хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

План для Євромайдану


Ігор Луценко
На сьогодні було прийняте дуже правильне і палко очікуване нами рішення об'єднати два майдани. Це є і привід для занепокоєння.

Справа в тому, що лідери політичних сил привели на Майдан своїх прихильників і лишили їх там. На жаль, вони нам не запропонували об'єднати організаційні структури, разом закривати напрями організаційної роботи, і фактично показали намір згорнути свою оргроботу. Було лише запропоновано допомогу обладнанням та наданням нардепів для чергування на випадок екстраординарних ситуацій.

Зараз Кличко, Тягнибок і Яценюк летять до Вільнюса і будуть там проводити певну – безумовно, потрібну – місію. Але є як мінімум не менш важливі речі, котрі треба робити в Україні.

Отже, що треба робити.

1. АГІТАЦІЯ І МОБІЛІЗАЦІЯ. Дата 29 листопада має стати або кроком у Європу, або кінцем цієї влади.

Для цього треба провести гіперактивну агітаційну кампанію, всеукраїнську, з залученням усіх наявних партійних та громадських ресурсів. Усі, хто може, мають приїхати у Київ. Усіх, хто хоче, ми маємо у Київ привезти.

Усі лідери нинішнього спротиву мають дати єдиний і сильний сигнал – виходимо 29-го, нам потрібна або Європа, або нова влада (котра відкриє нам двері у Європу). Ми маємо сказати – 29 листопада є тією головною мобілізаційною датою, коли ми, українці, незалежно від політики чи географії УСІ виходимо на Майдан, і стоїмо там доти, доки не буде підписано угоду про асоціацію.

2. ДОСВІД МАЄ ПОЄДНАТИСЯ З ЕНЕРГІЄЮ.

До 29 числа конче необхідно об'єднати два майдана не тільки географічно, але і організаційно!

Для цього треба звести найбільш активних польових командирів з обох площ разом, по напрямам, і розподілити між ними обов'язки.

Далі.

29 листопада ми маємо три варіанти розвитку подій.

1. Янукович підписав Угоду.

Тоді ми йдемо святкувати.

2. Янукович підписав якийсь проміжний документ (меморандум про намір підписати, тощо), котрий не є відмовою від Угоди, але і не є самою угодою.

Ми розходимося і готуємося вийти тоді, коли настає строк підписання Угоди – строк, передбачений цим документом.

На Майдані залишаємо інформаційно-агітаційний пункт, де будемо показувати, скільки часу залишилося владі, щоб виконати зобов'язання щодо євроінтеграції.

3. Янукович відмовився від підписання Угоди.

ТОДІ МИ НЕГАЙНО РОЗПОЧИНАЄМО.

Загальна, всеукраїнська акція громадянської непокори, з політичними вимогами: перевибори верховних органів влади. Методи – виключно ненасильницький протест, яка включатиме всеукраїнський страйк, мирне блокування органів влади та головної резиденції – Межигір'я.

Перемога зараз ближче, ніж будь-коли, засобів для її досягнення – більш ніж вдосталь. Потрібно лише не схибити і зробити все правильно.

Якщо ви згодні з таким планом, зробіть перший крок – поширте цей план, зверніться до своїх союзників/лідерів/друзів з пропозицією його здійснити.

==================================================

  • Ну от і перший результат того, що першу скрипку почали грати "безполітичні" діячі. Вже зараз зрозуміло, що буде підписана якась проміжна угода, яка дозволяє зберегти обличчя ЕС. І що ж пишуть наші дорогі лідери безполітичного Майдану:

    2. Янукович підписав якийсь проміжний документ (меморандум про намір підписати, тощо), котрий не є відмовою від Угоди, але і не є самою угодою.

    Ми розходимося і готуємося вийти тоді, коли настає строк підписання Угоди – строк, передбачений цим документом.

    На Майдані залишаємо інформаційно-агітаційний пункт, де будемо показувати, скільки часу залишилося владі, щоб виконати зобов'язання щодо євроінтеграції.

    Народ, а то нічо, що Майдан збирався саме за Евроінтеграцію, а не за підписання проміжної угоди? Ось це те, про що я казав. Головне було перемогти опозицію і домогтися зняття партійних прапорів. Після цього можна акуратно і технічно ЗЛИВАТИ Майдан.

    Тут багато говорилось, що опозиція, мовляв, підміняє вимоги Майдану. А самі "безполітичні лідери" чим займаються?


11

Коментарі

127.11.13, 12:25

Розійдемось., то вже не скоро і зберемось...
Щось ти, Юрчику, не туди хилиш!

    227.11.13, 12:36Відповідь на 1 від Кривовус

    Розійдемось., то вже не скоро і зберемось...
    Щось ти, Юрчику, не туди хилиш!
    Це не Юрчик, це Ігор Луценко.

      327.11.13, 16:00

      Інтерв"ю межигірського показало що нічого воно підписувати не з-бирається. патякатиме про залучення до переговорного процесу москалів на що Брюсель звісно не погодиться.

      Будь-яка проміжна угода має знаходитись у проміжності межигірського. Непідписання угоди має тягнути за собою негайний всеукраїнський політичний страйк з вимогами:
      1. Створення комітету національного порятунку (КНП)
      2. Кабмін у відставку.
      3.Дострокові вибори до ВР.
      4. Передача усієї повно влади комітету національного порятунку. Спротив перебранню влади КНП карати будь-якими у тому числі і силовими методами

      3.

        428.11.13, 14:51

        Абсолютно з вами згодна! Їм хочеться повторити Болотну площу: по...триндять і розійдуться.