Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Природа багата на свої дари.

Природа багата на свої дари. У цьому неодноразово можуть переконатися ті, хто має сади та городи. Там іноді такі величезні овочі, фрукти та ягоди виростають, що можна тільки дивуватися. А тим, у кого городів немає, засмучуватись не варто, вони такі врожайні дива знаходять у магазинах. Ми зібрали вам кілька прикладів.


Величезна морква

 

Оце врожай!   [ Читати далі ]

Таке можна побачити лише у Китаї...

Китайський фестиваль перцю чилі. Кульмінацією свята є змагання з поїдання цього дуже пекучого овоча. Цікаво, чи нагорода відповідає таким мукам?


 

Гіперреалістичні скульптури...

Гіперреалістичні скульптури: обман зору Крістофером Девідом Уайтом...

Роботи американського скульптора Крістофера Девіда Уайта здатні змусити глядача сумніватися в реальності. Важко повірити, що скульптури зроблені з кераміки, а не з дерева. А найдивніше в цих роботах – сила ілюзії. Ілюзія волокон деревини, сажі на нібито обгорілих місцях, графіту – то, що вразить навіть найбайдужішого глядача.

 

1. Коронована

скульптура

2. Занадто гаряче, щоб втримати...  

[ Читати далі ]

Життя на Землю могло бути занесене з космосу..




  Це фрагмент Мерчисонського метеорита — найдавнішого каменя на Землі. Він на 2,5 млрд років старший, ніж Земля та Сонячна система...

Найбільш шокуючі речі ...

Виявляється, не лише сніг, дощ та метеорити падають з неба. Історія пам’ятає й інші, рідкісні випадки випадання екзотичних опадів. Читайте на Joy-pup про найдивніші речі, що впали з неба.

1. Дощ із живих павуків

 Найбільш шокуючі речі, що впали з небес 1

Це нічний жах кожної людини, або, принаймні, для анарахнофоба. Жителі східного штату Бразилії Мінас-Жерайс зняли скупчення павуків у небі. Вони назвали це явище «павучим дощем». І хоча дощ із павуків звучить як назва трилера, це явище насправді не таке вже й рідкісне. Павуки, що падають, були також помічені у Флориді, Аргентині та кількох інших місцях по всьому світу. За словами вчених, павуки виду Anelosimus eximius ведуть «соціальний» спосіб життя. І, як правило, вони збираються всі разом для полювання, спільно між кущами та деревами будують величезну мережу з павутини, щоб заманити в пастку якомога більше комах. Однак, якщо дме сильний вітер, павутиння може відірватися та запустити павуків у повітря. Якщо таке відбувається, то підхоплені вітром членистоногі справді здаються дощем, що падає з неба.


[ Читати далі ]


Новий вид комах...



Вченим вдалося виявити новий вид, раніше не відомий науці, крилатих комах. Вони знайшли стародавніх комах у шматку бурштину. Їх вік оцінюється в діапазоні від 35 до 47 млн. років.
Завдяки тому, що комаха потрапила у смолу, яка потім затверділа і перетворилася на бурштин, і вдалося виявити вигляд. Один із авторів дослідження Хав’єр Альба-Терседор з Гранадського університету, Іспанія, за допомогою мікро комп’ютерної томографії зміг максимально докладно вивчити комаху. 
[ Читати далі ]

А я думала, що перекотиполе - просто бур'ян...

 
   



Уявіть собі повітряну кульку, зіткану з дрібненьких квіточок. Саме так виглядає ця дивовижна рослина, більш відома в Україні як лищиця або перекотиполе.

[ Читати далі ]

«Зі світу по нитці»...

«Зі світу по нитці», яка відверне вас від суворих реалій нашого життя! 

Воскова реконструкція Томаса Уеддерса. Він жив наприкінці 18 століття в Англії і був володарем 19 сантиметрового носа. Томас занесений до книги рекордів Гіннеса як людина з найбільшим у світі носом.



 

Юпітер захищає Землю мільярди років...[ Читати далі ]

Тримай мене, врятуй мене!

     



Тримай мене, врятуй мене!
Статуя у Венеції
Автор, художник* Лоренцо Квінн
[ Читати далі ]