Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Вражаючі знімки макросвіту – те, що ми зазвичай ігноруємо...

Уміння побачити в краплі води майбутню картину під полотно сім на вісім метрів дорого коштує. А для тих, у кого з окоміром гірше, створені оптичні інструменти, що розкривають мікросвіт. Варто тільки почати з ним працювати і вже навряд чи вийде відірватися, настільки він багатий, красивий і химерно цікавий!

Ніс у собачки мокрий, але не гладкий

Динамік звичайного вакуумного навушника в порівнянні з голкою...

[ Читати далі ]

Пишність нашого саіту...

  • 17.08.21, 13:55

Пишність нашого світу розкривається тоді, коли ми отримуємо можливість побачити ті унікальні явища, які не зустрінеш в звичайному житті. Адже погодьтеся, що не кожен може побачити, як пташка годує своїх пташенят, а виверження синього вулкана вже тим більше можна побачити тільки на фотографіях. Але саме такі кадри допомагають нам усвідомити, наскільки великий і прекрасний наш світ.

1. Краб-декоратор – морська істота, яке прикрашається шматочками коралів і черепашок, щоб злитися з навколишнім середовищем і не стати здобиччю.

sacrecoeur1206

2. Стемонітіс – вид слизовиків, поширений в усьому світі, крім Антарктики.

[ Читати далі ]

Цікаві моменти...)))

  • 15.08.21, 20:51

У світі повно явищ і істот, яких ми жодного разу в житті не бачили. А адже саме ці нові знання допомагають нам поглянути на світ під іншим кутом, а заодно і розширити кругозір і стати більш цікавим співрозмовником. Наприклад, ви коли-небудь бачили золотого тигра, сибірського єдинорога або мікробіологічний відбиток долоні дитини, яка гралася на вулиці?

Космічний корабель NASA залишає атмосферу

Мама-біолог попросила 8-річного сина залишити відбиток долоні в чашці Петрі. Через пару днів відбиток перетворився ось в таку “красу” з бактерій і грибків...

[ Читати далі ]

«Тепер я бачила усе!»...)))

  • 14.08.21, 22:06

Світ ніколи не перестане дивувати. Він настільки різноманітний, що залишається тільки захоплюватися кадрами, зробленими в потрібний час в потрібному місці. Пропонуємо і вам уповільнити ритм вашого життя і насолодитися переглядом таких фото.

Африканські технології транспортування автомобілів

Чемпіон світу з армрестлінгу Маттіас Шлітт...

[ Читати далі ]

Потужність природи...

  • 13.08.21, 10:57

На знімку, зробленому в березні 2011 року, – хвиля цунамі над хвилерізом в місті Міяко. Фото швидко облетілj ЗМІ і стало одним із символів нещадної стихії, що викликала масовий розгром в Японії. Дивно, як сила природи втілюється в руйнівних і мирних явищах одночасно. Хвилі цунамі, виверження вулканів, вулики хитромудрих форм і дерева, які поважають особистий простір один одного, – все це про нашу всемогутню матір-природу.

1. Хвиля цунамі накриває Міяко, Японія, 2011

2. Ознайомтеся з вікторією амазонською — гігантською водяною лілією з найбільшою квіткою у світі...

[ Читати далі ]

Вражаючі чудеса світу...

  • 12.08.21, 11:59

Сюди увійшли природні та архітектурні пам’ятки з різних куточків світу. Тепер же представимо їх у списку дванадцяти маловідомих чудес світу. Читайте, милуйтеся фотографіями, залишайте свої відгуки в коментарях і діліться враженнями.

22. Ерг Шеббі, Марокко.


Ерг Шеббі знаходиться в марокканській Сахарі. Це – приголомшливий краєвид дюн, які переносять Вас до іншого світу. Вони простягаються на 22 кілометри, і досягають висоти в 150 метрів. Піски, як вважають, виліковують фізичні болі, тому марокканці відвідують їх кожен рік, щоб закопати себе по шию в гарячих пісках.

[ Читати далі ]

Вражаючі знахідки ..))

  • 11.08.21, 09:59

«Трохи напружує, коли ти прокидаєшся вранці і знаходиш таке недалеко від свого намету … Національний парк Гейтс-оф-ті-Арктик, Аляска, США»

  [ Читати далі ]

Як живе найзагадковіший народ в світі, що живе в Японії...

  • 10.08.21, 12:22

Айни – корінне населення Японії, але їх чоловіки більше схожі зовні на циган, ніж на Харукі Муракамі, а жінки прикрашали губи дивним татуюванням, що робить їх схожими на Джокера. Цей народ обожнює ведмедів і подарував світові культуру самураїв. Він настільки древній, що навіть китайці в порівнянні з ним досить молодий етнос. А вчені досі ламають голови, звідки з’явилися айни.

До вашої уваги найбільш вражаючі факти про найзагадковіший народ на планеті.

   [ Читати далі ]

Речі в Японії, які здаються дикими або геніальними ...

  • 09.08.21, 09:57

Всім відомо, що Японія є однією з найбільш технологічно розвинених країн, і що населення в цілому має дуже високий рівень освіти. Спосіб життя місцевих жителів і їх традиції впливають на те, як Японія виглядає для сторонніх. У цій країні ви можете спробувати найбільш незвичайні продукти, побачити, наскільки продумано працює клієнт, і оцінити, наскільки високий рівень безпеки та взаємної довіри.

Це 10 в Токіо.

Поряд з ігровими майданчиками та відкритими зонами відпочинку, прилеглими до місцевого торгового центру, встановлені обігрівачі. Поки діти бігають і граються, батьки можуть зігрітися біля газових обігрівачів.

[ Читати далі ]

Дивовижні місця світу...

  • 08.08.21, 14:09

У світі багато дивовижних місць, де поки що немає або майже немає туристів. Від прихованого пляжу до єдиного місця на Землі, де можна пропливти між двома континентами, ось список загублених озер, лагун і островів, про існування яких ви навіть не здогадувалися.

Прихований пляж на островах Марієтти, Мексика

Щоб потрапити туди, мандрівникам доведеться самостійно або на байдарках подолати довгий тунель з кришталево чистою водою.

[ Читати далі ]