Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.
Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Сєня, ми тебе підтримуємо! (про стіну)

Влада України розпочинає будівництво споруд на кордоні з Російською Федерацією в рамках проекту «Стіна». Про це заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

«Ми починаємо проект «Стіна». Це будівництво реального державного кордону між Україною і Російською Федерацією», - сказав він.

Щоправда, він не уточнив, що саме буде зроблено за даним проектом.

В новій оборонній доктрині України Російська Федерація повинна бути визнана державою, яка загрожує територіальній цілісності країни, підкреслив прем’єр-міністр, відкриваючи сьогоднішнє засідання парламенту.

«Україні необхідна нова оборонна доктрина з чітким визначенням, хто є агресор і хто загроза. У новій оборонній доктрині Росія повинна бути визнана, як держава агресор, і основна і єдина країна, яка загрожує територіальній цілісності та національній безпеці України», - сказав він.

Вона мені подобається!

Литва готова оказать военную поддержку Украине в вооруженном конфликте в Донецкой и Луганской областях, заявила президент Литвы Даля Грибаускайте, передает ИТАР-ТАСС.

По словам главы Литвы, Украина воюет с Россией за всю Европу, а потому должна получать максимальную помощь от ЕС. Также Грибаускайте сообщила, что необходимо принять «как можно больше» санкций против России, в том числе «полное военное эмбарго», а не только запрет на новые военные контракты.





http://www.hotnewsportal.ru/v-mire/item/919-litva-vyshlet-vojska-na-vostok-ukrainy

Прогуляли? Завтра з батьками в школу!

Бо виключимо з G8 і залишиться G1 lol
Для найледачіших дивитися з 1:39



Под Новоазовском горят российские танки, есть пленные

Мариуполь устоял 


Журналист Петр Шуклинов со ссылкой на свои источники утверждает, что попытка российских террористов атаковать Мариуполь провалена. Об этом он написал в своем "Фейсбуке" передает Цензор.НЕТ. Он отметил: "Горят русские танки в районе Новоазовска. Есть пленные российские солдаты. Пока живые. Надеюсь, украинские солдаты пожалеют глупых. Сам город полностью контролируется Вооруженными силами Украины. Местные жители фиксируют многочисленные пролеты украинской авиации в сторону КПП Украины с Россией, а также в сторону Маркино и Щербака. Остатки разбитых подразделений российской армии отступают назад к границе. За ними по пятам украинская армия. Кое-какие подразделения вроде бы как прорвались вглубь украинской территории и отрезаны от границы. Где-то там они себе пока еще лазят. Но это временно. Не беспокойтесь. Армия работает. Не ведитесь на вбросы Путина. Русские приехали - русские сгорели. Привыкаем".

Читать больше: http://www.bagnet.org/news/ukraine/245296

Ось думка Яроша про все це

За останні тижні, у важких боях під Саур-могилою, Амвросіївкою, Старобешевим, проклятим Іловайськом, втратили близько 30 побратимів з "Правого сектора", які були прикомандировані до добровольчих батальйонів "Дніпро", "Донбас", 40-го БТО.

Основна причина великих втрат - несподіване для військового керівництва держави відкрите вторгнення кацапів і їх удари в тил нашим військам, які вже додушували сепарську наволоч.

Є й інші причини об'єктивного і суб'єктивного характеру:

- низький морально-психологічний рівень, відсутність бойового духу та дисципліни серед призваних на службу у деяких частинах ЗСУ;

- некомпетентність деяких генералів, які проводять операції. На жаль, багато хто з них підпорядковується політичним рішенням кабінетних теоретиків, а не віддає накази, виходячи із реальної ситуації на фронті;

- незадовільне матеріально-технічне забезпечення фронтових підрозділів. Велику частину бронетехніки ми втрачаємо, не тому, що її кидають екіпажи, а тому що вона зламана - не їде або не стріляє. І, найголовніше, якби не волонтери, то Армія не мала б можливості вести бойові дії взагалі;

- недостатнє озброєння не тільки добровольчих формувань, але й частин ЗСУ;

- панічний страх у високих київських кабінетах добровольчого руху, бажання його максимально формалізувати, підпорядкувати, підкупити, дискредитувати тощо. Не розуміють тилові пацюки, що сучасні добровольці - це продовження Козаччини, Гайдамаччини, Армії УНР, УПА. А може, як раз і розуміють?.. Тому й виникає маса проблем з добровольчими формуваннями.

В одному пості перерахувати всі проблеми важко та й не варто. А ось на питання "Що робити далі?" відповім:

- по-перше, всі хто вірує, помоліться за душі полеглих Героїв, ми завжди будемо пам'ятати їх і ставити у приклад нашим дітям та внукам, тепер вони будуть допомагати нам воювати з Небес;

- по-друге, не панікуйте. Ситуація у зоні бойових дій справді складна, але не безнадійна. Фронт необхідно вирівняти і стабілізувати, перейшовши до активної оборони на зручних для цього рубежах. Знаю, що у військових колах це вже обговорюється;

по-третє, неможна розкачувати ситуацію в державі. Чистити владні кабінети, проводячи люстраційні процеси треба, зносити існуючу владу - під час війни, доки вона не піде на відверту зраду, ні в якому разі неможна. Бо Путін прийде до Києва.

- по-четверте, без введення воєнного стану в державі неможливо виграти війну! Домовитись з ворогом, здавши національні інтереси - можна. Виграти свою Вітчизняну, національно-визвольну війну без повноцінної мобілізації всіх ресурсів українського народу - ні! Занадто сильний і підступний у нас ворог...

І на останок. Під Іловайськом ми понесли страшні втрати. Це трагедія. Але там були тільки деякі підрозділи добровольчих формувань. Батальйони "Донбас", "Дніпро" та інші - живі та готові далі боронити свій Народ.

5-ий Окремий батальйон Корпусу "ПС" тримає оборону у зоні своєї відповідальності. Хлопці вже добре навчилися воювати і постійні боєзіткнення додають гарту і досвіду.

Ми активно формуємо 9-ий Окремий батальйон ДУК "ПС", хоча зброї у нас як завжди бракує (на 120 бійців - 30 автоматів, 2 кулемети, 2 гранатомети). Але нічого - добудемо в бою, якщо владоможці й далі не будуть звертати на нас увагу.

Розвідувальні та диверсійні групи Корпусу активно діють на окупованих територіях, формуючи новітній партизанський рух та наносять ворогу дошкульні удари.

Тобто, Добровольчий український корпус воює, формує нові підрозділи, готується до тривалої та важкої війни. Ми переконані, що переможемо! ми знаємо, що з нами Бог! Тоді, хто ж проти нас?!

P.S. Коли під Іловайськом тільки починало затягуватися кільце, я звертався через заступника командира ДУК до генерала Хомчака з пропозицією підготувати штурмову групу зі складу 5-го батальйону "ПС" і деблокувати побратимів, котрі потрапили в оточення. Для цього нам тоді було потрібно пів-сотні автоматів, декілька кулеметів та гранатометів. Чомусь ця пропозиція не знайшла відгуку.

Пізніше наші малі групи намагалися увійти в кільце, щоб передати боєприпаси хлопцям, але наривалися на щільний вогонь і кожного разу змушені були відходити...

Ось так є на цій війні.



в Новоазовську хазяйнують фашисти

В захваченном городе Новоазовск Донецкой области российские военные раздают местным жителям инструкции с правилами поведения.

Как сообщает Цензор.НЕТ, об этом заявил пресс-секретарь СНБО Андрей Лысенко на брифинге в Киеве. 

"На территории Новоазовска российские оккупанты продолжают применять методы фашистской военной пропаганды, в частности распространяются инструкции для жителей Приазовья "Как вести себя с миротворческим контингентом войск РФ", - сказал Лысенко. По его словам, в "инструкции" объясняется, что жители не должны препятствовать передвижению российских войск, которые, якобы действуя согласно Женевской конвенции 1949 года, "пришли, чтобы защитить вас от террористов с незаконной украинской армии", неуклонно придерживаться комендантского часа, быть готовыми к возможному освобождению жилой площади для размещения "миротворческих сил".

"Инструкция также предлагает разговаривать на "освобожденных территориях" только на русском языке, предоставлять "миротворцам" информацию о местах дислокации Вооруженных сил Украины, подготовить списки украинских военных, участников Майдана, проукраинских общественных активистов для передачи сотрудникам ФСБ, за что горожане получат дополнительные продукты и льготы, а Минобороны РФ гарантирует, что "никого просто так не расстреляют", - подчеркнул Лысенко.



http://m.censor.net.ua/news/300424/rossiyiskie_okkupanty_v_novoazovske_razreshayut_razgovarivat_na_osvobojdennyh_territoriyah_tolko_na