Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Повноваження капітана на борту літака безмежні.




Повноваження капітана на борту літака безмежні. Він може заарештувати кого-небудь, виписати штраф і навіть оформляти заповіт вмираючого.

На Сицилії продаються будинки всього за ... один євро...

 



 

У невеликому містечку на Сицилії продаються будинку всього за ... один євро...

Так, фактично переїзд в панорамне селище Ганджі в центрі Сицилії, що знаходиться поблизу від вулкана Етна, буде коштувати вам трохи більше, ніж один євро.

[ Читати далі ]

Рожеві льодові черв'яки...



Рожеві льодові черв'яки...

Ці істоти живуть на глибині 500 метрів нижче рівня поверхні. І те, чим вони харчуються, дійсно дивно і гидко. Світ повний дивних форм життя, а океан є домом для деяких з найбільш унікальних з них. Зовсім недавно вчені зробили сенсаційне відкриті: льодові черв'яки були знайдені в океані на глибині близько 500 метрів. Це не занадто велика глибина, є морські мешканці, які живуть і глибше.

Льодові черв'яки живуть на структурі, званої «гідрат», яка, по суті, є «блоком» замороженого метану. Метан спливає з дна океану, і, через тиск і температуру, газ замерзає. У цьому крижаному «блоці» найчастіше «проживає» сімейство бактерій, які харчуються вуглеводнями газу. Ці бактерії залучають крижаних черв'яків як джерело живлення.

Маленькі рожеві черв'яки проводять все своє життя (всього два тижні) копаючи невеликі поглиблення в льоду метану, щоб отримати доступ до бактерій. Потім вони розмножуються і вмирають, залишивши своє потомство для продовження виду.

Речі, які не можна підбирати


Речі, які не можна підбирати:

Щоб разом зі знайденою річчю не придбати хвороби, невдачі і негаразди, слід знати про те, які забуті предмети можна піднімати. Радість отримання від них буде недовгою, а от рішення проблем займе дуже багато времені.
[ Читати далі ]

Озеро в Доломіті



Кареца - озеро в Доломіті в Південному Тіролі, Італія, краса...

Створили справжній плащ-невидимку.

  • 02.10.15, 14:06


Вчені  Каліфорнійського університету в Берклі створили справжній плащ-невидимку. Від усіх попередніх варіантів він відрізняється розмірами: його товщина - всього 80 нанометрів. Роботи зі створення пристроїв, що дозволяють робити об'єкти невидимими в тому або іншому діапазоні випромінювання, ведуться вченими всього світу. Дотепер завдання вдавалося вирішувати лише частково. Деякі з таких плащів-невидимок можуть ховати тільки двомірні предмети, інші працюють при суворо заданій температурі ,або обмеженому куті огляду. І всі вони є дуже громіздкими - нерідко в три-чотири рази більше приховуваного об'єкта.

Сім'я переїжджає...)))

  • 02.10.15, 03:20


Нічого особливого, сім'я переїжджає, вантажать речі .. Що тут такого?lol


Гігантський ленд-арт в Уельсі.



Султан Піт Поні - гігантський ленд-арт в Уельсі.

[ Читати далі ]