хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Всі на Революцію! Досить чекати – час діяти!

Присвячую 22-му січня – Дню Соборності України у 95-річчя дати, яке з грудня 2011 року згідно з Указом Президента України Віктора Януковича – святкується як День Соборності та Свободи України. А він ся забувся, то нагадаємо!



Не чекати, а діяти!

Чекати, як і терпіти, – можна до безкінечності. Звичайно, що всі нормальні люди хочуть миру, спокою, доброї роботи і гарного життя. Тому різні бунти-повстання та громадські безпорядки мало кому можуть подобатись, але погодьтесь, що подібне відбувається не від гарного життя, а якраз навпаки! Бунти, повстання і революції стаються тоді, коли жити давно вже погано і коли втрачено навіть надію, що своє життя можна буде поліпшити при такому суспільному стані справ. Втрата позитивної перспективи на власне життя, як і доброго майбутнього для своїх дітей ставить питання руба: далі так жити неможливо! Досить терпіти! Досить чекати! Настав час діяти! Всі на революцію!
Багато громадян України, серед яких і я, визнали і підкорились новообраній владі на чолі з Віктором Януковичем у 2010 році, як з причини чесної перемоги у змаганні за посаду Президента України, так і з причин надії на економічну стабілізацію і зростання в Україні, бо Янукович мав авторитет вольового господарника і згуртовану команду в поміч. Люди стомились від волюнтаризму та безкінечних внутрішніх чвар в так званій "помаранчевій" владі, що насправді виражалось у повному безвладді і безладді. В державі панував хаос і неконтрольована корупція, економіка розвалювалась, державний апарат розривали політичні угрупування тощо. Тому і тільки тому що люди хотіли хоч якогось порядку в державі, вони і визнали нову владу на чолі з Партією регіонів, яка до того перебувала в опозиції.
На жаль своєю внутрішньою політикою та економічною діяльністю влада Януковича-Азарова нас нічим не порадувала, але всі внутрішні негаразди влади перекривала несподівано вдала зовнішня політика в напрямку приєднання до Європейського Союзу. І нехай не брешуть чужі й свої політиканчики, що народ в Україні сподівався на якесь миттєве збагачення і ощасливлення від вступу до асоціації з ЄС – навпаки всі розуміли потребу важкої праці і терпіння, щоб досягти належного європейського рівня економічного розвитку і достатку. Просто сподівання на приєднання до загальноцивілізаційних норм життя давало надію в перспективі на покращення свого життя реально в майбутньому, без фальшивого "покращення вже сьогодні", а насправді! Також це відкривало широко двері в світ нашим дітям, як співчленам великої європейської родини, а не як жебракам перед зачиненими наглухо кордонами. Євроінтеграція давала нам ту можливість і надію, що в майбутньому наше життя стане кращим!
Різка зміна курсу владою на догоду ультимативним вимогам російського уряду і через його шалену економічну агресію проти України – з євроінтеграції на входження до Митного Союзу, зробило актуальними теми провальної економічної і політичної діяльності влади в середині держави. Зубожіння народу, зростання державних боргів, тотальна корупція, економічна стагнація і репресивна податкова система, судова і законодавча сваволя, як і згортання демократії в цілому призвели до ситуації, коли влада повинна піти вже сама, бо "верхи не можуть, а низи – не хочуть"! Ясно однозначно всім, що так далі жити неможливо! І тільки кардинальна зміна всієї провладної команди може врятувати ситуацію в країні від повного розвалу та катастрофи. Влада має піти, але не хоче, як і всяка влада. І правильно робить, що не хоче! А кому захочеться добровільно полишати такі ласі набутки та прибутки?! Нікому!
За тим і висновок: владу не віддають – владу відбирають! І тоді обирають нову владу! Відбирають в одних і дають іншим! Тим, кому вважають за потрібне. Самі обирають, самі дають і самі відбирають в разі потреби! І робить це народ! Своєю волею і своєю силою! В тому і є головна місія народу: бути найвищою владою в державі! Народ вищий за всі закони і навіть за Конституцію в своїй автентичній волі, а право народу на повстання – це є священне право! Тому що будь-яка влада і будь-які закони існують для народу і виключно для народу! Не навпаки! Народ має право не підчинятись владі та її законам, якщо вважає їх несправедливими та злочинними. І народу начхати, що думає про це влада: якісь там чмушні президенти, міністри, прокурори, судді, міліціонери і їм подібні службісти. Народ є гегемон! Народ, як господар, керує своїми слугами, а не навпаки! Як слуги нездалі – пішли геть! Ну і що, як наймано їх на довше? Таку нездаль геть гнати треба вже!
Коли наявна влада узурпує свої функції як незмінні і стає антинародною, і якщо подібна влада не йде добровільно  – таку владу знищують силою народу! Так і тільки так!
Варто також зазначити, що армія, міліція, внутрішні війська, прокуратура, СБУ і всі інші силові структури в державі покликані захищати виключно народ і тільки народ! Захищати народ, а не владу! Кожен силовик персонально є сам частиною народу, як і присягу він складав на вірність народу, а не своєму начальству і владі. Кожен силовик, як частина народу, як громадянин держави і суспільна одиниця, спроможний сам визначити кого і що він захищає. Антинародна узурпація владних і законодавчих, судових та всіх інших державних повноважень невеликою групою людей є злочином! Державним злочином! Захист злочинців робить злочинцем кожного з тих, хто ще є правоохоронецем. Кожен стає злочинцем, хто виступає з репресіями проти власного народу, бо народ ніколи не буває злочинцем – ніколи! Народ – найвища цінність і найвища справедливість! І саме тому: банду – геть!
Досить чекати – час діяти! Домовлятись з бандою безглуздо! Які можуть бути надії на дотримання домовленостей, коли це доконані та переконані брехуни? Жодних надій! Жодних сподівань! Жодної довіри! Банду – геть! Всі на Революцію!
З нами – Бог, за нами – Україна!

Богдан Гордасевич

ПМ (Післямова)
Був на Майдані в Києві в грудні 2013-го і поїхав додому виключно через застуду, але вже підлікувався і знову шукаю де себе долучити до активних дій. В тому і найвищій вишкіл Майдану: не чекати команди, а самому діяти! Бачиш потребу, можеш там щось зробити – сам берешся і робиш! Таку революцію не зупинити жодними репресіями!

ЗАКЛИК

Боротись хочу зі злобою
й мажорів наглості,
щоб жити в мирі з добротою
без війн і гадості.

Хотіти мало – щось роби!
Саме не зробиться!
Випрямлюй вікові горби –
душа де злобиться.

Не ний, не нудь і не кажи:
– А що я можу?
І не грози, а покажи,
як дати в рожу.

Та не сусіду чи менту –
вони не варті...
Набий ту гниду золоту
в державній варті.

І стань керманичем життя!
І стань людиною!
Щоби пишалася сім’я,
а ти – країною!

Час не повернеться назад –
чого чекати?!
Щоб було в світі все гаразд –
час повставати!

Жорж Дикий
30.04.2012 р.

95%, 40 голосів

5%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
37

Коментарі

121.01.14, 09:27

    221.01.14, 09:32Відповідь на 1 від Albus248

    Дякую. Прошу тиражувати, бо на жаль цей ресурс став явно ретроградний і провладний.

      321.01.14, 09:34

      Чесно. Всього не вспів прочитати. Знаю й так, що маєш рацію

        421.01.14, 09:49

        давно нужно было действовать...

          521.01.14, 10:04

          "Багато громадян України, серед яких і я, визнали і підкорились новообраній владі на чолі з Віктором Януковичем у 2010 році, як з причини чесної перемоги у змаганні за посаду Президента України, так і з причин надії на економічну стабілізацію і зростання в Україні, бо Янукович мав авторитет вольового господарника і згуртовану команду в поміч.Люди стомились від волюнтаризму та безкінечних внутрішніх чвар в так званій "помаранчевій" владі.Тому і тільки тому що "люди" хотіли хоч якогось порядку в державі, вони і визнали нову владу на чолі з Партією регіонів, яка до того перебувала в опозиції".
          Ви не люди! Ви ПОСІПАКИ! Будьте ви ПРОКЛЯТІ!!! Завдяки вам знищується цвіт нації на барикадах Києва! Йди і змий свою провину КРОВ'Ю! Ти, ПРОТИВСІХ, що обрав нам ТАКУ владу маєш совість виправдовуватись?

            621.01.14, 10:28Відповідь на 5 від Alter ego*

            Дуже "люблю" таких людей, що свою провину на інших перекладають: Януковича ненавидять на Майдані однаково з Ющенком і Тимошенко, які спричинилися до його приходу до влади, як і ви, агресивна ви наша. Не я обирав Тимошенко на другий тур, а ви - чи не так? Ви обрали непридатну кандидатуру, а ми, хто за неї не проголосував, є винуваті? Логіка Олійника та Кернеса така сама.

              721.01.14, 10:39Відповідь на 5 від Alter ego*

              І ще: менше всього я виправдовуюсь, бо не бачу ні потреби, ні причин. Як Я можу виправдовуватись в тому, що Ви і вам подібні вчинили нерозумно колись?
              Я взагалі не приймав участь у другому турі виборів 2010-го, тому що "з двох зол не обирають жодного"! А ваша програшна участь легітимізувала перемогу Януковича. Думайте трошки головою, а не як Янук з Азіровим...

                821.01.14, 10:40Відповідь на 3 від doktor_khaos

                Але десь розішліть, бо раптом хтось і прочитає все, а за тим і приєднається.

                  921.01.14, 11:16Відповідь на 2 від Богдан Бо

                  Як же ж ви полюбляєте люксики!
                  ЩО "тиражувати"? Ваші соплі, запізнілі посипання тупої, не здібної до прогнозу та аналізу голови??? Вся ваша заслуга лиш в тім, що ви народились в сім'ї відомої поетеси і вмієте грамотно викладати свої думки. Йдіть і РОБІТЬ те, до чого закликаєте інших! Ми НЕ РОЗЧАРОВАНІ януком, ми ЗНАЛИ, що ЗК є ЗК, а якщо це стукач, звільнений з допомогою КДБ і член УПГ, то цим ВСЕ СКАЗАНО!"Господарни ком" його вважають лиш безмізкі "голубі кульки"!

                    1021.01.14, 11:22Відповідь на 5 від Alter ego*

                    Якщо Вас влада обманула і Ви повірили в чесність перемоги????то слів про інших в мене нема...Я просто в шоці від того,що можна було повірити цим покидькам-донецькій комуно-бандитській мерзоті...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна