Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Криниця корисних і цікавих відомостей.

  • 10.03.23, 16:43

Це не звичайна добірка, а буквально криниця корисних і цікавих відомостей. Що не фото, то відкриття, особливо для тих, хто мало цікавиться навколишнім світом. А він, як і тисячі років тому, нескінченно великий і загадковий, сповнений таємниць та секретів! Тож давайте долучатися до чудових нових знань!

Хижа рибка «чорна ненажера» може проковтнути здобич вдесятеро більшу за себе




У китайському Чунцині поїзди проходять прямо через будинки через брак іншого простору...

Підкинули мозку кілька ребусів ...

  • 06.03.23, 09:39

Зір, поєднавшись з розумом, любить грати з нами в різні ігри. Якщо ви подивитеся вночі на небо, ви зможете побачити зірки, які знаходяться за мільйони кілометрів від нас, а іноді вдома дивитеся прямо на предмет і його не бачите. А буває так, що перед нами постає настільки заплутана перспектива, що перестаєш розуміти, де підлога, а де стеля. Або одна річ «прикидається» іншою — звичайна колючка стає страшним павуком, а лапи кішки виростають до гігантського розміру. Користувачі поділилися фото, на які потрібно подивитися щонайменше двічі, щоб зрозуміти, що там на них відбувається. Давайте оцінимо.


«Перевернуті штани»

Вони можуть перетворити дитинство в пекло...

Іграшки, які можуть перетворити дитинство в пекло...

Пам’ятаєте свої ляльки в дитинстві? Це рум’яні пупси з великими очима і пухкими губами. Їх хочеться годувати, колисати й одягати у сукні. Але є ляльки, які ніби зійшли з екрану фільма жахів. Купиш таку ляльку, а вона принесе в будинок нещастя і всі загинуть. Серйозно.

ляльки с великими очима

Отож, найстрашніші ляльки в світі. Купіть собі одну таку і, можливо, костюм на Геловін вам вже не знадобиться.

Myrabel — лялька, якій можна ламати кістки і лікувати її...


Мегакорисні винаходи

Гумова вставка – кришка не прослизає в мокрих і брудних руках, легко відкривається



Запізнився винахід, паперові книги тепер рідкість. Але все одно спасибі! 

Варто побачити...

  • 23.02.23, 09:34

Ще один матеріал про дивовижне, що відбувається на нашій Планеті. І нехай сьогодні ми покажемо тільки фотографії, зате тепер хтось із вас захоче побачити їх наживо, і, можливо, поставити собі таку невелику мету.

Не найприємніше видовище вночі: самка земляного тигрового тарантула, Малайзія

 

Біблійні таємниці ...

  • 16.02.23, 15:27

Ще в недалекому минулому вчені особливо не замислювалися над подіями, які описані на сторінках Біблії, оскільки вважали це вигадкою.

Сьогодні ж наукові уми впритул займаються дослідженнями, які демонструють інший бік біблійних чудес, розглядаючи їх як реальні факти.

Багато вчених всього світу прагнуть взяти участь у розкритті таємниць священного писання, витрачаючи на це чимало сил і часу.

Ось 10 біблійних таємниць, у яких вчені нарешті розібралися:

1. Туринська плащаниця – не те, чим здається.

“Що тут взагалі відбувається?”

  • 15.02.23, 13:54

Не на всі питання є відповіді, і не кожна загадка має відгадки. І в цій добірці ви побачите знімки, які виглядають так, що хочеться зупинити на них свій погляд з однією думкою: «Стривайте, що тут взагалі відбувається». Але хоч би як хотілося дізнатися передісторію знімка, про неї залишається тільки здогадуватися. Дивіться самі!

Мегакіт



Феномен листя зрілих дерев ...

  • 15.02.23, 10:24

Феномен листя зрілих дерев не торкається одне одного...

[ Читати далі ]