Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

У світі багато цікавого...

 


Церква Мадонна делла Корона знаходиться в поглибленні, висіченому в горі Бальдо в комуні Капріно-Веронезе, на кордоні з комуною Феррара-ді-Монте-Бальдо в провінції Верона

Перша церква була відкрита у 1530 році. 1625 року лицарі Мальтійського ордену перебудували цю церкву. Будівництво було завершено у 1680 році.

[ Читати далі ]

Вони унікальні...

Матінка-природа ніколи не створює нічого нудного і пересічного. Ось чому кожен її витвір неповторний. Але в деяких випадках вона трошки перегинає ціпок, і тоді на світ з’являються унікуми з дуже нестандартною зовнішністю. Причому таких повно не лише серед людей, а й серед тварин. Пройти повз таких чотирилапих феноменів у вас навряд чи вдасться. Адже вони виглядають настільки неординарно, що одразу привертають до себе загальну увагу. При цьому доброзичливих тварин такий інтерес зовсім не бентежить. Незважаючи на те, що тварини навряд чи підозрюють про свої особливості, вони зазвичай зовсім не проти того, щоб ви розглянули їх уважніше і сфотографували на камеру свого смартфона.

“Познайомтеся, це опосум-альбінос Фоззі. Ми зустріли його у Природному парку Three Forks”



“У моєї кішки неймовірно красиві очі. Причому одне блакитне, а інше – зелене”...[ Читати далі ]

Як же виглядає справжня чесність..



А як же виглядає справжня чесність? [ Читати далі ]

Людина досліджує не тільки моря та океани

  • 12.04.23, 22:34

Людина досліджує не тільки моря та океани в найпотаємніших їх куточках, але й освоює Космос. Але те, що найближче до всіх нас — власний організм — досі до кінця не вивчене. Вчені продовжують його ретельно досліджувати та дивувати нас деякими фактами.

Усі чудово пам’ятають із власного дитинства, що спочатку ростуть молочні зуби. Настає час, і вони починають випадати, бо «дорогу» пробивають нові — постійні. Але ніхто не замислювався, як це виглядає. Дивіться!



Кому подобаються американські гірки, той знайомий з не дуже зрозумілими відчуттями у животі, коли мчите на величезних швидкостях і крутих віражах. Причому контролювати їх неможливо. Виявляється, вони викликані зміщенням внутрішніх органів, не закріплених зв’язками (зокрема, кишечника)

Факти, про які ви могли і не підозрювати

  • 12.04.23, 10:08

Виявляється, можна виростити рукавичку зі шкіри людини! І у вас є можливість побачити такий екземпляр та багато інших цікавих штук у цій фотопідбірці.

У дівчини на фото зіниці на правому та лівому оці мають різний діаметр. Таке захворювання називається анізокорією. При ньому одна із зіниць функціонує нормально, реагуючи на світло, а друга знаходиться постійно в одному зафіксованому положенні. Якщо таке відбувається раптово, це може сигналізувати про

інсульт

 


Хутір Савки....

   


Підводний музей MUSAN.

MUSAN – це перший у світі підводний музей, розташований біля берегів кіпрського курорту Айя-Напа. Музей створив британський скульптор Джейсон де Кайрес Тейлор, який прославився створенням парків підводних скульптур у Карибському морі.
MUSAN складається з 93 фігур, виконаних з інертних матеріалів з нейтральним довкіллям.
Мета створення музею - привернути увагу до проблем, пов'язаних зі зміною клімату, знищенням довкілля та глобальним забрудненням.
Кіпр
.

[ Читати далі ]

Красоти України...

  



Озеро-кит .

Озеро-кит знаходиться за три кілометри від села Левків, це зовсім недалеко від Житомира – 18 км, тож можна доїхати навіть на велосипеді. Посеред озера – невеличкий острівець, до якого веде дерев’яний місток. Цікава локація для фото.

Поряд з озером є мінімальна інфраструктура у вигляді критих альтанок для пікніка, мангалу та гойдалки. Навкруги сосновий ліс.

Озеро-кит  Житомирська область.

[ Читати далі ]

Краса та магія світу...

  • 08.04.23, 20:41

Декілька років тому людство активно заговорило про освоєння та дослідження космосу. Але сьогодні ми хочемо звернути увагу на те, що нас оточує і на Землі існує дивовижний світ, який не зовсім досліджений. Наприклад, світовий океан лише на 2-5%. Та й фотографії у матеріалі підтвердять, що і на суші є багато вражаючого, про що не всі знають і навіть не підозрюють, що таке в принципі можливо.

Шишка виросла всередині стовбура. Це можна зустріти у деяких видів сосон



Від краси перехоплює подих...

 

Від краси перехоплює подих...

Фарерські острови самі по собі вже є досить віддаленим від решти світу місцем, але ніби цього було мало, на самих островах є крихітне село, в якому до 2002 жило всього лише 16 осіб. На той момент потрапити у це село було дуже важко і займало дуже-дуже багато часу. У 2004 був побудований спеціальний тунель, щоб спростити переміщення людей із села, і відтоді тут стали з’являтися рідкісні туристи, і сюди навіть перебралося кілька людей, так що точна кількість людей у цій місцевості сьогодні невідома, однак вона навряд чи набагато більше, ніж в 2002. Втім, краса цього місця настільки разюча, що хоча б раз у житті, але тут дійсно варто побувати.


[ Читати далі ]