хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Яйценюк на Грушевського 19/01/14

Верещить ніби ********************* бо ... "провідник" :)


13

Коментарі

анонім

121.01.14, 07:21

І ніхто ж не влупив його камінюкою, а воно просило.

    221.01.14, 09:19Відповідь на 1 від анонім

    А чому ні Тягнибока, ні свободівців нема на барикадах? Очко жим-жим? Один Кличко літає і встигає скрізь.

      анонім

      321.01.14, 09:41Відповідь на 2 від Богдан Бо

      А чому ні Тягнибока, ні свободівців нема на барикадах? Очко жим-жим? Один Кличко літає і встигає скрізь.Пане Богдане. За таку дурню я Вас не посилаю дуже далеко тільки через свою повагу до Вас. А тому прошу утримуваися від таких дурнуватих звинувачень. В мене зараз племіник, член Свободи, на Майдані. А Ви мені хєрню пишете, що його там нема.

        421.01.14, 11:06Відповідь на 3 від анонім

        А чому ні Тягнибока, ні свободівців нема на барикадах? Очко жим-жим? Один Кличко літає і встигає скрізь.Пане Богдане. За таку дурню я Вас не посилаю дуже далеко тільки через свою повагу до Вас. А тому прошу утримуваися від таких дурнуватих звинувачень. В мене зараз племіник, член Свободи, на Майдані. А Ви мені хєрню пишете, що його там нема.Я вийшов з Свободи ще під час врадіївських подій,тому ,видалив телефони знайомих свободівців нардепів,тому мене теж цікавить наприклад де Михальчишина прибрали і таке інше,а Тягнибок для мене вже не лідер після того,як він допомагав Беркуту АП захищати,а потім вирещав разом з усіма,що то були провокаториВиходить хто не поділяє мирний майдан ті всі провокатори......???Краще без лідера чим з таким,який виявився одним з 3-х

          521.01.14, 11:08Відповідь на 3 від анонім

          3/14-здуном,але Кличко хоч в останню мить зорієнтувався що до чого,а.....слів нема-одні емоції

            анонім

            621.01.14, 11:16Відповідь на 5 від StasSV

            То ваші справи -- але не треба оббріхувати побратимів. Чи забули, хто був в перших рядах до цього? Чи може зараз на Грушевського нема свободівців? Щодо Тягнибока, так більшість повідомлень про його слова чи дії є фейком. Веднтеся на це -- то ваше діло. Але не треба мені мізки пудрити. Вийшли з Свободи, щасливо. Тепер це наше діло зі своїми лідерами розібратися.

              721.01.14, 11:34Відповідь на 6 від анонім

              Я ніколи не брешу,а кажу правду бо принцип маю:"Завжди казати правду,аби не згадував про сказану неправду"(М. Твен.) Брехав Тягнибок коли казав,що ,"Якщо нас вийде сотні тисяч ...тоді влада упаде"Побратимом не може бути той,хто на твоїх плечах потрапив в Раду і пів року жодного разу не зателефонував,знаючи ,що ми працюєм і вимагаєм лише преси.... не припиняли аж до ВрадіївкиЗнаю, що сьогодні осередок перейшов на співпрацю з ПР,але то вже не моя справа...Свобода для мене вчорашній день

                821.01.14, 11:35Відповідь на 6 від анонім

                "По делам их узнаете их"Мф:7.10

                  921.01.14, 11:40Відповідь на 2 від Богдан Бо

                  А чому ні Тягнибока, ні свободівців нема на барикадах? Очко жим-жим? Один Кличко літає і встигає скрізь.ВІН там був принаймні, і виступав не раз... але все рівно забагато балакає, як на цю відповідальну мить..

                    1021.01.14, 11:48Відповідь на 6 від анонім

                    я так розумію, що Свобода НІБИ політична партія??? чи все таки братерство, кумівство чи якась надсекта ???
                    якщо Свобода - братерство, то ця політична сила НІКОЛИ не буде формувати владу в Україні.. це не тому, що мені так не подобається/не подобається чи я цього хочу/не хочу..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна