Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Ворони здатні мстити людям

Ворони здатні мстити людям
Ворони здатні мстити людям


[ Читати далі ]

Користь від цього девайсу очевидна

  • 08.01.23, 10:55
Мінівентилятор

 Анемометр, кісінджер, вентилятор: дивні аксесуари для iPhone 6

Користь від цього девайсу очевидна для тих, хто часто їздить у спекотну літню пору у громадському транспорті. Звичайно, це не кондиціонер, але трохи охолонути з його допомогою цілком реально. Цей крихітний гаджет може легко поміститися в кишеню або сумку, а до смартфона він підключається по роз’єму для навушників.

[ Читати далі ]


Що тільки не вигадають...))

  • 07.01.23, 20:03
Анемометр, кісінджер, вентилятор: дивні аксесуари для iPhone 1

У цьому, так званому, зарядному пристрої з технічної точки зору немає нічого незвичайного. Але у візуальному плані, це напевно, найогидніше зарядне, яке колись бачив світ. Зовні гаджет нагадує пуповину. Але особливо вражає, що під час підзарядки iPhone, цей рожевий 60-сантиметровий шнур починає пульсувати і ворушитися. Винайшов цей диво-гаджет японський дизайнер Міа-І-зава. Цікаво, що підштовхнуло його на винахід цього пристрою?omg

[ Читати далі ]


Вироби з минулого...

  • 05.01.23, 17:53
Такі штуковини вражають навіть археологів і дослідників, що бачили всяке, а вже нас вони тим більше повинні вразити! Кільце епохи вікінгів з написом «для Аллаха», знайдене у могилі жінки, похованої 1200 років тому за 25 км від Стокгольма

[ Читати далі ]


Неугодний наречений...

  • 04.01.23, 10:17
Неугодний наречений

Все почалося зі звичайного бажання одружитися. Дівчина Бланш Монньє в 27 років (1876) знайшла собі нареченого, якого не схвалила матір. І вона не просто висловила свою думку, але закрила доньку на горищі будинку. І дівчина просиділа там не кілька днів, а цілих 25 років.

Через чверть століття матір заарештували, після чого вона померла через 15 днів. У Бланш був брат, який нічого не розповів за ці роки, хоч і був у курсі. Його визнали неосудним. Нещасна «наречена» потрапила до психіатричної лікарні. У ній же вона й померла 1913-го.

(з мережі)

Мікросвіт не менш дивовижний, ніж макросвіт...

Мікросвіт не менш дивовижний, ніж макросвіт. А зазирнути в нього часом набагато складніше, ніж у сусідню галактику. Про те, які дива може відкрити нам звичайний лабораторний мікроскоп, дивіться далі.

Це просто кава

 

Ось так виглядає крило метелика...[ Читати далі ]

Чим хороший Інтернет — будь-яка дивина швидко поширюється...

  • 02.01.23, 09:10

Чим хороший Інтернет — будь-яка дивина швидко поширюється і люди мало не миттєво дізнаються про все цікаве. Так, є багато непотребу, інформаційного сміття, але є і реально важливі речі. Ми не претендуємо на істину, а ділимося з вами такими речами!

Просто авокадо-переросток, яке виросло на 2 кг ваги!




За допомогою комп’ютерного алгоритму Sea-thru можна прибрати ефект води та побачити справжні кольори предметів під водою..
[ Читати далі ]

Вперше бачу малюка трубкозуба...

  • 01.01.23, 09:39

Ти колись бачив малюка трубкозуба? Як щодо кольорової фотографії Плутона чи сходу сонця з космосу? Прочитавши цю статтю до кінця, ви зможете сказати так на всі ці питання.

Ми знайшли 21 фотографію, яка доводить, що у світі є багато сюрпризів для нас.

Будівництво мосту




Стільниця складається з більш ніж 1500 штук..