хочу сюди!
 

Татьяна

51 рік, терези, познайомиться з хлопцем у віці 50-58 років

ЄС оголосили Януковичу умову в справах Тимошенко і Луценка

Без прогресу в справах Юлії Тимошенко та Юрія Луценка ЄС не підпише Угоду про асоціацію з Україною.

Це випливає зі слів президента Європейської Ради Германа Ван Ромпея на спільній прес-конференції з президентом Януковичем після саміту в Брюсселі.

"Ми сфокусувалися на трьох блоках питань, де ЄС визначив конкретні критерії – виборче правосуддя, вибори та реформи Порядку денного асоціації", - сказав він.

Ван Ромпей зазначив, що Україна має продемонструвати прогрес у цих питаннях не пізніше ніж у травні 2013 року. 

Він додав, що деякі кроки були зроблені, але прогрес має бути відчутний та реалістичний.

"Ми заявляє про нашу стурбованість, яка і далі існує, щодо справ вибіркового правосуддя. Ми висловлюємо підтримку місії президентів Кокса-Квасьневського і чекаємо на вирішення у справах вибіркового правосуддя", - сказав Ван Ромпей.

"Системні реформи правової системи є надзвичайно важливим для гарантування того, що не буде повторення вибіркового правосуддя", - додав європейський керівник.

Аналогічну вимогу озвучив Януковичу і президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозо, який серед умов підписання Угоди про Асоціацію назвав "рішучо вирішувати проблеми вибіркового правосуддя".

Про це ж ідеться у спільній заяві України та Євросоюзу за підсумками саміту: "Лідери висловили повну підтримку місії спостерігачів Європейського парламенту в Україні на чолі з колишнім президентам Коксом і Квасьневським, у тому числі необхідність вжити заходів щодо судових справ, які викликають особливу занепокоєність". 

"Україна також висловила свою тверду прихильність якнайшвидшому виконанню рішень Європейського суду з прав людини, а також рекомендацій Ради Європи, пов'язаних з умовами утримання та медичної допомоги особам, що знаходяться в ув'язненні", - сказано в документі.

Водночас сам Янукович у своєму виступи ніяк не торкнувся цієї теми. Він лише зазначив, що вітає продовження місії Кокса і Кваснєвського зі спостереження за ситуацією навколо Тимошенко і Луценка.

Лідери ЄС також заявили, що уважно слідкуватимуть за проведенням виборів по 5 проблемних округах.

21

Коментарі

126.02.13, 02:26

Поживемо - побачимо. Розішлю іншим, хай читають.

    226.02.13, 06:36

    Дядьку Янукович! Прошу тебе, випусти з тюрми тітку Юлю та дядька Юрка! Підпиши угоду про асоціацію з Євросоюзом. Обіцяю, що особисто я пробачу тобі кримінальне минуле, закрию очі на привласнення за копійки Межигір"я, незаконні статки твоїх дітей, пвоє проффесорське звання, не буду потаймиру відвідувати твої мисливські угіддя. Пробачу корки на дорогах за для твого кортежу, гвинтокрильний майданчик на схилах Дніпра, твоїх відьом- Герман та Богословську, Поета Чехова та Ахметову, одеського письменника Бебеля. Пробачу зрадника Ющенка, дурнуватого Тігіпка, який на перепутті завжди вибирає хибний шлях. Пробачу Азарова, Арбузова, криворотого Вадіка Колесніченка, видатного мовознавця та математика Підрахуя, Табачніка. Скажи, що тобі ще пробачити? І я проголосую за тебе у 2015 році!

      326.02.13, 09:46Відповідь на 2 від VChmyriov

      ...а чи не занадто, шановний???ну ще "твоїх відьом- Герман та Богословську, Поета Чехова та Ахметову, одеського письменника Бебеля" можна, а все решта це злочин при всього українського народу, жертвою для якого і стали Юля та Юра,не втекли,як останні покидьки,за кордон а,як мученики,терплять заради народу,що для останнього дає силу та наснагу в боротьбі та опору диктаторського режиму.А диктатура завжди закінчується, як в Лівії....там також це все було з палацами,банками,синами,непомірним розкошем та свавіллям чиновників...правда народ отримував достойні виплати в валюті,що нашому народу і не снилося. Тому чимось цей перекос має закінчитися,раніше чи пізніше, бо крапля камінь довбе.Овоч вже нікуди не виїжджає і з пресою не спілкується а це вже ого-го!

        426.02.13, 10:07Відповідь на 3 від заблокований

        Здебільшого я розраховував на почуття гумору читачів та їх здоровий глузд! Якщо Юля та Юра вийдуть зз-за грат, вся ця навлоч зникне з нашого життя і мені, як і Януковичу (Почую кожного, Покращання життя вже сьогодні та т. і.) не доведеться, виконувати своїх обіцянок!

          Гість: ZlaTitka

          526.02.13, 10:44Відповідь на 4 від VChmyriov

            626.02.13, 11:15Відповідь на 4 від VChmyriov

            Ех, не дотумкав! дивлюсь шось не то Якщо жарт то тре було якийсь смайлик для маячка поставити

              726.02.13, 11:21Відповідь на 6 від заблокований

              Я розраховував, що звернення "Дядьку Янукович"! цього буде достатньо. Дійсно, тереба було смайлик поставити

                826.02.13, 12:11

                я міркую, що воно не зрозуміло нічого зі сказанного, тому воно нічого робити не буде, а буде їздити клянчити, то одне то інше

                  Гість: DANKA

                  926.02.13, 14:49Відповідь на 7 від VChmyriov

                  Я розраховував, що звернення "Дядьку Янукович"! цього буде достатньо. Дійсно, тереба було смайлик поставити
                  Вини тут зайві

                    Гість: Світанок

                    1026.02.13, 17:31

                    Лідери ЄС також заявили, що уважно слідкуватимуть за проведенням виборів по 5 проблемних округах.
                    "Лідери" ЄС уже три роки "слідкують", як в українських катівнях загинаються українські політичні лідери. Гадаю, що Янукович підкинув не один мільйон, щоб вони так "слідкували".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна