...про картоплю(кабачк и-свідки), чи Из песни - слов не выкинешь
- 12.07.11, 21:57
Майже російський рецепт...
Таку мілку картоплю важко зустріти у звичайному супермаркеті. Хіба привезуть свіжовикопану - з огороду, просто кущем... так і треба додивлятись, що там у селянина в кошику лишилось .
Мені пощастило!
Довелося, навть, з тіткою (пожалівши) рецептом поділитьсь.
В оригіналі - страва відома мені, як "ніхераськи".
Из песни - слов не выкинешь... A Proveb
Беремо 200 грамів картоплі - маленької, як сльози. Миємо, шкірку залишаємо. Дуже добре миємо.
Сушимо.
У маслі - підсмажуємо - з одного, потім з іншого боків.
Можна засмажити на друзку - щоб максимально випарувалась вся вода...
Тоді вони - хрумкі!
Але ж ми дбаємо про шлунок.
Під кінець смаження, за смаком, можна додати часнику - чищеного, причавленого злегка ножем. В такому випадку - від моменту засипання на деко часника - до моменту виймання - повинно пройти не більше 5 хвилин... інакше процедура не має сенсу.
Викласти на тарілку - їсти відразу гарячими!
Ніхераськи - пішли!
Фота нема - бо дуже кортіло...
Зі смаженими кабачками - це виглядає так.
Смачного Вам!