Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Вперше бачу малюка трубкозуба...

  • 01.01.23, 09:39

Ти колись бачив малюка трубкозуба? Як щодо кольорової фотографії Плутона чи сходу сонця з космосу? Прочитавши цю статтю до кінця, ви зможете сказати так на всі ці питання.

Ми знайшли 21 фотографію, яка доводить, що у світі є багато сюрпризів для нас.

Будівництво мосту




Стільниця складається з більш ніж 1500 штук..

Ми очевидно недооцінюємо справжні розміри речей...

  • 31.12.22, 09:51

Ніколи не підозрювали, що дика курка здатна вбити людину одним помахом лапи? А для пращурів нинішніх акул свої горе-внучата видались би радше планктоном, аніж повноцінними хижаками. Зрештою, якщо ви готові дізнатись більше — вам сюди. Підбірка кадрів, що неодмінно шокує кожного!

Це лапа казуара — великої дикої «курки». Здатна вбити людину одним помахом.



Найменша із секвой Йосемітського парку..


А ви здогадуквалися про ці дивні речі? ))

  • 30.12.22, 18:08
Саме у положенні «лежачи» можна виграти «Формулу-1»



[ Читати далі ]

Магія Різдва у Києві...

   


Магія Різдва: у Києві продовжився світловий арттур Геррі Хофштеттера, який він влаштував на підтримку України  ua_flagua_flag  
[ Читати далі ]

Загадкові фото, від яких у будь-кого по шкірі поповзе холодок.))

  • 28.12.22, 09:45

Режисер Альфред Хічкок, як ніхто інший, умів створювати у своїх фільмах атмосферу тривожної невизначеності, напруженого очікування та остраху невідомого. Однак часом наше життя може на рівному місці підкинути нам такого «саспенсу», що кіношникам і не снилося. Так само як це сталося з героями цієї добірки, яким вдалося сфотографувати те, що здатне полоскотати нерви будь-кому.

«Знайшов у себе під ліжком прохід у підвал»



Немає жодних сумнівів, що саме там живе демон сонного паралічу. 

[ Читати далі ]

Нестримна фантазія зашкалює і дивує ...)))

  • 27.12.22, 09:07

Мало придумати щось оригінальне та незвичайне, потрібно це ще й у життя втілити. У героїв цієї добірки із цим немає жодних проблем. Мало того, що фантазія у них креативна, так ще й дивним чином виходить майстерно реалізовувати свої ідеї. А ідеї там такі, що далеко не у кожного навіть у найпотаємніших куточках його розуму таке ховається. Як до їхніх творінь ставитися – справа смаку, але варто відзначити їх творчу сміливість. Адже вони, напевно, розуміють, яку реакцію це може викликати у більшості, але все одно йдуть до кінця і роблять те, що задумали. Цілком можливо, що хтось із них у майбутньому навіть задасть новий модний тренд.

Сподіватимемося, що це для якоїсь вечірки, а не нігті на кожен день




[ Читати далі ]

Розміри вражають....

  • 26.12.22, 08:08

Ми звикли, що морські свинки – гризуни невеликого розміру, а манго – це фрукт, який легко вміщується на середній тарілці. Але іноді навіть звичні нам речі чи тварини можуть вражати розміром. Перед вами якраз такі нетипові гіганти.


Листок з тропічного лісу в порівнянні з рукою


 
 
Величезна морська свинка...

Звичні предмети, з незвичайного боку

  • 24.12.22, 11:46

Багато речей, тварин і рослин здаються нам звичними, тому що ми бачили їх уже сотню разів. Але варто тільки подивитися на них зсередини, як все стає куди цікавіше.

Адже, нам нечасто вдається заглянути всередину пластикової картки, столу для більярда або гробниці фараона.

А даремно – адже там, виявляється, є багато чого цікавого!

1. Морська мушля в розрізі





[ Читати далі ]