Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Виправдана вимога усіх українців

Політичних проституток Повалій та Лорак потрібно позбавити громадянства та звання Народних артисток України, - Лозовий
Аня Бондар 23 лютого 2015, 18:04
 764
Політичних проституток Повалій та Лорак потрібно позбавити громадянства та звання Народних артисток України, - Лозовий


Народний депутат України Андрій Лозовий підготував два звернення міністру культури В’ячиславу Кириленко та голові  Державної міграційної служби Сергію Радутному про позбавлення українських співачок Таїсії Повалій та Ані Лорак звання Народних артисток України та громадянства України. Новину повідомляє «Преса України».

«Пєсні-пляски Таїсії Повалій і Ані Лорак (справжнє ім'я - Кароліна Ху*ок) для путінської камарільї - гидкий і цинічний плювок на могили тих українців, які загинули з вини московських окупантів. Скоморохи, які співають для розваг агресора в той час, коли вбивають їхніх співвітчизників - це навіть не політичні проститутки. Це просто с*ки, позбавлені совісті», - зазначив Андрій Лозовий.

По його словах, він підготував два звернення.

«Перше - міністру культури України В'ячеславу Кириленку з вимогою позбавити Повалій і Хуйок звання Народної артистки України, всіх отриманих винагород та заборонити вести професійну діяльність: давати концерти, виступати на ТВ і радіо і т.д. Друге - голові Державної міграційної служби Сергію Радутному з вимогою позбавити вказаних вище сучок українського громадянства», - розповідає депутат.

На його думку, Повалій та Лорак «паплюжать велич української пісні і своєю зрадницькою позицією ганьблять наш народ», який і без того має стільки горя і страждань через Путіна і його поплічників.

«Замість того, щоб їхати у військові частини й бази добровольчих батальйонів з концертами, аби підтримати наших бійців - Повалій і Ху*ок їдуть у Кремль на бал сатани. То хай ці бля*і продажні їдуть вже на зовсім з нашої землі», - резюмував Лозовий.

Нагадаємо, у резиденції «Кримський бриз» у Криму на Новий рік зібралося більше двох десятків соратників і друзів Віктора Януковича. Розважали публіку Міка Ньютон, Юрій Лопушанський, а також Ані Лорак. 

Читайте також:

15

Коментарі

123.02.15, 19:20

Згоден. Однозначно

    223.02.15, 21:23

    На жаль без зміни Конституції це важко. Але є вихід - кримінальні справи по факту зради Батьківщини.

      324.02.15, 09:15

      Підтриую

        424.02.15, 10:13

        поддерживаю с большим удовольствием

          524.02.15, 18:45

            624.02.15, 22:16