Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Красиві місця Італії

Тропеа - одне з найкрасивіших міст Італії, розташований на тридцятиметрової скелі на березі моря в Калабрії.

[ Читать дальше ]

Перлина Криму....

Фороська церква-перлина південного Криму,краса...

[ Читать дальше ]

Клітка смерті



Клітка смерті в Австралії - розвага для відважних, що гарантує викид величезної дози адреналіну. Купання в одному басейні з величезним крокодилом - це щось! Втім, незважаючи на всю небезпеку і ризик, атракціон є безпечним для людини. Товщина стінок клітки дорівнює 4 см - яким би потужним і великим не був крокодил, він не зможе пробити товстий шар скла.

Найбільше місто Китаю...

Шанхай — мегаполіс на сході Китайської Народної Республіки, найбільше місто КНР за чисельністю населення.

[ Читать дальше ]

Скульптура риби

Скульптура риби з пластикових пляшок, пляж Копакабана, Ріо-де-Жанейро...


Ворота в пекло



Ворота в пекло (Туркменістан)

У самому центрі пустелі Каракум, неподалік від невеликого містечка Дарваз в Туркменістані, розташоване місце, яке прозване місцевими жителями Воротами в пекло. І в даному випадку це не перебільшення, а цілком точна метафора. Все почалося з того, що в 1971 році геологи почали бурити землю в пошуках природного газу і несподівано натрапили на величезну підземну каверну.
[ Читать дальше ]

Мальовнича річка

Мальовнича річка Вайхе, захована в пишній субтропічній рослинності, - місце, про яке не знає більшість мандрівників, які приїжджають до Нової Зеландії.