Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Від крайності в крайність.

 



Райські курені для 15-річних...[ Читати далі ]

З гумором по житті...)))

   

Купила бабка в магазині калоші, а коробку їй не дали. Нести нема в чому.Заходить вона в аптеку і говорить провізору:-Донечка, зайчик, дай мені будь ласка яку небедь коробочку. Та без всякої задньої думки дає їй коробку, а на ній написано:"1000 презервативів".Їде бабка в автобусі з коробкою під пахвою. Просто очманілий пасажир запитує:- А чи на довго вам бабуся цієї коробочки вистачає?!?!!?Приголомшлива відповідь:- Ой синочку, так як мій дід човгає-хоч би на тиждень вистачило!

rofl 
[ Читати далі ]

Дивні речі...))

  • 01.04.21, 11:02

Неможливо знати і бачити все на світі, але можливо, це й на краще. Адже інакше не було чому б дивуватися. А світ сповнений незвичайних і цікавих речей. Ось наприклад, ви бачили рентгенівські знімки квітів? Або будинок з балконом у вигляді корабля? Або в’язану статую, яка як дві краплі води схожа на того, хто її зв’язав? Все це і ще багато іншого ви знайдете в сьогоднішній підбірці.

У кімнаті очікування в рентгенологічному кабінеті висять рентгенівські знімки квітів

Фінська художниця Ліза Хіетанен зв’язала точну копію себе і своєї собаки...

[ Читати далі ]

Природа показала людям свою потужну і лякаючу сторону...

  • 31.03.21, 20:20

Ми з народження звикли до того, що природа оточує нас з усіх боків, і сприймаємо її як щось цілком знайоме. Однак так здається тільки на перший погляд, адже навколишньому світу завжди знайдеться чим здивувати навіть того, хто в дитинстві зачитувався книжками із серії «Я пізнаю світ». Рідкісні тварини, потужні природні явища і несподівані викрутаси рослин – все це знаходиться з нами на одній планеті. Просто не всім щастить таке побачити.

Виверження вулкана Етна в Італії

Павук чекає гостей з розпростертими лапками...

[ Читати далі ]

Може й справді набратися сміливості ? )))

Деякі зі знайомих моїх знайомих після того, як перехворіли ковідом або стали свідками хвороби близьких, сильно змінилися. Вони раптом усвідомили, наскільки швидкоплинне та мінливе життя, як мало всього встигли зробити і спробувати, і наскільки великий шанс раптом все втратити. Включаючи і можливість реалізувати потаємні мрії. Наприклад, така банальність, як перефарбувати волосся в радикальний колір, не бунтарства заради, а щоб задовольнити свою цікавість і тягу до новизни!

Було страшненько і сумніви мучили, але вона все ж набралася сміливості і зробила це!

Вона навмисне вибрала найбільш яскравий відтінок. Тому що захотіла!

[ Читати далі ]

Незвичні музині інструменти....

  • 29.03.21, 19:12

У світі існує безліч музичних інструментів. Якісь із них, наприклад, фортепіано і гітара – особливо популярні. Про інших же, навпаки, знають далеко не всі. Але є і такі інструменти, які насилу можуть уявити навіть люди, що займаються музикою. Сьогодні ми представимо вам топ-10 дивних музичних інструментів.

10. Пікассо гітара

Цей інструмент створив майстер з Канади Лінда Манзер для музиканта, який виконував джаз. Інструмент має чотири грифа, на яких розміщені 42 струни. Назву він отримав на честь подібності з образами, зображеними художником Пабло Пікассо. 

[ Читати далі ]

Приголомшливо...

  • 28.03.21, 22:29

Щоб зробити вдалий знімок, зовсім не обов’язково бути професійним фотографом. Інколи достатньо просто опинитися у потрібному місці в потрібний час.

Ми зібрали для вас 25 дивовижних фотографій, які настільки досконалі, що не потребують жодного втручення фотошопу.

Тюлень плаває у підводному лісі між ламінаріями. Недалеко від Сан-Дієго, штат Каліфорнія 284755-17-1000-6c3e053f57-1493209017© Kyle McBurnie Захід в Пенсакола-Біч, штат Флорида...[ Читати далі ]

Як там люди виживають ???

Рано или поздно эти твари съедят всех австралийцев!

Вот 36 фото, которые во всех подробностях покажут вам, как все произойдет!

1. Питоны едят все подряд.

2. Они настолько мощные, что могут поднять кенгуру! [ Читати далі ]