Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Крихітні і прекрасні картини



Хасан Кале, неймовірно талановитий художник з Туреччини, розсовує межі того, що може бути досягнуто з фарбою, малюючи неймовірно крихітні і прекрасні картини на чому завгодно. Деякі твори настільки малі що потрібне збільшення щоб їх побачити.
[ Читать дальше ]

Африканська гіднора



Одне з найбільш незвичайних рослин на нашій планеті - африканська гіднора. Її-то і рослиною важко назвати, дуже вже вона на гриб схожа. До речі, через свою схожість з грибами рослина і отримало свою назву - Hydnora, що з грецької означає «гриб». Гіднора поширена на сході африканського континенту і острові Мадагаскар, веде паразитичний спосіб життя, прісасиваясь до коріння багатьох тропічних дерев.

[ Читать дальше ]

Як ще можна використати скотч...


Як ще можна використати скотч:

1. Позбутися від шерсті домашніх тварин на вашому одязі.

Якщо у вас є домашні тварини, то вам напевно знайома така проблема - очистити від шерсті одяг. Зазвичай для цієї мети купують спеціальний липкий валик або просто проводять по одязі мокрою рукою, причому другий спосіб не надто ефективний, а валика може не виявитися поруч.
У цьому випадку можна використовувати скотч: відмотайте трохи скотча від рулону, прикладіть клейкою стороною до одягу і різко шарпніть - все волоски опиняться на скотчі. До речі, таким же способом можна позбавити ваш улюблений светр від катишків, не пошкодивши при цьому тканину.[ Читать дальше ]

У Соборі Святого Стефана

У Соборі Святого Стефана, розташованого у Відні, Австрія. краса...


я б не отказалась )))

  • 29.08.15, 17:19

Домик в Сербии.

Світлина від Людмили Назарової.

Катер - дельфін )))

 Катер Seabreacher дає відчути себе дельфіном


Сонячна ферма у Франції



Les Mees - Сонячна ферма у Франції

Ле-Ме (Les Mees) - потужна сонячна ферма в горбистій місцевості, на плато Альп Верхнього Провансу в південній Франції. На території в 200 гектарів встановлені в цілому 112,000 сонячних модуля формують найбільшу сонячну ферму у Франції. Цей проект по генерації енергії створювався компанією Siemens під ключ і виробляє 100 мВт екологічно чистої енергії. Цього достатньо, щоб повністю забезпечувати енергією 12,000 типових французьких домашніх господарств.