хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Ми добровільно віддали владу сучасній"денікінській грабарармії"

Шкляр заявив, що українці добровільно віддали владу сучасній "денікінській грабармії" 

український письменник і політичний діяч Василь Шкляр стверджує, що події 1919 року повторилися у 2009 році, коли українці добровільно віддали владу сучасній "денікінській грабармії".

"Україна має при владі відвертих українофобів, які не сприймають нічого українського".

"Натомість сучасні демократичні сили, зокрема "Свобода", не пропонують чогось надзвичайного, антилюдського. Вони вимагають лише, щоб дали нам на рідній землі, у своїй державі почуватися українцями. Представники владних структур уже все мають. Тож нехай віддадуть нашу культуру, духовний простір, а не окуповують і затискають наш народ".

Шкляр вважає, що принципи "свободівців" - це звичайні речі, які потребує українець, а "радикальними їх сприймають через нашу деформовану свідомість і психіку", - сказав він.

Автор "Залишенця" впевнений, що ситуація в Україні повторилась, а саме події 1919 року, коли білогвардійська армія на чолі з Денікіним виступила проти українських сил.

"У 2009 році українці добровільно віддали владу тій же "грабармії", як колись називали денікінське військо. Аналогія очевидна. Крім того, у цих датах співпала остання цифра – "9". Але я не думаю, що боротьба набере тих збройних форм, бо зараз зовсім інші умови. Той таки Холодний Яр зможе знищити один гелікоптер. Але якщо влада побачить, що готові вийти на вулицю мільйони – вона позадкує", – заявив він.

Раніше повідомлялося, що за словами Шкляра, перш ніж іти на вибори, він виношував ідею і механізми морального самоочищення власне самої опозиції: "Сьогодні найперший союзник влади - це розчарування, яке охопило суспільство, безнадійність, апатія. Чому не можна вивести людей на вулицю? Бо нема за ким іти. Бо наша опозиція у своїй більшості також жирує на очах у зубожілого товариства".

Нагадаємо, 5 серпня минулого року ХІХ з'їзд політичної партії Українська платформа "Собор" затвердив Шкляра кандидатом в нардепи в одномандатному (мажоритарному) виборчому окрузі № 123.

gazeta.ua

17

Коментарі

Гість: ТарасЧупринка

123.03.13, 08:43

Поважаю пана Василя Шкляра і його бачення ситуації в Україні. Погоджуюся із тим що опозиція дуже далека від дійсного патріотизму.

    Гість: заблокований

    223.03.13, 09:44

    ...він виношував ідею і механізми морального самоочищення власне самої опозиції: "Сьогодні найперший союзник влади - це розчарування, яке охопило суспільство, безнадійність, апатія. Чому не можна вивести людей на вулицю? Бо нема за ким іти. Бо наша опозиція у своїй більшості також жирує на очах у зубожілого товариства".

    _____________________________________________ ________________________________________

    Ось відповідь на те свинство та брутальну безчинність, яка діється в Україні! Це ключ до вирішення проблеми в українському суспільстві! Опозиція згнила !

      323.03.13, 12:14

      "ЩОБ ДАЛИ нам на рідній землі, у своїй державі почуватися українцями"
      ХТО Ж НАМ ДАСТЬ? - таке треба САМИМ БРАТИ!

        423.03.13, 14:13Відповідь на 2 від Гість: заблокований

        Саме так. Навіть Власенка не зуміли відстояти, то що вже казати про відстоювання якихось потрібних для народу законів!

          523.03.13, 15:29Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

          Саме так. Навіть Власенка не зуміли відстояти, то що вже казати про відстоювання якихось потрібних для народу законів!вони його просто здали.

            623.03.13, 16:58

            Так! Дивно, але покласти квіти до бюста Тараса, у день його народження, змусити депутатів виконувати закон, захистити українську мову, захистити українців - сьогодні деякі хворі на голову називають фашизмом. Чому вони так роблять? Вони просто розумні ленінці. По Леніну треба якнайменше давати інформації і побільше застосовувати образ у випадках коли аргументів нема але біля корита ще трошки посидіти дуже хочеться. Тому і лякають людей фільмами, новинами. Заляканих легше грабувати.