хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Що до русофобії.

  Після останніх моїх публікацій, мені почали надходити "закиди", що до моєї русофобії, про те я  вроді не публікував замітки, де принижував росіян, і не писав статті, де б йшлося про претензії, що до територіальної цільності, території  Російської Федерації, не писав нічого що до того, що державною мовою Росії, має бути українська.Я лише намагався  донести, до загалу, історичні факти, які є вивчені та доведені науковцями.Але  тепер я зовсім не виправдовуюся, просто мені не зрозуміла реакція  тих людей, які сприйняли цю інформацію "в штики".Я  є з тих людей, хто називає речі своїми іменами, і якщо в Україні на протязі віків, росіяни поводилися  як звірі, то я не можу  відноситися до них толерантно, для мене це не тільки не братський народ, це народ ворожий (і хай мене пробачають кращі представники цієї нації, які є жаданими гостями на нашій землі).

Кращий захист, це напад, як я зрозумів.Тепер для тих в кого в мізках засів Путін.Спробуйте мені "скинути", щось подібне.

Дуже хотів би побачити, як українці в російському місті , б'ють ногами росіян, за те що ті протестують проти встановлення, в центрі міста, пам'ятника ,ну хоча би Бандері .( який на відміну від Катерини, не зробив нічого поганого для Росії)

Готовий кожному українофобу заплатити 100 дол. за подібне відео.


37

Коментарі

5114.12.12, 10:38Відповідь на 44 від Нормальний

я з тобою! як що, клич

    5214.12.12, 10:54Відповідь на 50 від Мари_НКа

    Це відео не пустили в ефір на "Шустер-Лайв" тоді в студії сидів, як нічого небувало, Марков і ніс антиукраїнську ахінею. За це побиття була відкрита кримінальна справа, але з приходом до влади Януковича була закрита.

      Гість: Забанилигады

      5314.12.12, 11:40Відповідь на 38 від Нормальний

      При чем здесь Путин и паспорта? На видео все граждане Украины, только одни фашисты, которые хотят поставить памятник иуде, а другие против этого, обычные одесситы. Дали фашистам по мордасам и правильно сделали, хороший урок.

        Гість: Забанилигады

        5414.12.12, 11:51Відповідь на 45 від Нормальний

        я плюсанула. але ти розумієш, що нормальні люди тобі претензії ставити не будуть. хіба що запроданці або чужинці.Я вважаю чужинців, які живуть на Україні гостями, українці гостинна нація, але коли гості забувають про свій статус, то мимоволі думаєш, як швидше збавитися від них.Украинское государство впервые за историю человечества в ее границах, состоялось 21 год назад после всеукраинского референдума. Следовательно все жители Украины, независимо от национальностей, языка и вероисповеданий стали коренными народами Украины. Мы все имеем равные права, все одинаковые налогоплательщики и государство за наши налоги обязано обеспечить нам равные услуги.
        А о каких гостях ты там лапочешь, я не понимаю.

          5514.12.12, 12:14

          А ті, що з прапорами, також, вибачте, соплі розвісили. Не могли бодай одного роштрикнути як рожном... Якщо ні, то нема чого виходити ...

            5614.12.12, 12:43Відповідь на 31 від Нормальний

            От хай тепер спробують свободівців зачепити. Уроди. А щодо закидів - на таких навіть не варто уваги звертати. Хворі на голову. Якщо їх такі тупі бандитські відморозки підтримують - то це вже діагноз для зомбованого бидла. На моє щастя там мене не було. А то точно б встряла.Я би з вами спиною до спини.буду третімДля мене що мусора, що бандюки - однаково

              Гість: burtka

              5714.12.12, 13:29

              слова "це народ ворожий" - это и есть настоящая русофобия. ты мне так и не ответил, родители твоей жены живут на своей земле или на твоей? кстати, у тебя есть видео, где одесситы митингуют на галицайщине против памятников бандере, а местные благожелательно и гостеприимно пытаются брататься с одесситами?

                5814.12.12, 13:43

                Хтось з очільників ВО"Свобода" бачив це відео?

                  Гість: скорцені3

                  5914.12.12, 13:52

                  москалів потрібно постійно дупцяти щоб розуміли....

                    6014.12.12, 13:58Відповідь на 24 від Нормальний

                    Где есть Любовь там нет возмездия, где есть Возмездие -
                    там не любви.
                    Коли б'ють по лівій щоці підстав праву, а потім підстав зад та хай тебе "вдують".В біблейських афоризмах не має прямоти,
                    ...
                    Ворогів пробачить бог, а ми повинні посприяти скорішій їхній зустрічі.

                    Жаль, что христианский Бог тебе чужд и не доступен.

                      Сторінки:
                      1
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      9
                      36
                      попередня
                      наступна