Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Гігантський храмовий комплекс



Гігантський храмовий комплекс Ангкор-Ват, Камбоджа

Дорога через долину смерті



Дорога через долину смерті, Каліфорнія.
Більше 200 кілометрів по прямій

Він є найбезпечнішим містом світу.



Сінгапур посідає перше місце в світі по числу смертних вироків на душу населення. Спочатку здається, що штраф за кинутий недопалок в 1000 доларів, або 3000 доларів за виплюнути жуйку на тротуар, або 1000 доларів за куріння в недозволеному місці, або 5000 доларів за перехід вулиці не по зебрі або за їжу в транспорті - це занадто. Але, потрапивши в це середовище, розумієш, що нічого страшного в цьому немає, а такі жорсткі правила сформували високу культуру суспільства, яку неможливо було створити в короткі терміни ніяким пряником і педагогічними методами. І саме завдяки цьому в рейтингу щастя країна займає п'яте місце (перше Австралія). Сінгапур, завдяки жорсткому законодавству і грамотно побудованій службі поліції, є найбезпечнішим містом світу. Тут заборонено будь-яку зброю і випадків збройних нападів та пограбувань не буває взагалі. Навіть продаються в магазинах кухонні ножі великого розміру закруглені так, що нанести колючий удар неможливо.

Риба-наполеон...



Риба-наполеон, або губан Маорі - цього чарівного гіганта ні з ким не сплутаєш - довжиною до 2 метрів, товсті губи, виріст на чолі. Він цікавий і товариський, не боязкий, володіє високим для риби інтелектом і пам'яттю, здатний навіть запам'ятовувати і впізнавати людей, з якими до цього спілкувався (бачите, він явно впізнав цього дайвера з КДПВ!).
[ Читать дальше ]

Більше мільйона євро...



Щороку зі знаменитого фонтану Треві (Рим, Італія) «виловлюють» більше мільйона євро - монетки, які за традицією кидають туди туристи. Ці гроші йдуть на фінансування супермаркету для бідних.

Она отправила маме это фото...



"Мама беспокоилась из-за ее путешествия в Великий каньон. Так она отправила ей это фото."omg Бедная мамаwhosthat

Харчуючись тільки одними фініками...



Харчуючись тільки одними фініками, людина здатна жити, не побоюючись за своє здоров'я, більше 10 місяців.

* Люди, які їдять фініки, зазвичай мають міцні зуби і ясна.
* Фініки не обробляється сірчаною кислотою.
* Люди, які включають фініки в свій щоденний раціон, майже ніколи не впадають в депресію.
* Їх вживання дозволяє в короткий термін вивести з організму шлаки і токсини, позбутися від ожиріння, зміцнити свій імунітет, поліпшити пам'ять.
* У складі цього смачного сухофрукта дієтологи виявили окситоцин, який збільшує вироблення грудного молока і покращує настрій.

Агроживопис



Агроживопис Стена Херда Художник Стен Херд використовує трактор, щоб вирізати картини на землі. Його найбільша робота - це 65-гектарну портрет зірки Голлівуду 30-х років Уїлла Роджерса на рівнині південно-західного Канзасу (США).[ Читать дальше ]