хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Ворог готується до нападу на Україну

РФ побудувала вздовж українських кордонів потужну військову інфраструктуру, а особовий склад налічує цілі армії.

Росія націлила на Україну ракетні комплекси та декілька армій, – Турчинов

Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов, відкриваючи дев’ятий Національний експертний форум, передає “Радіо Свобода”, інформує Економічні новини.

“П’ятий рік точиться війна Росії проти України, і жодних ознак нормалізації ситуації ми не маємо… Два корпуси, що входять до складу восьмої російської армії, фактично виконують функцію, яку виконували штрафбат під час Другої світової війни. Їхнє завдання – затримати просування наших військ до підходу основних сил. Але де вони дислокуються? Побудовано потужну військову інфраструктуру вздовж нашого кордону. Росія проти нас оперує не батальйонами чи дивізіями, а арміями”, – говорить він.

Серед загроз із моря секретар РНБО називає частину Каспійського флоту Росії, перекинуту до Чорноморського басейну. Також він говорить про російські ракетні комплекси в Криму й на східних кордонах, які, за його словами, здатні завдати удару “фактично по всій території України”.

Читайте: Росія готується наступати,- Турчинов

“У цій війні Росія, на жаль, має союзників, яких ми вважаємо нашими стратегічними партнерами. Одним із найнебезпечніших для нас є так званий проект “Північний потік 2, це є реальний виклик для нас, і випробування для нашого партнерства із західними колегами, тому що втрати, яких зазнаємо ми, на порядок більші, ніж ті кредити, які нам сьогодні пропонують”, – заявив Турчинов.

Читать полностью на http://enovosty.com/uk/news_politics-ukr/full/806-rosiya-nacilila-na-ukrainu-raketni-kompleksi-ta-dekilka-armij-turchinov

4

Коментарі

110.06.18, 08:55

***Ворог готується до нападу на Україну***
Що, пересрав ГузноМордий?
Наскільки мені відомо, це маріонеточний Петя, по приказу США - готується до НАСТУПУ НА ЛДНР \і стягує всю Саму Найсильнішу Армію Континенту до Донбассу\ = щоб ПЕРЕСРАТИ Раші ЧМ-2018!
Але Петі треба пам'ятати Пекінську Олімпіаду, під час якої Сракашвили хотів зненацька захопити Осетію...
Так і ТЕПЕР - на Прямій Лінії Путя сказав, що НЕ ДОПУСТИТЬ наступу України - бо інакше то буде КАТАСТРОФА для неї, і "потеря государственності".

А на переговорах із Трампом в Австрії \це буде на днях!\ це питання буде вирішено остаточно, і навіть БЕЗ участі Порошенкі
Так в інтерв'ю сказав вчора Григорий Перепелиця

    210.06.18, 20:07

    Бач Богдан, цей Шлюшко все знае,мабуть інструкції прямо від кремлядів получае,на жаль не можу йому написати вчора забанив мене.