хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Чому ця мразь ще жива?

Шуфрич не голосував за визнання Росії агресором під час засідання ПА ОБСЄ
Олена Ярмолюк 08 липня 2015, 21:09
 341
Шуфрич не голосував за визнання Росії агресором під час засідання ПА ОБСЄ


Читайте також:
Парламентська Асамблея ОБСЄ прийняла резолюцію, в якій визнала Росію агресором. За це проголосували більшість присутніх на Асамблеї депутатів. Серед української делегації був присутній представник опозиції народний депутат Нестор Шуфрич, який не став голосувати за це рішення і просто утримався. Користувачі соцмереж почали активно обговорювати вчинок «колишнього регіонала».


Про цю новину повідомляє «Преса України».

«Резолюцію ПА ОБСЄ прийняли! 97 - за! 7 проти! 32 - утрималися. Серед тих, хто утримався - Нестор Шуфрич. Зараз з'ясовую його позицію. За економічні правки Нестор голосував», – написала в соцмережі Ганна Гопко.

До обговорення долучилися українці з активною громадянською позицією і стали вимагати позбавити опозиційного депутата громадянства України.

«Буквально зараз Парламентська Асамблея ОБСЄ прийняла резолюцію, яка різко засудила військову агресію Російської Федерації проти України. Росія офіційно названа агресором. За це проголосувало 97 депутатів! Семеро пропутінських упирків були проти! 32 - утрималися. Відмінно, а серед тих, хто утримався був Нестор, мати його, Шуфрич. ЯКОГО ВІН ВЗАГАЛІ РОБИВ ТАМ? КОГО ПРЕДСТАВЛЯВ? І ЧОМУ ВІН ВСЕ ЩЕ ГРОМАДЯНИН УКРАЇНИ??? Я нікого ні до чого не закликаю, але мені здається, що питання щодо Нестора-Скаргописця пора закривати остаточно», - резюмував користувач Андрій Булгар.

Однак українське керівництво не може виключити з делегації опозиційних депутатів, навіть якщо вони дотримуються проросійської позиції.

«Україна з цим нічого не зможе зробити, регламент вимагає, щоб делегацію представляли і депутати від опозиції. Хто ж знав, що в парламенті можуть бути депутати, які ненавидять власну країну», - зазначає користувач Віктор Шкаровський.

Раніше ми повідомляли: Парламентська асамблея Ради Європи у Страсбурзі переважною більшістю голосів прийняла резолюцію щодо осіб, зниклих під час конфлікту в Україні.

9

Коментарі

18.07.15, 21:37

шуфрича

    28.07.15, 21:38Відповідь на 1 від Волинский

    Саме так

      39.07.15, 07:06

      Теж задаюся цим питанням.

        49.07.15, 08:02

        Рибка починає ГНИТИ З ГОЛОВИ...

          59.07.15, 22:03

          Чекає на те падло доля Бузини.