хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Вигріваємо гадюк на своїх грудях

На Київщині переселенці зірвали зі школи український прапор, агітуючи за перемогу "ДНР"
img

У селищі Ворзель Київської області переселенці з Донбасу зірвали з місцевої школи український прапор, розірвали його на шматки і викинули на площі

Про цей інцидент розповіла місцева жителька Ольга Почтаренко, передає Еспресо.TV з посиланням на «Факти і коментарі».

За її словами, міліції вдалося знайти «авторів» злочину. Ними виявилися неповнолітні хлопчики з переселенських сімей.

Крім того, жителі Ворзеля скаржаться, що неприємності трапляються і під час звичайних покупок в магазині. "Ці самі біженці, купуючи в магазині горілку та закуску, кидають дрібну здачу - п'ять, десять копійок - продавцям в обличчя зі словами: «Нате, заберіть на ваше АТО!», - розповідають місцеві жителі.

За словами очевидців, нещодавно стався кричущий випадок. «Дві жінки, паркові робітники, говорили про загиблих в АТО українцях, яких нещодавно поховали в сусідній з Ворзелем Бучі. Одна зауважила: «Шкода хлопців, а тут, серед біженців, скільки молодих здорових хлопців, які ховаються за їх спинами!». Так її ці самі «молоді і здорові» мало не вбили, так накинулися з стусанами та образами», - розповів пенсіонер, переселенець зі сходу.

Крім того, деякі з представників переселенців проводять незаконну агітацію сепаратизму. Зокрема, на залізничній станції знайшли безліч роздрукованих на принтері листівок, які агітують за «перемогу «ДНР».

Нагадаємо, в центральних і західних регіонах України люди все частіше стали скаржитися на поведінку переселенців із зони військових дій. Так, в Миргороді Полтавської області переселенці із зони АТО вивісили прапор терористичної організації «ДНР». Після чого місцеві жителі навіть зібралися на мітинг під стінами міської ради. А в сусідньому Шишацькому районі громадяни виявили чоловіка з Шахтарська, який місяць тому на камеру для путінської пропаганди палицею бив пораненого українського солдата і вимагав спалити того живцем. 

9

Коментарі

113.08.14, 07:30

За наругу над прапором є стаття. Всі інші випадки також можна підвисти під крімінал. Міліція має працювати. А взагалі-то на тривалий час тепер в Україні оселились проблеми з так званими донбаськими потерпілими.

    213.08.14, 10:23Відповідь на 1 від eto*ia

    лугандони мають отримати за скоєне ними так, щоб задниця спухла

      313.08.14, 10:35

      Я ж кажу, зараза розповзається.

        413.08.14, 11:57

        лишать гражданства, отправлять ИТК к нашим зекам, воспитание будет отличным

          513.08.14, 14:01Відповідь на 1 від eto*ia

          судить по законам Украины!

            613.08.14, 15:04

            Просто треба дати їм добряче, цим переселенцям, щоб вони просто боялися таке робити

              713.08.14, 15:08Відповідь на 5 від Cosmopolit

              судить по законам Украины!Их надо судить по законам патриотизма, если Украина не может или не желает их осудить, тогда судить их должны жители этих городов, сёл и пиосёлков, где они это вытворяют Пока не начнут за это стрелять в живот, ничего нне будет. Ото розорвал флаг, если не милиция, то люди сами, морду начистили хоррошо, да и выкинули возде дороги, а дальше пусть разбираю.тся кто это с ним сделал Только бить так, серьёзно, что бы знал, что сделал

                813.08.14, 15:17Відповідь на 5 від Cosmopolit

                судить по законам Украины!Украина -- это её народ

                  913.08.14, 16:49

                  Може вам ще й поспівчувати? І ХТО ви після цього? Мої волиняки заробляють грошики на даунчанах і лугандонах на Світязі замість того щоб порвати їхні смердючі паспорти і вигнати туди, куди ця шваль нас тягне! ГАНЬБА куклоїдам!!!

                    1013.08.14, 16:50Відповідь на 1 від eto*ia

                    За наругу над прапором є стаття. Всі інші випадки також можна підвисти під крімінал. Міліція має працювати. А взагалі-то на тривалий час тепер в Україні оселились проблеми з так званими донбаськими потерпілими.Є "так звані", а є ПОТЕРПІЛІ! Треба розрізняти між Божим даром і яєчнею!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна