хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Що до русофобії.

  Після останніх моїх публікацій, мені почали надходити "закиди", що до моєї русофобії, про те я  вроді не публікував замітки, де принижував росіян, і не писав статті, де б йшлося про претензії, що до територіальної цільності, території  Російської Федерації, не писав нічого що до того, що державною мовою Росії, має бути українська.Я лише намагався  донести, до загалу, історичні факти, які є вивчені та доведені науковцями.Але  тепер я зовсім не виправдовуюся, просто мені не зрозуміла реакція  тих людей, які сприйняли цю інформацію "в штики".Я  є з тих людей, хто називає речі своїми іменами, і якщо в Україні на протязі віків, росіяни поводилися  як звірі, то я не можу  відноситися до них толерантно, для мене це не тільки не братський народ, це народ ворожий (і хай мене пробачають кращі представники цієї нації, які є жаданими гостями на нашій землі).

Кращий захист, це напад, як я зрозумів.Тепер для тих в кого в мізках засів Путін.Спробуйте мені "скинути", щось подібне.

Дуже хотів би побачити, як українці в російському місті , б'ють ногами росіян, за те що ті протестують проти встановлення, в центрі міста, пам'ятника ,ну хоча би Бандері .( який на відміну від Катерини, не зробив нічого поганого для Росії)

Готовий кожному українофобу заплатити 100 дол. за подібне відео.


37

Коментарі

6114.12.12, 14:09Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

...
Видимо и в предыдущих заметках были смещены акценты. Отсюда и обвинения.
"были смещены акценты".
Ты как всегда прав и подчёркнуто деликатен!

    Гість: Отец Онуфрий

    6214.12.12, 15:40Відповідь на 60 від Простафиля

    Чада возлюбленные, силы Запада тщатся рассорить единоверные народы славянские дабы завладеть исконно православными землями и святынями.
    В Едином Отечестве наша сила и правда .
    И правители наши земель Великой, Белой и Малой Руси , уподобившись трём богатырям былинным, твёрдо стоят в святоотеческой Православной Вере.

      Гість: lyo Dnepr

      6314.12.12, 17:32Відповідь на 27 від Нормальний

      В этом ничего нет национального. . Думаю ти не правий, нічого подібного не може статися в Луцьку чи Львові, влада і там і в Одесі та ж сама, тільки в Одесі офіційно діє російська про-фашиська партія "Родіна", на гроші російської влади, і саме їхніми стараннями більша половина, колись славного міста Одеса спить з фото Путіна над ліжком, тому саме там б'ють за національною ознакою.Зовсім недавно вони по били хлопця, який спілкувався українською мовою в магазині, майже в центрі Одеси.Это только внешний повод, а причина глубже. Вот о чем я сказал.

        анонім

        6414.12.12, 17:44Відповідь на 36 від Нормальний

        Ні, якби хотів сказати москаль чи кацап, то сказав би. Я хотів досить образливо та грубо обізвати цих істот. Але згадав... "дякую тобі Боже, що я не москаль"...подякував Всевишньому, та не став опускатись до їх рівня.

          6514.12.12, 17:49Відповідь на 9 від Alter ego*

          Где есть Любовь там нет возмездия, где есть Возмездие -
          там не любви.
          Ви вважаєте це нормальним?
          Я вважаю страшними ОКУПАНТІВ всіх мастей!

            анонім

            6614.12.12, 18:12

            Мені здається,що це ніякі не росіяни,а просто бандюки,яких найняла влада,а міліція спокійно дивилась і нічого не робили.Це ще раз доказує що наші народи стравлюють один проти одного.Шукайте третю сторону,яка зацікавлена в цьому.

              6714.12.12, 18:30

              Кошка родила котят,
              это Путин виноват.

                6814.12.12, 18:33Відповідь на 6 від ab absurdo

                От хай тепер спробують свободівців зачепити. Уроди. А щодо закидів - на таких навіть не варто уваги звертати. Хворі на голову. Якщо їх такі тупі бандитські відморозки підтримують - то це вже діагноз для зомбованого бидла. На моє щастя там мене не було. А то точно б встряла.Вы что, не понимаете, что от вас (от нас) тоьлко этого и ждут?

                  6914.12.12, 18:36Відповідь на 66 від анонім


                  Есть здравомыслящие люди!

                    анонім

                    7014.12.12, 18:42Відповідь на 69 від Простафиля

                    Дякую.Думаю наші ряди поповняться.

                      Сторінки:
                      1
                      5
                      6
                      7
                      8
                      9
                      10
                      36
                      попередня
                      наступна