хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Польща поспішає скористатися зрадливістю режиму Януковича?

<span class=' bold ' >С.О. Польща спішить скористатися зрадливістю режиму Януковича? </span>

Щодо антиукраїнських настроїв в Польщі:історична істина як будь-яка істина проста. складним буває лише шлях до неї. Зараз керівництво Польщі Коморовського-Туска зрадило путіноїдам своїх очільників - колишнього президента Польщі Леха Качинського та інших керіників Польської держави. Польська громадськість тисне на Коморовського та Туска, вимагаючи правду про смоленську трагедію - та кому вигідна така трагедія.

Але щоб відволікти увагу від смоленської трагедії і одночасно підіграти Януковичу та Путіну - польські політики почали роздмухувати польсько-українські протиріччя - сіючи ворожнечу між українцями та поляками. Нас зараз не так цікавлять подробиці взаємних образ та навіть втрат під час Другої Світової війни - головне, щоб пройти наступний шлях взаємного вибачення та примирення між двома народами. Спільна історія яких була досить складною. Але від того виграла радянська Росія. Ми не хочемо навіть переповідати - хто що сказав та зробив у недружньому сенсі.

Хто би щось не говорив - Українська Повстанська Армія була найкращою за всю історію України. Ми визнаємо, що Армія Крайова була патріотичною силою Польщі і вона має своїх героїв. Наша Українська Повстанська Армія - була патріотчною силою України - і воювала та мала союзи, виходячи з інтересів України. Та мала своїх героїв. Ми не маємо претензій до Польщі та її Армії Крайової, Польща не повинна мати претензії до України та до її патріотичної армії.

Таке роздмухування польсько-українських відносин ми вбачаємо у намаганні не допомогти українцям проти режиму Януковича та проти путінської Росії - а скористатися тимчасовою слабкістю Української держави та тим, що на чолі України - зрадницьке керівництво, дії якого нагадують дії ліквідаційної комісії по Українській державі.

Це - небезпечно не тільки для України, але і для самої Польщі. Багато, хто в самій Польщі це розуміє.

 Нагадаємо з цього приводу, що до слабкої держави зі зрадницьким керівництвом мають претензії усі сусіди кожного разу, як тільки з цього можна скористатися. Тепер і Туреччина, і Румунія і сама Росія мають претензії до українського керівництва. Користуючись тим, що режиму Януковича до українських національних інтересів немає ніякого діла.

Українське суспільство повинне формувати власну зовнішню політику так само, як і внутрішню. Адже Україні загрожує втрата незалежності. Яку підготувало безголове кримінальне кервництво Межигір'я.

Поступки з іншими державами мають бути лише взаємними, інакше це зрада.  

SiT
Станіслав Овчаренко    
12

Коментарі

123.04.13, 18:53

Таким чином ці дУрні зможуть отримати Росію під свій кордон, як при совку.

    223.04.13, 19:37Відповідь на 1 від ab absurdo

    Таким чином ці дУрні зможуть отримати Росію під свій кордон, як при совку.Ну, так не дарма ж Смоленський прийом влаштували разом з кремлдями. Тепер потрібно відробляти.

      323.04.13, 20:28

      А разве есть слово "спішить" возможно ошибка? Поспіх, Поспішає, Поспіхом. Или я не прав?

        423.04.13, 23:26Відповідь на 3 від Sky_Dreamer

        А разве есть слово "спішить" возможно ошибка? Поспіх, Поспішає, Поспіхом. Или я не прав?Прав!

          523.04.13, 23:41Відповідь на 4 від helsan

          А разве есть слово "спішить" возможно ошибка? Поспіх, Поспішає, Поспіхом. Или я не прав?Прав!Дякую!

            624.04.13, 08:04

            Від цього виграє тільки Росія. Головне не скочуватись покищо на симетрічні заходи.

              анонім

              724.04.13, 08:22

              В Польщі дехто занадто відверто зраджує саму Польщу. Адже давно доведено -- взаємне послаблення Польщі і України шкідливе обом країнам. Цілісність і незалежність Польщі залежить від збереження нашої незалежності і навпаки. А от союз, в якому будуть Польща і Україна, невигідний багатьом, в першу чергу -- Московії і Германії.

                824.04.13, 09:14Відповідь на 7 від анонім

                В Польщі дехто занадто відверто зраджує саму Польщу. Адже давно доведено -- взаємне послаблення Польщі і України шкідливе обом країнам. Цілісність і незалежність Польщі залежить від збереження нашої незалежності і навпаки. А от союз, в якому будуть Польща і Україна, невигідний багатьом, в першу чергу -- Московії і Германії.По-перше Німеччині.
                А по друге: завжди треба пам'ятати: в політиці немає ні ворогів, ні друзів, є лише постійні інтереси. Або як казав голова правління гаражного кооператива "ФАУНА" з відомого кінофільма Е. Рязанова у виконанні В. Гафта: "Вовремя предать - это не предать, это предвидеть!"

                  анонім

                  924.04.13, 09:26Відповідь на 8 від adavidov

                  "Німечина" це образлива назва, Германія -- загальновживана, в тому числі і в українській.
                  Щодо слів Гафта -- то з яких це пір зрада національних інтересів стала "предвіденієм". Це зрада, злочин.

                    1024.04.13, 09:48Відповідь на 9 від анонім


                    Щодо слів Гафта -- то з яких це пір зрада національних інтересів стала "предвіденієм". Це зрада, злочин.
                    Хто зна... Мабуть він національні інтереси Польщі розуміє по-іншому.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна