Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Тимошенко: я відчуваю провину за нездійсненні мрії Майдану

Екс-прем'єр України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко у привітанні з нагоди Дня свободи закликає відтворити дух свободи, який відчули українці під час Помаранчевої революції.

"Я просто хочу побажати кожному в цей день згадати те відчуття гордості  за свою країну, завдяки якому ми кожен день вдягали помаранчеве, ішли на Майдан і несли теплі речі та гарячу каву в термосах. Давайте згадаємо  те відчуття і спробуємо його відтворити. Спробуємо знову відчути себе  відповідальними за власну країну та захистити її", - йдеться у  привітанні екс-прем'єра, розміщеному на сайті партії "Батьківщина"у вівторок.  Тимошенко наголосила, що сім років тому Україна стала "частиною Європи". "Без урочистих підписань і одностайних ратифікацій, ми в одну мить  перетворилися з пострадянської республіки на державу Україна: європейську державу", - наголосила вона.  За її словами, цілий світ заздрив тим простим українцям, які вийшли на  Майдан, щоб "разом мерзнути і грітися, співати і скандувати, радіти і  сподіватися - разом любити свою країну".

"Бо така нація – це однозначний привід для гордості. Тоді люди вибороли  своє право бути в Європі. А потім влада цей вибір розчинила у власних  амбіціях і сварках. І тепер в День свободи у мене змішані почуття:  гордості за свою країну і провини за нездійснені мрії".

Вона заявила, що наслідком недалекоглядності українців стала "купка клептоманів, яка зараз прийшла до влади". "Вони думають, що прийшли надовго, назавжди. А тому і поводяться так, наче українців не існує, нації немає. Але так не може бути! Не може бути, щоб чесні, порядні і такі – історично! – волелюбні українці мовчки ковтали все те, що їм підкидає влада"

Крім того, вона додала: "Севастополь здали – ковтнули. Податками обклали – ковтнули. Пенсію скоротили – ковтнули. Парканів набудували та "йолки" на Майдані ставлять за півтора місяці до Нового року… Ні, це не про українців! Я – знаю, що свобода – вона всередині. Вона не зникає, навіть коли ти у в’язниці. Вона не може зникнути в цілої нації, яка у 2004  році виборола своє майбутнє, відстояла свою гідність, розправила плечі та змусила весь світ мріяти про той Дух Свободи, яким жила тоді  Україна".

7

Коментарі

122.11.11, 21:10

Схиляю голову перед Юлею.

    222.11.11, 21:37

    Свободу Юле!!!

      322.11.11, 22:09

        422.11.11, 22:20

        Юлю на волю, зека на нари!!!

          523.11.11, 04:49Відповідь на 4 від Нормальний

          Юлю на волю, зека на нари!!!

            625.11.11, 12:20Відповідь на 2 від ab absurdo