Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Суд над Юлією Тимошенко: на арену виходить Віктор Ющенко

У обвинувальному висновку в справі Юлії Тимошенко, з яким мала нагоду ознайомитись "Українська правда", склад злочину екс-прем'єра дослівно сформульований наступним чином: "У січні 2009 року Тимошенко Ю.В., використала свої службові повноваження Прем'єр-міністра України у злочинних цілях, спричинивши тяжкі наслідки державним інтересам".

Отже Юлія Тимошенко обвинувачується в злочині, що має дві складові: перевищення службових повноважень та його наслідки. І саме наслідки, оцінені у конкретну суму збитків, що за версією слідства були завдані держави, є головним індикатором тяжкості злочину.Втім будь-яка оцінка наслідків не лише в людському, а й у юридичному значенні передбачає розслідування всіх факторів, що мали вплив і призвели до конкретного результату.І обвинувальний висновок у справі Тимошенко, і взагалі весь судовий процес над екс-прем'єром, може створити враження, що не тільки події даного конкретного злочину, а й взагалі будь-які газові відносини з Росією почалися рівно опівночі 19 січня 2009 року.

Всі події і дійові особи попереднього року, і особливо газова криза грудня 2008 року і початку 2009-го чомусь залишились за дужками слідства.

Минулої п'ятниці частина цієї штучної темряви була скинута. В одному з залів Печерського суду зустрілись три найголовніші дійові особи подій січня 2009 року – Юлія Тимошенко, колишній керівник НАК "Нафтогазу"

Олег Дубина та його заступник Ігор Діденко. Саме вони були безпосередніми свідками і учасниками газових переговорів дворічної давнини. Зараз вони знову опинились в одному човні – всі троє є обвинуваченими в кримінальних справах. Але в п'ятницю незримими учасниками засідання стали ще дві дійові особи: Віктор Ющенко та компанія RosUkrEnergo (RUE). Сухим залишком засідання стало пряме обвинувачення з боку колишнього керівництва "Нафтогазу" екс-президента Ющенка в лобіюванні інтересів швейцарської компанії, яка, згідно з свідченнями, цілеспрямовано саботувала газові переговори з Газпромом.

Втім не меншого удару зазнала й сама Тимошенко. Екс-голова "Нафтогазу" публічно визнав, що отримував славнозвісні директиви особисто з рук Тимошенко і розглядав їх як колективне рішення Кабінету міністрів. І все це, не дивлячись на те, що екс-прем'єр сама вела допит.
ДОПИТ ВЕДЕ ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО

Ще з першого дня допитів Юлія Тимошенко використовувала будь-які прийоми, аби встановити з свідками позитивний психологічний контакт. На початку свідчень, якщо був хоч якийсь шанс, що свідок виступить на її користь, Юлія Тимошенко виловлювала йому різноманітні подяки: за "мужність", за фаховість, за стійкість тощо.

18

Коментарі

Гість: Лютый Гриня

11.08.11, 17:42

Іуда ющенко вийде сухим з води...

    21.08.11, 18:12Відповідь на 1 від Гість: Лютый Гриня

    Іуда ющенко вийде сухим з води...
    Ну так, "Долг платежом красен".
    Він же зробив "Бандитам тюрми" в 2005 і не дав іншим це зробити.
    Так чого ж йому зараз переживати?

      31.08.11, 18:43

        41.08.11, 19:44

        Коли директор шахти підписує наказ про відпустку простого робітника, то там стоїть 12 віз різних підрозділів!

        А скільки "експертів" схвалювати дії Тимошенко? Де ж вони зараз? Чому ніхто не несе відповідальність?

          Гість: lyo Dnepr

          51.08.11, 20:05

          Не понимаю, почему Тимошенко не могла передавать директивы Дубине напрямую, а только через Продана. Ведь Продан не был против этих директив и в суде это подтвердил. Что-то непонятное Мустафа намутил.

            61.08.11, 20:42Відповідь на 5 від Гість: lyo Dnepr

            непонятное Мустафа намутил.Мустафа передав хід подій в суді.
            А сьогодні Вінський поставив жирну крапку в цій справі, що чомусь до цього ніхто не зробив.
            Нафтогазу не потрібні були Директиви, як господарюючому державному суб'єкту взагалі. Ніхто не міг примусити Дубину підписувати Договір.
            Головою Нафтогазу Дубина став з подачі Ющенко і залишився людиною Ющенко до кінця, не дивлячись на те, що той його вже здав.
            Незнання законів, а в данному випадку Уставу Нафтогаза, не звільняє Дубину від відповідальності про непідписання Договору 31 грудня 2008 та підписання 18-19 січня 2009 р.
            Ющенко, перевищивши свої повноваження, не мав права відкликати Дубину 30 грудня з переговорів (не його парафія, але він вже зрікся цього-Дубина мол сам приїхав). То хто повинен сидіти на лаві в суді?

              71.08.11, 21:02

              Ющь зробив свою чорну справу,колись йому це вилізе боком.

                Гість: Світанок

                81.08.11, 21:03

                Люди добрі, та про що Ви тут сперечаєтесь, коли і так ясно юда Ющенко продав нас всіх в рабство мафіозному кланові і напевно вивалив величезні "бабки" мафії. Це зрозуміло, як Божий день. Мене хвилює повне моральне розкладення наших українських чоловіків, які, щоби зберегти свої власні зади налетіли скопом, як грифи на м'ясо, на беззахисну тендітну жіночку і довбають її своїми кривавими дзьобами. Весь цей сценарій що відбувається нині у суді зрежисований особисто Ющенком і в цьому я не маю ніякого сумніву. І поки ця нечисть буде повзати по Українській землі - спокою в нашому домі не буде.

                  91.08.11, 22:06

                  Вiд Юща слiд чекати якоїсь заподлянкi

                    101.08.11, 23:07

                    Продажний Вітьок!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна