Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Колись із цікавості...))

  • 13.11.22, 22:48

Колись із цікавості — «а що там, за обрієм?» – yаші далекі предки покинули Африку і заселили Євразію. Потім один з них, який має вроджений потяг до прекрасного, взяв кістку і зробив у ній кілька отворів, створивши подобу флейти — перший у світі музичний інструмент. Допитливі люди вчилися малювати, створювали, творили, відкривали — без їхніх допитливих розумів світ навколо нас був би зовсім іншим.


А що буде, якщо будинок повністю покрити дзеркалами



Якщо натиснути кнопку на фото в потрібний момент, можна навчитися «літати»...[ Читати далі ]

Дивні елементи декору....)))

Багато хто любить облаштовувати свої гніздечка, щоб там було затишно та комфортно. Але хтось любить ще й прикрашати інтер’єр свого будинку ну дуже дивними предметами. Благо, дизайнери з радістю готові пропонувати людям плоди своєї фантазії. Тут і шкіряне крісло-краб, і скляний журнальний столик на крилах голуба, і пуф у вигляді кукурудзи. Загалом все те, на що так старанно полюють любителі всього екстравагантного і супернезвичайного. Цікаво, а як їхні гості реагують на всі ці прикраси вдома?

Присісти на крабика не бажаєте?
В обіймах людини-павука...[ Читати далі ]

Вони незабаром зникнуть з лиця Землі....

  • 12.11.22, 19:15

Вони незабаром зникнуть з лиця Землі.... Мертве море


Щороку рівень моря знижується в середньому на один метр. За останні сто років рівень упав на 25 метрів і це ще не межа. До того ж, останні кілька років море забруднюється стоками з міст і поселень Палестини, які приносять не тільки нечистоти, а й сміття, в основному пластикове.

Великий Бар’єрний риф...[ Читати далі ]

Ось як виглядає рельєф дна Світового океану...

Поверхня нашої планети постійно змінюється. І це стосується не лише суші, але й океанів. Занепокоєння вулканів і різної сили землетруси раз за разом вносять корективи у рельєф океанічного дна.

Його вивченням люди активно займалися ще з часів останньої війни світового масштабу. Тепер це роблять за допомогою топографів, ехолотів, сонарів і знімків, отриманих з космічних супутників, вченим вдалося скласти гіпсометричні карти дна всіх відомих океанів. Дослідники порівнюють дані з приладів і оновлюють карти, що дозволяє бачити найменші зміни. Лише погляньте, яке чудове видовище являють собою карти поверхні тверді, захованої від наших очей під товщею води.

1. Будова дна Індійського океану

[ Читати далі ]

Знайдена величезна за розмірами загадкова споруда...

Підводна споруда більше нагадує науковцям міст.




Дослідники виявили щось екстраординарне на дні Атлантичного океану — підводне спорудження, яке виглядає як гігантський міст довжиною 38 км, побудований в стародавні часи...

Вся область навколо і під мостом виглядає дуже дивно, наче під самим мостом знаходиться якийсь вхід.

Дороги, сполучені з мостом, схоже, йдуть до можливої підводної бази та до дивного зигзагоподібного підводного спорудження.

[ Читати далі ]