хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Просто червонію від сміху

Літаки не змогли підняти в небо через погодні умови. 

Сьогодні, 9 травня, у Москві на Красній площі відбувся військовий парад з нагоди Дня Перемоги.

Поруч із президентом РФ Володимиром Путіним на заходах був президент Молдови з проросійськими поглядами Ігор Додон.  Разом з постаменту вони спостерігали за колонами військової техніки та маршем солдатів різних родів військ.


Повітряну частину параду з літаками росіянам довелося відмінити через несприятливу погоду, хоча напередодні ЗМІ писали, що на розгін хмар у Москві планують витратити 98 мільйонів рублів. Загальну вартість урочистих заходів РБК оцінював у півмільярда рублів. Вперше цього року Красною площею проїхала арктична військова техніка.

Без провалів не обійшлося і в Сантк-Петербурзі. Тут на параді попри анонси не було військових кораблів, повідомляє агенція "Інтерфакс". Офіційно причину того, чому судна не залучили до урочистостей, не називали.

 https://tsn.ua/svit/skasovana-chastina-paradu-i-dodon-poruch-iz-putinim-yak-u-moskvi-svyatkuvali-den-peremogi-926572.html



То ж треба так звести до купки: Хуйло і його персональний молдавський Гандон (він же - Кондон, він же - Додон) приймали військовий прарад в РФ з нагоди перемоги комуністичного тоталітаризму над гітлерівським. І більше нікого! Дожився, що знову стає актуальним Who is Mr. Putin? 




Фотка просто супер! Мужик сміється і відвертається від Пуйла, що підходить, бо явно анекдот про того згадав якийсь свіженький. А наша Матвієнко - в усій красі! Як вона гарно Думу дебілізувала. 


"арктична військова техніка" Гатуються-гартуються, бо як не величезна Росія, а знають, де опиняться.



А це супер-загадка: я в шоці від фото зі снайпером на кремлівській стіні, що явно муляж, але нащо він? Справжні снайпери замасковані, а це щось абсурдне.  Воістину: "Умом Россию не понять" Точно і те, що: "Россия не великая страна, а большая" - це дуже суттєва дефініція. Простір обумовлює імперіалістичну тоталітарну структуру влади.



5

Коментарі

19.05.17, 21:46

чому військових човнів в пітері не було, чому не було? бо підійшов ОДИН американськтй есмінець на відстань дії своєї зброї
а повітряна частина параду розвеселила

    29.05.17, 21:49Відповідь на 1 від vilga

    Найвеселіше в цій дурнуватій ситуації, що святкують перемогу, а країни, яка насправді перемогла у тій війні - СРСР, вже не існує!

      39.05.17, 22:01Відповідь на 2 від Богдан Бо

      та шо їм вперше чужі здобутки собі приписувати?

        410.05.17, 14:47

        Так він хто? Як правильно: Додон чи Гандон?

          511.05.17, 15:19Відповідь на 4 від ЧарКес

          Так він хто? Як правильно: Додон чи Гандон?
          За паспортом - перше, а за змістом - друге.