Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Їжа, яка позбавить вас безсоння...

  • 30.09.22, 09:38
Їжа, яка позбавить вас безсоння...

Сон є однією із важливих частин нашого життя, але немає нічого гіршого за безсонну ніч, слідом за якою тягнеться день втоми від недосипання.  Тому хороший, безтурботний сон у теперішній стресостійкий час є на вагу золота. Страждаєте від безсоння? Часті проблеми зі сном? Це може бути через те, що ви з’їли. Наведемо вам перелік продуктів, які допоможуть зробити ваш сон міцним та глибоким. 

[ Читати далі ]

Унікальні об’єкти....

2005 року компанія Google запустила картографічний сервіс під назвою Google Maps. Завдяки цим картам мільйони людей можуть «мандрувати» по всьому світу, не виходячи з дому. А ще знаходити унікальні об’єкти, які з землі здаються нічим не примітними. Наприклад, ліс у формі гітари, гігантський напис із пляшок Coca-Cola або величезні стародавні візерунки, походження яких не завжди точно відоме.

Отож, до Вашої уваги 20 об’єктів, які кожному захочеться розглянути докладніше. І ви можете це зробити. До речі, серед знайдених місць є чимало геогліфів – нанесених на поверхню землі фігурних візерунків великого розміру.

Літак у лісі

 

Колишній американський інженер Брюс Кемпбелл у 2003 році придбав у грецької авіакомпанії Olympic Airways списаний пасажирський літак Boeing 727. Чоловік замовив його доставку до лісу, що росте у сільській місцевості Хілсборо, штат Орегон, США, та переробив лайнер під житло. У літаку пенсіонер живе вже понад 16 років і часто проводить екскурсії своїм домом.

[ Читати далі ]

Відкрий для себе щось нове... ))

  • 27.09.22, 20:12

Вам може здаватися, що вас уже нічим не здивувати, і ви вже встигли побачити все. Але це не так! Погляньте на ці знімки та відкрийте для себе щось нове.

Білий Вовк, також відомий як вождь Джон Сміт Оджибве, як говорили його одноплемінники, народився в 1785 і помер у 1922 році. Він прожив 137 років і вважається найстарішим корінним американцем в історії



Реальність схожа на вигадки...

У статті зібрано 16 чудес світу, які більше схожі на вигадки режисерів фентезі. А в самому кінці вас чекає питання з підступом, який підготувала сама природа.

Семикольорові піски

Пісочні дюни, що складаються з пісків 7 різних кольорів: червоного, коричневого, фіолетового, зеленого, блакитного, пурпурового і жовтого. Дивним є те, що, якщо змішати дві жмені різних відтінків, в кінцевому рахунку вони все одно розділяться по колірних спектрах.

[ Читати далі ]

Цікавий дизайн...))))

Використовуючи крапельку фантазії та нові технології, дизайнери створюють неймовірні штуки, які роблять наше життя значно кращим. Такими речами хочеться користуватися постійно та не випускати їх з рук. Однак у деяких випадках зміни зачіпають лише зовнішній дизайн. Такі поліпшення теж цілком виправдані і заслуговують на свою увагу.

Дивовижний образ на показ мод. Реалістичне обличчя зібране із суперлегкої тканини




[ Читати далі ]

Неймовірна рідкість...

  • 22.09.22, 09:54

Нам часто трапляється щось цікаве, коли ми подорожуємо новими місцями. Життя нам продовжує доводити, що завжди є щось нове, чим можна захоплюватися, якщо придивитись. У цьому пості ви побачите незвичайні та цікаві речі, які встигли сфотографувати мандрівники.

Вірсавія, дружина царя Давида зі Старого Завіту. Ця чудова робота належить Бенджаміну Віктору




[ Читати далі ]

Майбутнє на планеті вже давно настало ...

Наша повсякденність настільки зріднилася з інноваціями, що ми не помічаємо, як сильно змінилося життя навколо. Людство давно користується розумними пристроями, дружить з роботами і знає все про переробку сміття. Однак ці фантастичні здобутки давно нікого не дивують. Ми, як і раніше, уявляємо, яким буде майбутнє через кілька десятків років, хоча воно давним-давно настало. Не вірите? Достатньо подивитись на деякі божевільні, але корисні винаходи, щоб переконатися у правдивості цього твердження.

FingerReader – кільце, що читає




[ Читати далі ]