Кульчицького. Ба більше - чмо відкрило віконечко і почало понтувати й хамити тому, хто захищає мир і спокій, у тому числі й таких мажорчиків. Вибрані фрази: "Я на войну не поеду", "Ща своих позову". Всі люди різні. Але як земля носить таких ганд#нів? Поряд з відчиненим віконечком стояв спокійний Мосійчук. Людина з неабиякими педагогічними здібностями. Тому виховна робота тривала недовго... ______ .
..а після цього аж серце відпочило, коли провідували бійців у шпиталі. Тільки в контрастах спілкування розумієш суть людей. Тільки з тими, хто готовий проливати свою кров за країну, розумієш, що вона нескорена. А Сіті посміхається і жартує. Наче і в полоні не був. До речі, окремий респект командирові "ОУН" Миколі Коханівському та усім іншим, хто допоміг його визволити. ______ Обов'язково дізнаємось ім'я мажорчика з номерами ВН 0052 АЕ і публічно спитаємо місцевого воєнкома, чому ця особа призовного віку досі не в армії. ______ 
А патріотичній громадськості Одеси: зустрінете це мажорне чмо - дійте адекватно. ______ 
П'ятий на фото - наш побратим, легендарний Сергій Ходіяк. Один з тих, хто минулоріч, ризикуючи життям, здоров'ям і свободою, зберіг українську Одесу від загрози "Одеської народної республіки". Зараз Сергія, замість того, щоб заслуженно нагородити орденом, репресують прокурори і судді за події 2 травня в Одесі. Чистий сюр. За такою логікою - ще б Гіві грамоту Верховної Ради дали. Вірю, що країна радикально зміниться. І нею керуватимуть такі, як Сіті, Ходіяк і Вова-морпіх. А таке явище, як мажорство, відійде в минуле як ганебний пережиток", - написав А.Лозовий.  
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2015/08/04/146230-skandalnyy-soratnyk-lyashka-spravzhniy-pedagog-rozibravsya-odeskym-mazhorom
5

Коментарі

14.08.15, 07:35

Пане пиздоболе "Богдан Бо" це той самий Ігор Мосійчук, брехню про смерть якого ви почерпнули на "найправдивішому" сайті "лайф-ньюз" і з піною біля рота сіяли у просторах павутини.
Радий за українського патріота, якщо ху*ловець "Богдан Бо" разом із лайф-ньюз хоронить його заживо, значить житиме довго і хоронитиме хуйловців в українських скотомогильгиках!!!

    24.08.15, 10:55Відповідь на 1 від Мольфар

    Пане пиздоболе "Богдан Бо" це той самий Ігор Мосійчук, брехню про смерть якого ви почерпнули на "найправдивішому" сайті "лайф-ньюз" і з піною біля рота сіяли у просторах павутини.
    Радий за українського патріота, якщо ху*ловець "Богдан Бо" разом із лайф-ньюз хоронить його заживо, значить житиме довго і хоронитиме хуйловців в українських скотомогильгиках!!!
    Будемо ЖИТЬ!

      34.08.15, 11:27

      Мольфаре, не дуркуйте. Богдан Бо - патріот. Ну, трошки не такий як Ви. Я я не такий як Ви. Та не можна ж так!

        44.08.15, 11:30

        Тут 2/3 цікавих критиків Порошенка. Він не годиться бути Президентом. Цю посаду може зайтяти триумвірат - Мольфар, Богдан Ляшко і пані Магрицька. Отоді і заживемо!

          54.08.15, 12:23Відповідь на 3 від Сніза

          Бодя фанатик секти "жити по новому". Поклонятися ідолам в Україне це не теж саме що молитися за Україну. Чи Ви також не бачите різниці між першим і другим?

            64.08.15, 17:55

            Дякую за увагу, якщо то про мене, але мені Мосійчук не родина. А що фейк сприйняв за свіжу новину, то що тут такого? Всі тільки раді, що та фейк, а не правда. Хоча чим опинитись в команді Ляшка - краще було б таки померти, як на мою думку.

              74.08.15, 18:02Відповідь на 3 від Сніза

              Дякую за добре слово, але я живу за принципом: "Багно до заліза не пристає: висохне і обсипиться."
              Я вже давно зауважив, що у цього дописувача вся інформація виключно негативного змісту щодо України, тому вирішив повернутись до дописувачів у співтовариство "Ми любимо тебе, Україно", що не було, як у моїй статті "Залежність від зомбі"

                84.08.15, 18:06Відповідь на 5 від Мольфар

                Бодя фанатик секти "жити по новому". Поклонятися ідолам в Україне це не теж саме що молитися за Україну. Чи Ви також не бачите різниці між першим і другим?Щиро вдячний за такий діагноз: я справді щодня молюсь за Україну і за її українське військо, тз його керівництво мале і велике, що можливо і схоже для когось до поклоніння ідолам. Мені те байдуже.

                  94.08.15, 18:54Відповідь на 4 від Сніза

                    Гість: Dalia

                    105.08.15, 01:03Відповідь на 7 від Богдан Бо

                    Богдане,опам"ятайтесь.Що ви оправдуєте ворожі дії Порошенка і всієї олігархічної банди, яка нас обікрала, а тепер убиває?Невже не розумієте, що вся ця банда служить кремлівському чекісту?Докази на кожному кроці.
                    Прозрівайте, щоб потім не мучила совість.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна