Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лана

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 40-57 років

Фролова отримала свої «тридцять срібняків» від Банкової


bonni
 
Влада розрахувалася з громадянкою Фроловою посадою заступника Генерального прокурора за її послуги, як представника обвинувачення у cфальшованій справі проти Юлії Тимошенко. Про це говориться у заяві Об’єднаної опозиції «Батьківщина», повідомляє byut.com.ua.


«Громадянка Фролова так старанно за дорученням адміністрації президента виконувала функцію ката Юлії Тимошенко, що врешті дочекалася своїх тридцять срібняків у вигляді теплої посади», – йдеться у документі. В опозиції зазначають, що Фролова складе гідну пару Ренату Кузьміну.

«У розпорядженні Генерального прокурора тепер будуть свої Бонні і Клайд, які із задоволенням продовжуватимуть виконувати будь-які забаганки АП по знищенню опозиції. В системі прокуратури, безумовно, є порядні люди, але показово, що найбільш безпринципних, найбільш цинічних «безпредельщиків» підняли на вершину ГПУ, яка мала б виконувати функції по нагляду за дотриманням законності у країні», - наголошують у «Батьківщині».

Водночас, в опозиції вважають, що у такий спосіб влада створює маячки для всієї правоохоронної системи в цілому, демонструючи готовність розплачуватися за виконання наймерзенніших протизаконних наказів.

«Такі як Фролова – це вирок системі прокуратури, її ганьба і ганьба для всіх порядних співробітників правоохоронних органів. Кузьміни-фролови-кірєєви взяли на себе найбруднішу роботу цієї влади і відповідальність їхня перед справедливим судом буде належно оцінена», - говориться у заяві.

13

Коментарі

123.03.13, 14:09

В нашому випадку така ж самісьнька суддя під іншим прізвищем. Але суде так само, як і Фролова.

    223.03.13, 15:31

    як кажуть"нікто не забит нічто не забито"

      323.03.13, 20:37

      таке бридке збіговисько

        424.03.13, 15:41Відповідь на 2 від Korsar-K

        як кажуть"нікто не забит нічто не забито"Ні, зараз кажуть: "А ты что сделал, чтоб судьей Фроловой (Киреевым, Вовком etc) стать? Станешь судьей - будет и у тебя. А раз ничего не сделал, то молчи в тряпочку, неудачник!"