Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Підкамінь...

  • 15.05.20, 19:30


Підкамінь...
На мальовничому узгір’ї на межі Львівської та Тернопільської областей розташоване селище міського типу Підкамінь – одне з наймістичніших поселень Західної України. Воно знамените завдяки унікальному пам’ятнику природи – 16-метровому каменю-велетню, що височіє на північно-західній околиці селища. Його називають Чортовим каменем. Із західного боку кам’яної споруди – ніша у формі серця, а на вершині – шість козацьких могил, вік яких датується ХVII століттям.
З назвою Підкамінь пов’язано чимало легенд. Одна з них розповідає, як колись давно невідомий богатир приніс із гір скелю та поставив її на місці, де згодом мала бути заснована фортеця для захисту від ворожих набігів. Кажуть, що в княжі часи на камені й справді стояло дерев’яне укріплення.
Також відомий переказ про те, як чорт розлютився на монахів Почаївської Лаври і вирішив розчавити монастир каменем. Відірвав від Карпат скелю й кинув, але не вистачило сили, тому впала каменюка, так і не долетівши до Почаєва. Недалеко від каменю є майже не досліджені печери, нібито пов‘язані з опришками та козаками. Вважається, що ця місцевість оповита особливою, таємничою енергетикою та є потужним місцем сили.

Ковчег Ноя восстановлен и открыт для публики...

  • 11.05.20, 12:19
 

Ковчег Ноя восстановлен и открыт для публики в Кентукки, США. Точные размеры, какие Бог дал в Библии. 
[ Читати далі ]

Дивовижні факти про гриби...

      

Дивовижні факти про гриби...
[ Читати далі ]