Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Тимошенко веде до Київради людей Черновецького і агентів кремля

Тимошенко веде до Київради людей Черновецького і "агентів кремля"

Тимошенко веде до Київради людей Черновецького і "агентів Кремля"

У проекті списку партії "Батьківщина" на виборах до Київради присутні колишні члени команди Черновецького, представники російського бізнесу і ряд одіозних фігур.

Про це свідчить проект списку кандидатів від партії "Батьківщина" в Київську міську раду, опублікований на особистій сторінці голови міськорганізації "Батьківщини" Володимира Бондаренка.

Яскравий "кадр" у списках Тимошенко - Максим Гольдарб, колишній транспортний прокурор Києва, колишній керівник департаменту внутрішнього аудиту Міноборони. Зараз проти нього порушено кримінальну справу - підозрюється у покриванні розкрадань в армії під керівництвом колишнього міністра оборони, громадянина Росії Павла Лебедєва, який довів армію до стану повної небоєздатності напередодні російської агресії. Свого часу його вважали "правою рукою" Лебедєва.

У Деснянському районі партія Тимошенко висунула ще одного близького до росіян кандидата - голову правління ПАТ "Банк Русский Стандарт" Ігоря Дорошенка.

Є в списках "Батьківщини" і персонажі, що фігурують у гучних корупційних скандалах. У Київраду балотуються Сергій Арутюнян і Ганна Свириденко. Перший, перебуваючи на посаді судового виконавця Печерського району, фігурував у низці рейдерських захоплень. Друга обвинувачується у причетності до земельних махінацій (у тому числі - з використанням близьких родичів у Держкомземі).

Також, у Голосіївському районі від "Батьківщини" балотується Сергій Безуглий, який свого часу обіймав 117-е місце в списку Блоку Черновецького.

А в Святошинському районі від "Батьківщини" балотується Ваган Товмасян, причетний до незаконної забудови у столичному парку "Орлятко". За деякими даними, цей "тимошенківець" також має зв'язки з Черновецьким.

Юлія Тимошенко вирішила зробити ставку на корупціонерів, рейдерів та зрадників. Юлія Тимошенко. Фото: segodnya.ua. Юлія Тимошенко. Фото: segodnya.ua. У проекті списку партії “Батьківщина” на виборах до Київради присутні колишні члени команди Черновецького, представники російського бізнесу і ряд одіозних фігур. Про це свідчить проект списку кандидатів від партії “Батьківщина” в Київську міську раду, передають Патріоти України з посиланням на gazeta.ua. Яскравий “кадр” у списках Тимошенко – Максим Гольдарб, колишній транспортний прокурор Києва, колишній керівник департаменту внутрішнього аудиту Міноборони. Зараз проти нього порушено кримінальну справу – підозрюється у покриванні розкрадань в армії під керівництвом колишнього міністра оборони, громадянина Росії Павла Лебедєва, який довів армію до стану повної небоєздатності напередодні російської агресії. Свого часу його вважали “правою рукою” Лебедєва. У Деснянському районі партія Тимошенко висунула ще одного близького до росіян кандидата – голову правління ПАТ “Банк Русский Стандарт” Ігоря Дорошенка. Є в списках Батьківщіни і персонажі, що фігурують у гучних корупційних скандалах. У Київраду балотуються Сергій Арутюнян і Ганна Свириденко. Перший, перебуваючи на посаді судового виконавця Печерського району, фігурував у ряді рейдерських захоплень. Друга обвинувачується у причетності до земельних махінацій (у тому числі – з використанням близьких родичів у Держкомземі). Також, у Голосіївському районі від “Батьківщини” балотується Сергій Безуглий, який свого часу обіймав 117-е місце в списку Блоку Черновецького. А в Святошинському районі від “Батьківщини” балотується Ваган Товмасян, причетний до незаконної забудови у столичному парку “Орлятко”. За деякими даними, цей “тимошенківець” також має зв’язки з Черновецьким. Читайте також:
Джерело: http://patrioty.org.ua/timoshenko-vede-do-kiyivradi-lyudey-chernovetskogo-i-agentiv-kremlya-zmi/
2

Коментарі

19.10.15, 09:27

ЖидЮлька абсолютно НІЧИМ не відрізняється від свої ЖД-пАпІредників!
Мало того, навіть її "кращий друг" Куля-в-Лоба казав про неї:
"Тимошонка - це ЯНУКОВИЧ у спідниці!".

Не дай Боже, щоб наш край опинився у владі цього ЖИДО-племені!
Бо воно, мов шашіль, сточить нашу Україну, і висмокче наш люд!
\Олена Пчілка, мама Лесі Українки "Викинуті Українці: до жидівсько-Української справи"\

РЕКОМЕНДУЮ = http://www.ex.ua/73186012 = Дм. Чобіт. МАКУХА, або штрихи до політичного портрета "Блоку Юлії Тимошенко".
Постійні скандали і роздори у вищих ешелонах української влади деморалізують народ, ведуть до розколу країни, підривають авторитет України у світі. На прикладі аналізу гострого протистояння за період травня-червня 2008 р. автор приходить до висновку про ДЕСТРУКТИВНУ РОЛЬ "БЮТ".

    29.10.15, 12:07Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    про юлю согласна..., более того, она скорее путин в юбке, в смысле она такая же маньячка..., и ради власти она уже перешагнула и перешагнёт не только через своих соратников, но и сдаст всю Украину с потрохами напр., тому же путину, как она это сделала в 2009 году...