Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче внести вклад, в підтримку лідера опозиції Юлії Володимирівни Тимошенко.Тут розміщуюся статті, з інформацією, яка допоможе людям розібратися, з інсинуаціями, та потоком пропаганди, а також інформація про діяльність лідера БЮТ, та її політичної партії.
Учасником співтовариства може стати блогер, який розділяє політичні погляди БЮТ.
Вид:
короткий
повний

Група підтримки ЮВТ

Клон Тимошенко від Слуг олігархів.



        Альоу! Слуги Гаспод!
        З кого ви зібралися робити Юлію Тимошенко?
        З мертвечучки Верещучки? lol
        Бачите це фото? Відчуваєте аристократичність пані Юлії? Звісно не явно, ви на це не здатні, - підсвідомо.
        Посадіть в таку саму позу Верещучку, і це буде мавпа з бананом.....)))
        Але спробуйте.
        Можу вам сказати, що з цього вийде. Франкенштейн куритиме обабіч. Це буде жахлива потвора, створена з Богословської, Герман, Іріски Луценко та Монтян.
        Гарантую, ця потвора вас самих дуже сильно покусає...)))
        Хоча і після цього, ви не зрозумієте, що другої Юлії Тимошенко не буде. Вона єдина і копіюванню не підлягає. Її, небеса, космос створив.
        А ви з цивілізаційного смітника...на вас ЗЕлені мухи сидять...)))

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/3188280447900389?comment_id=3198490230212744&notif_id=1596367641221717&notif_t=feed_comment

Вставай, Україно!

            Сьогоднішня прес-конференція Яценюка та Тягнибока додала оптимізму. Не було бравурних тирад, наполеонівських планів, все начебто розплановано логічно та дохідливо. Як воно буде відбуватися на практиці, подивимося.


          Коли оголосили про ії проведення, я з полегшенням побачив, що там не буде Кличка. Слухати цього клона Януковича в мене не вистачає сил. На щастя, він в черговий раз кудись заховався, начебто в Америку. Думаю, що він і участі не буде приймати в цій акції. Одним з ії пунктів, є - відставка Януковича. А Кличко боїться навіть саме це прізвіще вимовити, використовує тільки евфемізми - "вони" та "можновладці". А сказати - "відставка Януковича", це для нього рівнозначно апоплексичному удару. Але, боксерська груша з ним, хай ховається.
          Невідомо до чого призведе ця акція, чи наважаться Яценюк та Тягнибок діяти радикально, але, як буде, так і буде. Та опозиція, яка потрібна в цій ситуації, зараз знаходиться за гратами. А від Яценюка та Тягнибока вимагати. щоб вони стали Тимошенко та Луценком, це звісно абсурдно. Вони є такі, які є.
         Але Юля присутня.

          Це і те, що прес-конференція проводиться в штабі Батьківщини. Віддаю належне Тягнибоку. І гасло "Вставай Україно!", співзвучно с закликом Тимошенко, який вона зробила деякій час тому - "Повставайте!". Та і взагалі, мужність Тимошенко примушує і Яценюка і Тягнибока якось підтягуватися до неї.
          І не тільки їм треба підтягуватися до Юлі, а і нам також. Якщо ми проголосували за опозицію, то треба ії підтримувати, а не хаяти з різних привидів. Тим більше, що всі так звані "компромати" на опозицію, на начебто конфлікти між ними, всі. як один, мають джерело -"одна бабка сказала". А їхнє походження, скоріше всього, мають адресу на Банковій. Навіть, якщо припустити, що насправді має місце якесь непорозуміння, то це не означає автоматично, що відбувся розрив відносин між ними. Людям Бог для того і надав язик та мову, щоб розмовляти та домовлятися. Думаю, що Яценюк, що Тягнибок не останні дурні, щоб діяти на шкоду собі, і вони вміють і розмовляти, і домовлятися. Власне, що ми і бачимо.
          І тому, нам негоже лаяти опозицію, за яку самі же і проголосували. Яка би вона не була. Іншої, все рівно нема. Доречно згадати Юлю і з цього приводу. Вона ніколи, нікого не зраджувала. Ії зраджували, а вона ні. Навіть в цьому питанні, Юля є для нас прикладом. Прикладом, на якій і нам треба рівнятися. Особливо заклопотаним пропоную відкинути забобони стосовно того, що це жінка. Краще гідними вчинками напрацьовувати свій авторитет, за який не буде соромно ні перед державою, ні перед власними дітьми.
          А з приводу різних мастей жартівників, щодо революції та повстання, мені сподобалася репліка Тягнибока. Про Леніна та п'яних матросів. Це також все походить з Банкової. Їх можна зрозуміти. Стріляти вони ще не наважуються, тому і займаються подібними інформаційними диверсіями. Нам же треба не вестися на подібні провокації.
          Отже, акція починається в четвер, з Вінниці. Коли буде в Полтаві, я обов'язково прийду. Закликаю також всіх слідкувати за графіком проведення акції, та приймати участь в своїх містах. Маю надію, що ії апофеоз, 18 травня в Києві, якщо не вирішить проблему з бандюками, то зробить вагомий крок на цьому шляху.

Власенко залишився...

          Отже, Власенко не виїхав з України. Не попросив політичного притулку, а залишився. Можливо, всупереч бажанню бандюків. Не дарма вони закрили саме ту кримінальну справу, по якій заборонили йому виїзд за кордон. Тобто, він міг виїхати.
          Не знаю, на мій погляд йому треба було їхати. З усіх 45 мільйонів громадян України, тільки дві людини найбільш ефективно захищали Юлю. Це Власенко та Немиря. Проти обох влаштовуються репресії. Не маю жодного сумніву, що в решті-решт Власенка кинуть за грати. І що? Кому це піде на користь?
          А в тюрмі з ним так "церемонитися" не будуть, як з Юлею. Тому, за кордоном від нього було би набагато більше користі, ніж за гратами. Окрім того, що він юридично обізнана людина, Сергій ще талановитий спічрайтер. Для пояснення того, що у нас відбувається, така людина вкрай необхідна на заході, в цій "толерастичній" Європі. А зараз він буде у підвішеному стані. Кожен день буде чекати арешту. Як це можна буде суміщати з захистом Тимошенко, не можу уявити.
          Звісно, треба віддати належне його мужності. Таких чоловіків в нас зараз дуже мало. Але в цьому був би сенс, якби наш народ не був настільки забитий та затурканий совдепівською пропагандою, заляканий погрозами бандюків та не мав би повністю атрофоване почуття власної гідності. Тому, чекати від нього адекватних дій на беспредел бандюків, вже ніхто не розраховує.

А що народ думає?

Що треба було робити Сергію Власенко?

39%, 7 голосів

50%, 9 голосів

11%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Кожем'якін, які "тяжкі злочини"?

         Вже не можу втриматися. Кожем'якін зареєстрував законопроект "Об амнистии в 2013 году". І амністувати Юлію Тимошенко з таким формулюванням - "освободить от отбывания наказания в виде лишения свободы на определенный срок женщин, впервые осужденных за тяжкие преступления, если они не направлены против основ национальной безопасности Украины, жизни и здоровья человека и против свободы, чести и достоинства личности".

          Кожем'якін, ти що головою десь бахнувся? Який тяжкий злочин вчинила Юлія Тимошенко? Всі ж знають, і ти також, знає навіть межигірська потвора, що Юля знаходиться за гратами, тому що вона заважає унітазному упирю та його бандито-комуно-фашистській зграї грабувати та знищувати Україну. Я вже не кажу, що взагалі, такий засіб, як амністія, незалежно від формулювання, принижує Тимошенко. Тому що вона не скоювала ніяких злочинів. А ти що робиш, Кожем'якін? Визнаєш, що Юля злодійка?

          Я досі не звертав уваги на ці, начебто провокації, стосовно того, що опозиції вигідно, щоб Юля знаходилася за гратами, що ви нічого не робите, щоб її звільнити. Тепер, починаю переконуватися, що воно так насправді і є. В мене починає, на всю вашу керівну, "опозиційну" верхівку, величезний зуб рости. Ці ідіотські рішення, які ви приймаєте, вони нічим не допомагають Юлії Тимошенко, тільки консервують цю ситуацію, як мінімум, а деякі ваші вчинки, ще і шкодять їй. Мабуть і правда, що вам це вигідно? Мабуть і правда, що ви погоджуєте всі свої дії з межигірським лігвом? 

          І взагалі, Кожем'якін, ти читав лист Юлії Тимошенко до цього шакала, що в тому лігві засів? Ти читав, що Юля не визнає всю цю суддівсько-прокурорсько-мусорську кодлу? Ти знаєш, що Юля не визнає Януковича Президентом? І взагалі, ти чув, що Юля оголосила особисту акцію громадянської непокори? Ти помітив, Кожем'якін, - особисту! Можливо тобі треба розжувати, що це означає? Це означає те, що Юля більше не довіряє тобі, не довіряє тим, хто зараз проголошує себе лідерами опозиції. Ви ні хрена не робити. Ви моральні ганчірки. Від вас більше шкоди, ніж якась користь.

          Навіть, якщо не акцентувати увагу на звільненні Тимошенко, ви не відповідаєте вимогам народу, як справжня опозиція до режиму фашиста Януковича та всій його ригівській камарильї. Починаючи з млявого захисту справжнього лідера України, Юлії Тимошенко, закінчуючи провалом парламентських виборів. І я все більше впевнююся, навмисним провалом.

          Вам Юля дала дороговказ - громадянська непокора. Так дійте за ним! Приєднуйтеся до нього. Організовуйте громадян України на цю акцію. 

          А ви, блін, соплі жуєте. З різними амністіями, хороводами під лікарнею, та пустопорожніми гучними гаслами... 

Юлія Тимошенко: Я з вами. Боріться.

05 липня 2012 р. 14-04


Мені дуже шкода, що я відрізана від щохвилинного спілкування з вами і тільки сьогодні маю можливість вступити в наш з вами бій.
 
Зовсім невипадково сто років тому Михайло Грушевський писав: біда України в тому, що нею керують люди, яким ця Україна не потрібна.
 
За останнє століття мало що змінилося. У нас біля влади знову ті, яким ця країна з її мовою, культурою, історією, з її великим духом чужа, незрозуміла і непотрібна. Як варвари і дикуни, вони прагнуть знищити все те, що не вміщається в їх маленькі та зморщені мізки.
 
Ганебне голосування 3 липня у Верховній Раді за так званий «мовний» законопроект показало, що Янукович оголосив війну вже не опозиції і не окремим демократичним цінностям, а незалежній Україні як такій. Він кинув виклик цілій нації.
 
Голосування було таким, як вони самі. Вони, мов злодії, мов карткові шулери, протягли це питання за правилами, які більше були б доречні у якомусь гральному кублі.
 
Усі люди побачили, кого насправді вони обрали до парламенту: шулерів та аферистів.
 
Закон від 3 липня — це не закон про мову. Це закон про їхню підлість та негідність, про відсутність у них честі та гідності. Це закон про тимчасове право мерзотників на глум — не більше...
 
За два роки вони створили «ефективну вертикаль» — вертикаль печерної етики та вбивчої примітивності. Ту саму вертикаль, яка і поховає їх під своїми уламками, якщо всі ми не схибимо на цей раз.
 
Бо Україна долала і не таких ворогів, як Янукович, проходила і не через такі випробування, як Партія регіонів.
Бо можна кинути за ґрати громадянське суспільство та опозицію, але неможливо ув’язнити українську мову і культуру.
 
Першим рішенням, яке повинна прийняти опозиція у новому складі парламенту, — це анулювати всі злочинні дурниці, які вони понаприймали в тимчасово їхньому парламенті.
 
Сьогодні не можна відступатися, бо питання рідної мови — це не умовна смуга, за яку можна мовчки відповзти та стерпіти ще раз. Рідна мова — це залізобетонна стіна, останній бастіон, межа, за які відступати не можна, бо далі — тотальна пустеля.
 
Сьогодні, знаходячись тут, я жалкую, що я не з вами біля Українського дому, що я не можу вночі та вдень стояти поряд з тими людьми, які мають в першу чергу нездоланну потребу бути разом у такий жорстокий час, які не можуть по-іншому і які роблять вкрай важливу роботу для тих мільйонів українців, які теж за Україну, але у них, на жаль, в цей час є більш важливі проблеми. Я хочу, щоб всі, хто зараз знаходиться біля Українського дому, усвідомлювали, що вони, як ті легендарні хлопці під Крутами, тримають незалежність та наше майбутнє у своїх серцях.
 
Я з вами. Боріться. А всі, хто має можливість, збирайтеся біля Українського дому — на лінії фронту за Україну!
 
Слава українській мові! Слава Україні!
 
Юлія Тимошенко
Харків, лікарня «Укрзалізниці».


"Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" 

Трофей для Юлії Тимошенко

                    Мене вбиває, коли на різних ток-шоу, мать би їх, ця голуба срань верещить, що Юля була при владі п'ять років. І чомусь опозиція майже не заперечує, або щось мляво там намагається підрахунки якісь вести. Замість того, щоб підійти до якого-небуть Олійника, чи того ж Смешка, та в пику йому заїхати. Як можна вибачати таку явну, та нахабну брехню?
                    Перший раз Юля була при владі дев'ять місяців, другий раз, біля двох років. Оба рази, в неї не було більшості в парламенті. По суті, влада в неї була, в межах Кабміну. І це при тому, що всі п'ять років, при владі був спільник Януковича, Ющенко. Я вже не кажу, що окрім Юлі, прем'єр-міністром був той же дуб Янукович, та хрен з дуба, Еханур.
                    І ще ця голуба срань гундосить, що у Юлі була можливість зробити "бандитам-тюрми". Не треба розповідати, чий  був Генпрокурор?
                    І ось тому, що Юля в свій час всіх цих падл не пересаджала, що само по собі є повним абсурдом, вони вирішили кинути її за грати.
                    Але я маю надію, що наш народ ще не повністю скурвився, та в решті-решт звільнить Юлю. І тоді, я хотів би бачити ось таку картину -



                    Після того жаху, після скотского поводження з нею, після всіх образ, знущань, Юлія Тимошенко має повне право судити це лайно в штанях. І мантії не треба. ЇЇ життя дає їй повне право судити. Повне і беззаперечне.
                    Бачили фільм "Догвіль"? Ні? Подивіться. Історія з головною героінею, майже повністю співпадає з історією з Юлею Тимошенко. Там постановка незвична. Роль головної героїні виконує Ніколь Кідман. Додивіться до кінця. Я хочу, щоб така сама розв'язка була і в нашому випадку.
                    І яке рішення прийме Юлія Тимошенко, я його прийму. Буде вирок, відірвати цьому півню його варені яйця, я підтримаю, буде вирок віддати його собакам на поживу, або спалити, як зробили з О.Макар його послідовники та прихильникі, хай так і буде. Якщо Юля вирішить видпустити його на свободу, також не буду заперечувати. Хоча думаю, довго він там не проживе.
                    Зі свого боку зобов'язуюсь, якщо це буде від мене залежати, та він потрапить в мої руки, коли буде тікати з України, не вбивати цю тварь, а передати його у вигляді трофею, Юлії Тимошенко.
                    Амінь

Укрлаг.

                    Ви ще у віртуалі? В реал не виходили? О-о-о, там великі зміни. Раніше там була, яка-ніяка, але Україна, то зараз все геть по-іншому. Власне, і раніше Україна нагадувала зону, але тоді, кум (начальник оперчасті) в ній був з числа персоналу. Зараз кум, з блатних.
                    Тому, зараз я спробую розподілити за тюремними кастами всіх нас. Так, як це виглядає на фене. До речи, раджу вивчати її. За українську мову, я вже не кажу за руську язику, то їх треба забути. Тепер мова одна - ФЕНЯ. Можливо, де в чому помилюся, я не великий знаток тюремних традицій та правил. Спираюся тільки на те, що читав, та на розповіді мого друга, підполковника внутрішніх військ, який багато часу пропрацював на зоні. Та власне, я особливо заглиблюватися не буду. В будь-якому разі, це не моя сфера інтересів.
                    Тим не менш. На зоні, окрім персоналу, існують декілька каст. Блатні, козли, мужики та  опущені. Ну блатні, зрозуміло, хто це. Козли, це ті, хто ссучився, тобто зрадник, співпрацює з адміністрацією зони. Мужики, це ті, хто ненавмисно порушив закон, і кримінальна діяльність не є їхнім джерелом існування. Ну, а опущені, це пасивні гомосексуалісти, яких роблять такими не за власними нахилами та бажаннями, а за волею більшості. Ось, хто потрапляє в цю категорію - "в опущенные попадают за грубейшие нарушения тюремного закона, например, за стукачество, за крысятничество (воровство у своих), за беспредел, неуплату карточного долга". В часи Совдепії були ще політичні. Це також, думаю, зрозуміла категорія.
                    Україна і до виборів 2010 року нагадувала зону. Як і на зоні, більшість мешканців України становили мужики, тобто ті, хто заробляє на життя власним горбом, і якогось тяжіння до криміналу в них не існує. Також чималу частину налічував персонал, тобто бюджетники. Були і козли, але це була найменьша частина зони "Україна". А ось опущених було багато. Власне, це не ті, класичні опущені, пасивні гомосексуалісти. Хоча були і таки. Але більшисть цих опущених, це опущені социально, опущені морально, опущені духовно, опущені національно. Опускали їх блатні, які за допомогою комуністів та сусідньої держави, Росії, у великій кількості потрапляли до влади. Не дивно, що майже всі опущені, мешкають у східних областях, де була влада комуністів, та поряд та сама Росія, звідки гебельсівська брехня щодо України, її історії, власне, нації "українці", сягала таких розмірів, що і сам дідусь Гебельс би їм позадрив.
                   І якщо раніше кум обирався здебільшого мужиками, персоналом зони, невеличкою частиною козлів та опушених, то вибори 2010 року були апофеозом блатних.
                   Тоді стався збіг багатьох обставин. По-перше, минулий кум ссучився навпаки, перебіг  до блатних, та почав агітувати за їхнього кандидата. По-друге, частина мужиків потрапила під вплив цього ссучившегося кума, і не голосувала ні за кого, чим сприяла перемозі кандидату від блатних. Деяка частина мужиків, так само, під цим впливом, взагалі не пішла на вибори. По-трете, серед персонала з'явилося багато козлів, які почали співпрацювати з блатними. І по-четверте, і саме головне, різко збільшилася кількість опущених.
                   І ось, завдяки всім цим обставинам, вийшло так, що кума, на зоні "Україна", обрали блатні, козли, частина персоналу, та опущені. Хоча і в цьому випадку, ці чотире прошарка склали меншість. Тим не менш, кумом став представник від блатних, Хам. На зоні "Україна", і до Хама не було справжньої національної еліти, а з обранням Хама, до влади прийшла взагалі не еліта, а Елыта. Елыта бандюків, елыта козлів, зрадників, українофобів, хохлів, колаборантів, ренегатів, конформістів та інша нечисть.



                     Там, на початку, я згадував ще одну касту мешканців зон, це політичні. Раніше, в зоні "Україна", їх не було. І ось, за два роки, як бандити знаходяться у владі, вони з'явилися.
                     Тоді, в Совдепії, було багато концентарійних таборів, так званих Гулагів. Більшість в них складали саме політичні. І ось тепер, зона "Україна", в решті-решт, перетворилася в міні-аналог Гулага, в Укрлаг.
                     Да..мабуть треба з орбіти зняти телескоп "Хабл", щоб роздивитися радість на Ваших обличчях.
                     Спробую ще трішки поміркувати.
                     Тут одна цікава деталь вимальовується. Стосовно опущених. Це вже на все життя. З цієї касти вийти неможливо. І якщо за Хама проголосувало 12 млн., то опущені тут склали переважну більшість. Десь мільонів 11. І серед них, більше половини, жінки. Якщо слідувати класиці, то жінки апріорі не можуть бути опущенимі. Конституція не та. Тому вони не зовсім опущені, а вірніше зовсім не опущені. Я не беруся визначати, з яких мотивів вони приєдналися до опущених чоловічої статі, яким вже назад шляху нема, і проголосували за кандидата від блатних. Але думаю, що з тих самих невідомих причин, вони легко можуть змінити свою думку. І їм, за законами зони, на зоні Укрлаг, за це нічого не буде.
                     І якщо подивитися, хто більше всього матюкає бандюків, то це жінки. Тому можна  сміло сказати, що велика кількість цих псевдо-опущених жінок, та жінок з касти мужиков, за допомогою тих симих мужиков ( самі вони, я бачу, не здатні це зробити), може влаштувати революцію в Укрлаге. Можна піти ще далі. Згадаємо касту політичних, які з'явилися при бандюках. В Совдепії, в Гулагах, часто відбувалися бунти. Переважна їх більшість відбувалася за ініціативою та під керівництвом політичних.
                     А якщо ми подивимося, хто на зоні Укрлаг ув'язнений з політичних мотивів, то побачимо, що серед них є жінка, найбільш рейтинговий політик. І ця жінка здатна очолити і революцію, і башку Хаму відірвати. Тому, ось така картина, не здається мені фантастичною.


               А поки жінки будуть займатися тим, чим повинні зайнятися ми, мужикі, то пропоную нам в цей час сплясати. Під музон. Там слів нема. Та вони і не потрібні. І так все зрозуміло.
Сторінки:
1
2
3
4
6
попередня
наступна