Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Шалено круті місця на планеті...))

  • 27.07.21, 05:14

Чи уявляєте ви хоч приблизно, скільки на нашій планеті шалено крутих, але не занадто широко відомих місць, які можуть справити на нас сильне візуальне враження? А таких тисячі, якщо їх взагалі реально порахувати. Пропонуємо вам трохи просунутися в освоєнні Землі і розглянути знімки декількох маловідомих, але вражаючих природних або рукотворних пам’яток.

Casa do Penedo – будинок, побудований між валуними, Португалія

Химерний будиночок був побудований в 1974 році.

[ Читати далі ]

Чому люди люблять тату?

Люди люблять прикрашати свої тіла татуюваннями. Деякі з них несуть якийсь глибокий сенс, а інші просто естетично красиві, і їх зміст може бути відомий тільки тим, хто це татуювання на собі носить.

Чень Цзе – художник-татуювальник з Китаю, чиї прекрасні роботи завоювали серця більш 200 тис. людей в його Instagram. Дивлячись на його твори, стає зрозуміло, чому він настільки популярний. Художник створює складні акварельні татуювання, як справжні картини, які ви завжди можете носити з собою.

«Кіт» «Браслети»...[ Читати далі ]

Відрізняються від інших...

  • 23.07.21, 09:18

Люди часто хочуть виділитися, стати несхожими на всіх, проявити свою індивідуальність. Комусь вдається, з інших ми весело сміємося, а хтось вже з народження обдарований такою здатністю. Вони дійсно відрізняються від усіх, і це відразу видно!

Такий ефект називається синдактилія і він перейшов від батька до сина

Котик Скраппі народився повністю чорним, але з часом став плямистим...

[ Читати далі ]

Рідкісні фото...

  • 22.07.21, 08:48

Ми доволі часто забуваємо, в якому чудесному світі живемо. Погляньмо сьогодні не небачений бік речей, який не так легко роздивитися. Запрошуємо розглянути неймовірну добірку предметів, локацій, творів мистецтва з їх протилежного, внутрішнього боку.

1. Коли так холодно, що мелодія стає видимою
2. Спіймав хмару-веселку з балкона. Не таке красиве, як Аврора, та досить рідкісне явище для Індії...[ Читати далі ]

Світ дивний і прекрасний...

  • 20.07.21, 12:55

Світ! Дивний і прекрасний, що зачаровує і страхітливий !! Чи замислювалися ви коли-небудь, скільки всього ви ще не бачили і не знаєте? Чи хотілося вам одного разу кинути все і влаштувати собі подорож в пошуках нових вражень і знань? Напевне, не раз. Але така можливість може з’явитися не скоро. А бажання відкрити для себе хоча б маленьку частку тих таємниць, які таїть в собі наш світ залишається. Ця стаття допоможе вам на кілька хвилин відірватися від реальності і влаштувати собі маленьку подорож в пошуках пізнання до сьогодні невідомих вам явищ і фактів.

1. «Вип’ємо за …» Тост на вершині піраміди Хеопса, Гіза, 1940 рік.

5jsj

2. Ні, це не тоненька гілочка, а витончений богомол, який вміло замаскувався, щоб зловити свою здобич.

[ Читати далі ]

Татуювання з’являються на тілі людей як гриби після дощу.

Татуювання з’являються на тілі людей як гриби після дощу. І для таких прикрас будь-які місця гарні – хоч рука, хоч коліно, хоч вухо. А це означає, що і на грудях у людей для них знайшовся куточок, який майстер легко перетворить в невелику галерею. І вже не важливо, що тут “колоти”, адже будь-який малюнок приверне до себе увагу. І підняти очі на співрозмовника в цьому випадку буде вкрай проблематично!

[ Читати далі ]

Жити – це значить невпинно дивуватися...

  • 18.07.21, 08:29

Жити – це значить невпинно дивуватися уяві людей, силі природи і навіть найбільш буденним речам в повсякденному житті. І якщо іноді ви відчуваєте брак натхнення, все, що вам потрібно, – це просто подивитися навколо і постаратися побачити звичні речі під іншим кутом. Ця стаття нагадає вам, яким приголомшливо різноманітним може бути наш світ.

Якщо не стригти вівцю 6 років

Відбиток руки 8-річного хлопчика, який погрався на вулиці, в чашці Петрі...

[ Читати далі ]

Природні тунелі....

  • 17.07.21, 15:36
Крізь них хочеться пройти. Або зупинитися, роззявивши рота.

Природа прекрасна, але немає нічого чарівнішого, ніж опинитися під покровом дерев у формі живого тунелю. Сформувався він природним шляхом, або з невеликою допомогою талановитих садівників. Коридор з дерев зачарує кожного, кому пощастить пройтися поміж його зелених гілок.

Ми зібрали для вас найкрасивіші тунелі, які так і манять прогулятися ними.

Темний глухий кут, Північна Ірландія

[ Читати далі ]

Загадки творів мистецтва...

  • 16.07.21, 12:43

Існують твори мистецтва і шедеври архітектури, які прекрасно знайомі кожному з дитинства. Але якщо вивчити кожне з цих творінь детальніше, відкривається безліч загадкових і маловідомих деталей.

Квартира на верхніх поверхах Ейфелевої вежі

Густав Ейфель, творець вежі, побудував і обладнав квартиру для себе на її верхніх поверхах. Він частіше використовував її для відпочинку або прийому гостей. Одного разу він довго розмовляв там з Томасом Едісоном.

[ Читати далі ]

Життя – дивне по своїй природі...

  • 15.07.21, 13:51

Життя – дивне по своїй природі, навіть якщо вам так не здається. Ви собі навіть не уявляєте, яких вражаючих результатів можна досягти, просто змінивши в ній що-небудь. Наприклад, якщо прибрати з під’їзду сміттєпровід, то в ньому з’явиться портал, а якщо забути варене яйце в холодильнику на рік, то воно взагалі перетворитися в “мінерал”. А ви взагалі бачили рот верблюда зсередини? Ооо, зараз ми покажемо вам це і ще багато дійсно дивовижних речей.

Під’їзд без сміттєпроводу виглядає як портал

У цій автомийці піна виглядає точно як лава...

[ Читати далі ]