Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Наша планета багата на чудеса...

Наша планета багата на чудеса, а природа щедра на яскраві фарби. На Землі існують місця, де сонце, повітря, земля і вода створюють ідеальні умови для народження фантастичних пейзажів. Красу цих місць може передати не кожен художник, тому що вони створені найбільшою силою — природою. Ми в редакції Joy-pup надихнулися неймовірними знімками різних куточків нашої планети і готові поділитися з вами цим захоплюючим видовищем.


1. Кольорові скелі Чжаньє Данкс, Китай

 Кольорові скелі Чжаньє Данкс, Китай

Райдужні скелясті вершини Чжаньє Данкс, розташовані в провінції Ганьсу (південно-східна частина Китаю), принесли цьому регіону надзвичайну популярність. Де ще можна побачити такий незвичайний малюнок, створений за часів Крейдяного періоду з різнокольорових порід піщаника і конгломератів?!

Близько ста мільйонів років тому на місці геологічного парку був внутрішній природний басейн, куди стікали води з усіх найближчих околиць. Разом з ними в джерело потрапляв мул: висихаючи і, з часом, окислюючись, він сформував на поверхні гірських вершин цей унікальний райдужний відтінок.

2. Салар де Юні, Болівія


Іістота з найстарішим мозком...

Канадські вчені виявили істоту з найстарішим мозком і трьома очима, що жила півмільярда років тому...


  


[ Читати далі ]

Одна з найдавніших і найзагадковіших країн світу.





Індія одна з найдавніших і найзагадковіших країн світу. Багато хто прагне відвідати її, тому що крім незабутнього відпочинку й контрастних відчуттів, пов’язаних із багатством і водночас із чорною бідністю, ця держава так само є однією з найдешевших країн, де наші земляки не тільки відпочивають, а й непогано живуть на постійній основі. 

 

[ Читати далі ]

Середземне море...



Середземне море нерідко називають колискою сучасної цивілізації. На його берегах створювалися і руйнувалися незліченні імперії, і жодне інше море, напевно, не бачило такої кількості морських битв, як Середземне. Зараз же воно є надзвичайно популярною туристичною зоною - про яку країну б не йшла мова, ви всюди зможете насолодитися його теплими водами. 

 

[ Читати далі ]

У світі стільки незвичайного та незвіданого...

  • 25.03.23, 17:10

У світі стільки незвичайного та незвіданого, що людям завжди буде з чого дивуватися. Бувають настільки різноманітні і дивовижні фото, що ними можна довго захоплюватися, особливо якщо вони зроблені в найкращий момент. Уповільніть на кілька хвилин своє життя і насолоджуйтесь цими дивовижними кадрами.

Ось так виглядають вівці до того, як їх постригли і після



Чорне море було прісним...




Важко уявити, що 8 000 років тому, Чорне море було гігантським прісним , схожим на Каспійське море. Коли потужний землетрус розколов сушу, утворилася протока Босфор у Туреччині. Вона з’єднала озеро із Середземним морем, й ось тоді, сюди ринули потоки морської, солоної води. 

 

[ Читати далі ]

Як же красиво ...

 

Ліріодендрон тюльпановий, або тюльпанне справжнє дерево, або ліран (лат. Liriodendron tulipifera) - високе дерево сімейства магнолієвих, що в природних умовах зростає на сході Північної Америки.

[ Читати далі ]