хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Підкуп виборців? (мажоритарний округ №198)

На Черкащині поширюється відео, відзняте 23 серпня по вул. Ворошилова,17 у селі Будки Смілянського району Черкащини. На ньому можна побачити, як двоє чоловіків збирають паспортні дані мешканців села.

На питання, що саме там відбувається, хто і чому збирає підписи, чоловіки відповіли, що це соцпроект, яким займається організація "Черкаський простір". Проте конкретнішої відповіді, навіщо ж їм паспортні дані, вони дати не змогли. Як і не сказали жодного слова про те, чим займається організація "Черкаський простір", представниками якої вони нібито є.

На відео можна почути, як хтось каже: "Ми підтримуємо нашого кандидата Віктора Анатолійовича Тимошенка".

"Відео з підкупом - привід для проведення перевірки правоохоронними органами, або навіть порушення кримінальної справи за ст. 157 ККУ. Щоправда, розібратись в ситуації в кадрі допомогли б чіткі зображення документів, розписок тощо, свідчення очевидців з поясненням того, що вони бачили і чули. На жаль, вимагати цього від авторів сюжету неможливо", - прокоментував відео Юрій Сас, координатор проекту "Черкащина: захистимо вибір" та спостерігач від Комітету виборців України.

"Ми в КВУ вітаємо та заохочуємо прагнення відповідальних громадян боротись з фальсифікаціями та спотворенням вільного волевиявлення. Такі та інші відео і фото можна розмістити на нашому сайті, зареєструвавшись як волонтер-спостерігач", - зазначив САС.


Наталія Таванець

18

Коментарі

126.08.12, 13:26

Як згадаю масовість фальсифікацій в 2004-му і як відзначив Ющ порахуя кидалова та ВСІХ фальсифікаторів, то хочеться. Тепер наперсточники,яким пасічник вручив владу,плюватимуть на всякі докази - намалюють по дорозі з дільниць ВСЕ,ЩО ЇМ ЗАМАНЕТЬСЯ. Без революції не буде нічого справедливого.

    226.08.12, 14:10Відповідь на 1 від Alter ego*

    Без революції не буде нічого справедливого.Так я це давно стверджую. Ніяких чесних виборів не буде. Добровільно не підуть, бо є що втрачати

      326.08.12, 14:24Відповідь на 2 від vov4ik126

      Без революції не буде нічого справедливого.Так я це давно стверджую. Ніяких чесних виборів не буде. Добровільно не підуть, бо є що втрачатиА на кону ще земля з лісами, полями, річками та озерами, до котрих нам вже зась! То нам, холопам злодіїв в законі, вже нічого втрачати!

        426.08.12, 14:28Відповідь на 1 від Alter ego*

        Як згадаю масовість фальсифікацій в 2004-му і як відзначив Ющ порахуя кидалова та ВСІХ фальсифікаторів, то хочеться. Тепер наперсточники,яким пасічник вручив владу,плюватимуть на всякі докази - намалюють по дорозі з дільниць ВСЕ,ЩО ЇМ ЗАМАНЕТЬСЯ. Без революції не буде нічого справедливого.Те що нам мабуть вже не доведеться пожити в європейській демократичній країні це вже факт, бо ще не скоро вгамується ця хвиля продажничества, прикро за своїх дітей! Прикро що дідусі та бабусі їхні проголосують хто за гречку, хто за комуняк, батьки - хто за кличка, хто за юща а разом виходить знову за ненависну ПР. Ось вам і додаток до фальсіфікацій які ж звичайно будуть.

          526.08.12, 14:31Відповідь на 4 від Romantik14

          Як згадаю масовість фальсифікацій в 2004-му і як відзначив Ющ порахуя кидалова та ВСІХ фальсифікаторів, то хочеться. Тепер наперсточники,яким пасічник вручив владу,плюватимуть на всякі докази - намалюють по дорозі з дільниць ВСЕ,ЩО ЇМ ЗАМАНЕТЬСЯ. Без революції не буде нічого справедливого.Те що нам мабуть вже не доведеться пожити в європейській демократичній країні це вже факт, бо ще не скоро вгамується ця хвиля продажничества, прикро за своїх дітей! Прикро що дідусі та бабусі їхні проголосують хто за гречку, хто за комуняк, батьки - хто за кличка, хто за юща а разом виходить знову за ненависну ПР. Ось вам і додаток до фальсіфікацій які ж звичайно будуть.Як пояснити тупим, що це політ-технології?

            626.08.12, 14:35

            який дурень дає свої данні?

              726.08.12, 14:36Відповідь на 3 від Alter ego*

              Без революції не буде нічого справедливого.Так я це давно стверджую. Ніяких чесних виборів не буде. Добровільно не підуть, бо є що втрачатиА на кону ще земля з лісами, полями, річками та озерами, до котрих нам вже зась! То нам, холопам злодіїв в законі, вже нічого втрачати!Оз. Світязь - вже на пів янука-молодшого

                826.08.12, 14:48Відповідь на 5 від Alter ego*

                Пояснити можно тільки тим, хто хоче слухати, іншим - неможливо. Нажаль вже перевірино.

                  926.08.12, 15:20Відповідь на 4 від Romantik14

                  наперсточники,яким пасічник вручив владу,плюватимуть на всякі докази - намалюють по дорозі з дільниць ВСЕ,ЩО ЇМ ЗАМАНЕТЬСЯ. Без революції не буде нічого справедливого.Те що нам мабуть вже не доведеться пожити в європейській демократичній країні це вже факт, бо ще не скоро вгамується ця хвиля продажничества, прикро за своїх дітей! Прикро що дідусі та бабусі їхні проголосують хто за гречку, хто за комуняк, батьки - хто за кличка, хто за юща а разом виходить знову за ненависну ПР. Ось вам і додаток до фальсіфікацій які ж звичайно будуть.Так. прикро. Прикро і те, що наша молодь і ті хто виїхав з України на заробітки не можуть масово проголосувати. а це ж 5-6 млн.виборців!!!.

                    1026.08.12, 15:25Відповідь на 1 від Alter ego*

                    Як згадаю масовість фальсифікацій в 2004-му і як відзначив Ющ порахуя кидалова та ВСІХ фальсифікаторів, то хочеться. Тепер наперсточники,яким пасічник вручив владу,плюватимуть на всякі докази - намалюють по дорозі з дільниць ВСЕ,ЩО ЇМ ЗАМАНЕТЬСЯ. Без революції не буде нічого справедливого.І я не розумію наших українців, які так сліпо підтримують і досі ЮВА. На чашах терезів його негативних вчинків чаша буде вщент переважати той позитив що він зробив на маленьку йоту. Чи в них пам'ять зовсім відсутня? То ж підтримую або з вилами всім підніматися, або ще чекати 30 років, поки відійдуть у потойбічний світ - так України не буде вже...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна