хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Розмір дивує і бентежить...))

Все пізнається в порівняння, чи не так? Наприклад, в давнину світ для людей був наповнений величезними чудовиськами і маленькими феями. Правда ніхто їх особисто не бачив, а знаходили лише предмети, за якими і судили про їх існування і на основі яких складали безліч міфів і легенд. Сьогодні ми теж часто знаходимо такі предмети. Історій вигадувати не будемо, але давайте подивимося на них.

1. Ця крихітка – морська зірка, всього 5 міліметрів

2. Величезний ковш від найбільшого екскаватора в світі Big Muskie. Зараз зберігається в музеї штату Огайо. 


16

Коментарі

126.11.20, 18:46

    226.11.20, 19:20

      326.11.20, 20:08

      чи змогли б повноцінно жити такі жабки і гекончики в тераріумі? зовсім не прихильник утримування тварин поза межами їх природного існування, але погодьтесь, мікро тераріум з такими мікріками, це прикольно.

        426.11.20, 20:11Відповідь на 3 від evgeniy_v

        чи змогли б повноцінно жити такі жабки і гекончики в тераріумі? зовсім не прихильник утримування тварин поза межами їх природного існування, але погодьтесь, мікро тераріум з такими мікріками, це прикольно.Тераріумні і акваріумні тварини практично виведені. Дикі звичайно, недовго живуть

          526.11.20, 20:17Відповідь на 4 від NoTaRь

          чи змогли б повноцінно жити такі жабки і гекончики в тераріумі? зовсім не прихильник утримування тварин поза межами їх природного існування, але погодьтесь, мікро тераріум з такими мікріками, це прикольно.Тераріумні і акваріумні тварини практично виведені. Дикі звичайно, недовго живутьінколи навпаки. в тепличних умовах немає хижаків і інших природних факторів. багато диких в клітках живуть довше, хоч навряд чи повноцінно, ніж в природі. навіть домашні коти в яких є доступ до вулиці живуть менше ніж діванні подушки, які небо бачили тільки через москітну сітку

            626.11.20, 20:24Відповідь на 5 від evgeniy_v

            чи змогли б повноцінно жити такі жабки і гекончики в тераріумі? зовсім не прихильник утримування тварин поза межами їх природного існування, але погодьтесь, мікро тераріум з такими мікріками, це прикольно.Тераріумні і акваріумні тварини практично виведені. Дикі звичайно, недовго живутьінколи навпаки. в тепличних умовах немає хижаків і інших природних факторів. багато диких в клітках живуть довше, хоч навряд чи повноцінно, ніж в природі. навіть домашні коти в яких є доступ до вулиці живуть менше ніж діванні подушки, які небо бачили тільки через москітну сіткуНу така жаба, це не котик, можливо що житиме довго, але переважно ні.

              726.11.20, 20:25Відповідь на 6 від NoTaRь

              Плюс до того, невідомо як воно впливає на хозяїна. Може смердіти або виділяти якісь токсини

                826.11.20, 20:35Відповідь на 7 від NoTaRь

                Плюс до того, невідомо як воно впливає на хозяїна. Може смердіти або виділяти якісь токсинитак воно ж дрібне, плюс закрите за склом. що воно там може засмердіти. ну хіба що якесь таке токсичне що ну на. я бачив по офісах в тераріумах кабанів з лікоть. сидять під лампою терпнуть. по років п'ятнадцять. черв'ячків їм носять. і повиростали, якщо вірити старожилам офісного планктону з децелків. ціла індустрія злочинна налагоджена з всяких мадагаскарів возять.

                  926.11.20, 20:43

                    1027.11.20, 06:18