хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Вставай, Україно!

            Сьогоднішня прес-конференція Яценюка та Тягнибока додала оптимізму. Не було бравурних тирад, наполеонівських планів, все начебто розплановано логічно та дохідливо. Як воно буде відбуватися на практиці, подивимося.


          Коли оголосили про ії проведення, я з полегшенням побачив, що там не буде Кличка. Слухати цього клона Януковича в мене не вистачає сил. На щастя, він в черговий раз кудись заховався, начебто в Америку. Думаю, що він і участі не буде приймати в цій акції. Одним з ії пунктів, є - відставка Януковича. А Кличко боїться навіть саме це прізвіще вимовити, використовує тільки евфемізми - "вони" та "можновладці". А сказати - "відставка Януковича", це для нього рівнозначно апоплексичному удару. Але, боксерська груша з ним, хай ховається.
          Невідомо до чого призведе ця акція, чи наважаться Яценюк та Тягнибок діяти радикально, але, як буде, так і буде. Та опозиція, яка потрібна в цій ситуації, зараз знаходиться за гратами. А від Яценюка та Тягнибока вимагати. щоб вони стали Тимошенко та Луценком, це звісно абсурдно. Вони є такі, які є.
         Але Юля присутня.

          Це і те, що прес-конференція проводиться в штабі Батьківщини. Віддаю належне Тягнибоку. І гасло "Вставай Україно!", співзвучно с закликом Тимошенко, який вона зробила деякій час тому - "Повставайте!". Та і взагалі, мужність Тимошенко примушує і Яценюка і Тягнибока якось підтягуватися до неї.
          І не тільки їм треба підтягуватися до Юлі, а і нам також. Якщо ми проголосували за опозицію, то треба ії підтримувати, а не хаяти з різних привидів. Тим більше, що всі так звані "компромати" на опозицію, на начебто конфлікти між ними, всі. як один, мають джерело -"одна бабка сказала". А їхнє походження, скоріше всього, мають адресу на Банковій. Навіть, якщо припустити, що насправді має місце якесь непорозуміння, то це не означає автоматично, що відбувся розрив відносин між ними. Людям Бог для того і надав язик та мову, щоб розмовляти та домовлятися. Думаю, що Яценюк, що Тягнибок не останні дурні, щоб діяти на шкоду собі, і вони вміють і розмовляти, і домовлятися. Власне, що ми і бачимо.
          І тому, нам негоже лаяти опозицію, за яку самі же і проголосували. Яка би вона не була. Іншої, все рівно нема. Доречно згадати Юлю і з цього приводу. Вона ніколи, нікого не зраджувала. Ії зраджували, а вона ні. Навіть в цьому питанні, Юля є для нас прикладом. Прикладом, на якій і нам треба рівнятися. Особливо заклопотаним пропоную відкинути забобони стосовно того, що це жінка. Краще гідними вчинками напрацьовувати свій авторитет, за який не буде соромно ні перед державою, ні перед власними дітьми.
          А з приводу різних мастей жартівників, щодо революції та повстання, мені сподобалася репліка Тягнибока. Про Леніна та п'яних матросів. Це також все походить з Банкової. Їх можна зрозуміти. Стріляти вони ще не наважуються, тому і займаються подібними інформаційними диверсіями. Нам же треба не вестися на подібні провокації.
          Отже, акція починається в четвер, з Вінниці. Коли буде в Полтаві, я обов'язково прийду. Закликаю також всіх слідкувати за графіком проведення акції, та приймати участь в своїх містах. Маю надію, що ії апофеоз, 18 травня в Києві, якщо не вирішить проблему з бандюками, то зробить вагомий крок на цьому шляху.
18

Коментарі

112.03.13, 22:56

Нажаль грошей нема Бо поiхав би до Вiнницi...

    212.03.13, 23:27Відповідь на 1 від Reniec12

    Нажаль грошей нема Бо поiхав би до Вiнницi...В Одесі, я думаю також будуть. Це вже ближче..

      313.03.13, 00:15

      Про Одесу вони нiчого не казали... Може пiзнiше буде вiдомо...

        413.03.13, 00:19

        Але, щось менi пiдказуе, що там не буде нiчого... Одещина, майже 90 вiдсоткiв, за виблядкiв голосувала. Ганьба!!!

          513.03.13, 10:07Відповідь на 4 від Reniec12

          Але, щось менi пiдказуе, що там не буде нiчого... Одещина, майже 90 вiдсоткiв, за виблядкiв голосувала. Ганьба!!!У Одесі жид засів - нє сруССкіх не пускає!

            613.03.13, 14:10Відповідь на 5 від Alter ego*

            не за це мова мова за те що кожен на свому місці повинен почати боротися з бандитською владою !!! Бачиш приїхав ПРдун - проколи йому шину, знаєш що це будинок ПРдуна - швирни у вікно гранату або пляшку Молотова, ...

              713.03.13, 19:15

                Гість: SСHUTZE

                813.03.13, 19:15

                І не тільки їм треба підтягуватися до Юлі, а і нам також. Якщо ми проголосували за опозицію, то треба ії підтримувати, а не хаяти з різних привидів
                .тому, нам негоже лаяти опозицію, за яку самі же і проголосували. Яка би вона не була

                  анонім

                  913.03.13, 20:41

                  Необхідно об`єднуватися!

                    1013.03.13, 20:59Відповідь на 9 від анонім

                    Необхідно об`єднуватися!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна