Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Життя в стилі Брейк-данс.

 Якщо Зараз подивитися на наше покоління, усі такі милі дядьки з животиками, залисинами, батьки сімейств, власники великих і дрібних бізнесів, чиновники та банкіри.Звичайно є і інші, але давайте говорити про тих, хто добився успіху.Адже усі ці сивоволосі та лисі , були раніше абсолютно іншими. Форцовщики, майстри скейт-бордінгу, брейкери, та металісти.Кожен з них добивався своїх висот по-різному.Так все це були ми, аж смішно це згадувати.

1985 рік я закінчив школу.Саме у 85-му до нас докотилися відгомони хіп-хоперского руху, та отримали свій прояв у вигляді руху "брейкерів",який спочатку представляв з себе стиль життя, що комбінував скейт-бординг та дискотечний танець.Услід за відкриттям молодіжних кафе і виходу фільму "Танці на даху", брейкерів почали представляли не інакше як танцювальну субкультуру, зі своїми експериментами в області зовнішнього вигляду.Звичайно, що ця модна течія теж зачепила мене, та моїх друзів.Чому ми  почали цим займатися, дасть відповідь оце відео:

Я думаю після такої школи танцю, брейк-данс був просто неминучий, якщо наші діди витворяли подібне,то що говорити про нас, які пройшли школу гопака в колективі народного танцю.Неграм Бронксу такого і не снилося.

Текст пісні цього відео, все повністю про нас.

Правда по-брейкувати мені довелося не довго, вже літом 1986р я успішно брейкував з автоматом Калашнікова на блок-пості, десь в Середній Азії.

18

Коментарі

17.11.11, 22:33

Да.....,к нам он пришел годом раньше....., ты панков забыл.....

    27.11.11, 22:55

    Ансамбль пьянки и пляски им. Александрова - ваще порвал! Вот что значит музыка. А могли быребята не изображать это унылое говно, а в крутых мюзиклах на Бродвее зажигать.

      38.11.11, 00:56

      Чудова замітка!

        48.11.11, 07:57

        У кожного своя стежинка, та напрямок один! І Слава Богу!

          58.11.11, 08:59

          Чудові спогади.Брейк принаймні гармонійні рухи,співпало з перебудовою,- тому свіжі тенденціі з заходу. Всі в захваті. Далі реп - читачи в капюшонах.Не треба мати голос,- головне пальці кидати і дівчата твої. Зараз діджею досить натиснути кнопку и польється(house,techno,trans) - те,що накрапав вночи на компі......дінаміка занепаду

            68.11.11, 09:38

            дааа, были молодыми

              78.11.11, 10:10

                анонім

                88.11.11, 10:45

                Було...було... Хоча, чому було ?...
                Хард Рок любов всього життя...практично єдина і незмінна...червоною ниткою через все життя, навіть переплітається з деякими бізнесами...

                  98.11.11, 18:41

                    108.11.11, 20:03

                    Брейк конечно пытался танцевать, даже несколько элементов освоил потом перегорело, а вот heavi metal затянул надолго, позже просто сменился качественным рок-н-ролом, блюзом, хард роком. Вот рэп никогда не любил.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна