Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Хоч щось приємне...

Українськими спецслужбами серед білого дня в Донецьку викрадений «депутат Верховної ради ДНР?
Саша Казимирский 23 лютого 2015, 18:51
 408
Українськими спецслужбами серед білого дня в Донецьку викрадений «депутат Верховної ради ДНР?


Сьогодні вже три дні, як у центрі Донецька просто зник один з найбільш затятих прихильників терористів із «донецької народної республіки» - так званий «журналіст» і член «верховної ради днр» Дмитро Гау.

Про таку новину повідомляє «Преса України» з посиланням на терористичні сайти.

Терорист Гау зник, за словами його дружини, ще минулої п'ятниці, 20 лютого 2015 року, коли його викликали на якусь термінову роботу.

У штабі терористів вже розглядають версію викрадення свого спільника в якості основної, в тому числі і українською розвідувально-диверсійною групою.

«Його забрали з дому і довезли до місця. Йому залишалося пройти пішки буквально 50 метрів, де його сліди обриваються. Це добре підготовлена операція з викрадення людини», - розповів російським журналістам керівник одного з терористичних підрозділів «днр» - «республіканської гвардії» якийсь Вєрін.

Викрадений Дмитро Гау, як уже відомо, з перших днів бандитської «російської весни» на Донбасі підтримав сепаратистів «днр».

«Перші особи» «днр» мали з ним доволі теплі стосунки, а сам Дмитро навіть став членом «парламенту» «днр».

Останнім часом терорист Гау працював прес-секретарем одного з підрозділів ополчення під назвою «Російська православна армія».

Нагадаємо читачам «Преси України», що відомий російський економіст Слава Рабинович вельми своєрідно привітав всю російську армію і її «верховного головнокомандувача» Володимира Путіна з сьогоднішнім так званим «Днем захисника вітчизни».

У своєму зверненні до російських солдатам і офіцерам він риторично запитує, як вони могли підкоритися наказам Путіна, якого він обізвав «сірої міллю і гопником з підворіття», піти на братовбивчу війну в дружню Україну.

«Російська і радянська армія завжди мала свої моменти військової доблесті і ганьби. Але від сьогоднішньої ганьби їй ніколи не відмитися. В якості привітання Загарбнику Чужої Вітчизни, прийми від мене, офіцера запасу ЗС СРСР і РФ, дзвінкий офіцерський ляпас. Ти - армія братовбивць, що виконує злочинні накази свого самозваного самопризначеного верховного головнокомандувача, недолюдка, міжнародного військового злочинця», - вважає Слава Рабінович.

«Як ти, російський солдат і офіцер, міг підкоритися сірій молі, гопнику з підворіття, жалюгідного плебею-майору КДБ, що виліз з історичної шпарини, для нападу на своїх братів? Як ти можеш вбивати своїх братів з градів, танків, автоматичної зброї? Що вони тобі зробили? За що? Тільки за те, що вони бажали жити в Європі, а ти там жити не можеш?

Ніякий ти не російський солдат. Ніякий ти не російський офіцер. Ти - лайно, яке не знає ні батьківщини, ні честі, ні слави, ні мужності, ні людяності. Ти для мене помер. Забери собі мій військовий квиток, моє офіцерське звання. Я кидаю їх тобі в обличчя. Я не хочу знати тебе», - продовжив російський економіст і громадський діяч.

24

Коментарі

123.02.15, 19:13

Добротна реклама - смерть кацапським окупантам

    223.02.15, 19:17

    Оце справжній офіцер !

      323.02.15, 19:32


      сподіваюся, не фейк!

        423.02.15, 19:55

        В итоге окажется, что где-то валялся бухой у какой-то курвы.

          524.02.15, 08:22

            624.02.15, 10:17

            Полк "Азов" освобождал нашу землю совместно с батальоном Исы Мунаева, пленные были только у наших ребят, почему то, может оно так и надо?