хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Результати мінського зговору

Повідомляє агенція "Захід нет"


Втрати української сторони в зоні АТО за минулу добу становили троє загиблих військовослужбовців Збройних сил України, семеро бійців отримали поранення, повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов.

«За минулу добу російсько-терористичні угруповання 109 разів обстрілялиукраїнські позиції, троє військовослужбовців ЗСУ загинули, семеро отримали поранення», – цитує Турчинова прес-служба РНБО у вівторок.

За словами секретаря РНБО, вогонь ведеться з великокаліберної артилерії і мінометів, в основному розташованих в житлових кварталах окупованих міст Донбасу.

Турчинов наголосив, що Росія знову застосовує відпрацьовану в Криму і на Донбасі «тактику використання мирних жителів у ролі живого щита для прикриття своїх військових злочинів».

Він зазначив, що все це відбувається в той час, коли «у політиків провідних демократичних держав час відпусток, і тому неможливе активне реагування на провокації РФ, зокрема шляхом посилення санкцій».

«Щоденні військові провокації і злочини на сході нашої країни свідчать, що відведення танків і озброєнь менше 100 мм є спробою ворога створити сприятливі умови для наступу російсько-терористичних угруповань», – акцентував секретар РНБО, додавши, що така поведінка РФ свідчить про торпедування Москвою Мінських домовленостей.

За його словами, керівництво ЗСУ проводить аналіз можливих напрямків наступу і відпрацьовує відповідні контрзаходи.

4

Коментарі

14.08.15, 16:04

Колишній прем”єр—міністр Великобританії Вінстон Черчілль якось сказав: «Той, хто між ганьбою і війною вибирає ганьбу, отримує і війну, і ганьбу одночасно».

    24.08.15, 17:52Відповідь на 1 від SvarR

    Перепрошую, якщо ви прихильник цієї тези, то хто і що заважає вам обрати війну, а не ганьбитись в тилу? Чи ви це щодо інших закидаєте, а себе виокремлюєте?

      35.08.15, 14:10Відповідь на 1 від SvarR

      Колишній прем”єр—міністр Великобританії Вінстон Черчілль якось сказав: «Той, хто між ганьбою і війною вибирає ганьбу, отримує і війну, і ганьбу одночасно».

        45.08.15, 18:21Відповідь на 2 від Богдан Бо

        Пане пи-добол, якусь свіженьку брехню принесли?

          55.08.15, 18:22Відповідь на 2 від Богдан Бо

          Якщо нічого по суті сказати то і в"якати нічого!

            65.08.15, 21:29Відповідь на 2 від Богдан Бо

            Пане пи-добол, ганьбу ви уже маєте
            Чогось свіженького кортить?

              77.08.15, 00:51Відповідь на 2 від Богдан Бо

              А ви прихильник якої тези? І чого це я ганьблюсь в тилу? Судите по-собі? Та й з чого ви взяли що я щось іншим закидаю а себе виокремлюю? Пора вам завязувати з тяжкими наркотиками